Sådan skjuler jeg mit wifi-signal for at forhindre, at det bliver stjålet

Hvordan kan jeg skjul mit wifi-signal ? Hvad kan jeg gøre for at forhindre, at mit Wi-Fi-signal bliver stjålet? Hvis du er træt af at have et langsomt internet, fordi dit Wi-Fi-signal er stjålet, lærer vi i dag hos miracomoseace dig, hvordan du skjuler det.

Når du konfigurerer et trådløst eller WiFi-netværk korrekt, du giver den et navn som ville være en identifikator, som du og alle andre skal have adgang til for at oprette forbindelse til WiFi-internetnetværket.

Når trådløst netværk eller Wifi er konfigureret der oprettes en adgangskode til det, på denne måde kan du forhindre andre i at oprette forbindelse til netværket, det hjælper med at forbedre Wifi-hastigheden og fremskynde internettet.

Dog mennesker med minimale computerfærdigheder eller leder efter tutorials på internettet kan hacke forbindelsen for at få adgang til den, selvom den er beskyttet af en adgangskode. Dette kan undgås ved at skjule dit Wi-Fi-signal.

Indeks
  1. Fordele ved at skjule dit Wifi-signal
  2. Trin til at skjule dit trådløse netværkssignal
  3. Hvordan ændrer jeg adgangskoden til min trådløse netværkstjeneste?

Fordele ved at skjule dit Wifi-signal

Den første fordel ved at skjule dit Wi-Fi-signal er at forhindre det i at blive stjålet, da dit Wi-Fi-signal er synligt, kan enhver bruger, der har adgangskoden, oprette forbindelse, men enhver, der ved, hvordan man krypterer din adgangskode, kan gøre det samme.

Skjuler dit Wi-Fi-signal vil ikke påvirke din internetforbindelse på nogen måde, tværtimod kan det fremskynde det, fordi når flere uautoriserede brugere forbinder, kan de bremse din internetforbindelse.

Når nogen hacker din Wi-Fi-adgangskode og får adgang til den, har de stadig adgang til dine oplysninger, hvilket kan bringe dit privatliv i fare familiemedlemmer eller andre personer, der er autoriseret til at oprette forbindelse til netværket.

Også en anden fordel ved skjul dit Wi-Fi-signal er at forhindre andre i at bede dig om adgangskoden, hvilket normalt er noget irriterende og ubehageligt, hvis du vil have svaret "nej".

Trin til at skjule dit trådløse netværkssignal

At forhindre stjæle dit WiFi-signal er ekstremt simpelt, til dette skal du blot skjule din forbindelse, hertil skal du bruge en bredbåndsforbindelse og en Wifi-router.

På samme måde skal du få din routers IP, disse data kan findes i dens æske eller en etiket, der sidder fast bagved eller til venstre for den. Hvis du ikke kan finde denne IP-adresse, kan du søge på internettet "Se min IP-adresse automatisk".

Så skal du klikke på den nøgle, der har Windows-ikon + R og skriv kommando eller "cmd", på denne måde vil en sort boks vises på skærmen, i denne boks eller vindue skal du skrive "ipconfig" og trykke på Enter-tasten.

Du skal kopiere de numre, der er ved siden af ​​gatewayen. Efter at have kopieret dem, vil du være i stand til at få adgang til wifi router opsætning til dette skal du indtaste dit brugernavn og adgangskode.

I konfigurationen af ​​Wi-Fi-routeren skal du klik på indstillingen "Trådløs". kig derefter efter "Ssid Broadcast", denne boks skal være deaktiveret, og tryk derefter på "OK" for at gemme indstillingerne. På denne måde bliver dit Wifi-netværk skjult.

Hvordan ændrer jeg adgangskoden til min trådløse netværkstjeneste?

Når først du har maskeret dit wifi-routersignal for at forhindre det i at blive stjålet, er det tilrådeligt at ændre adgangskoden eller nøglen til den for at styrke sikkerheden.

Skift adgangskoden til din wifi-router er ret simpelt, du skal bare indtaste indstillingerne eller parametrene for den trådløse router.

Så skal du finde "Netværk" mulighed eller "Forbindelsesnetværk", og klik på den. Der åbnes et nyt vindue på skærmen, hvor du skal gå til 2,4 GHz- eller 5 GHz-netværket, afhængigt af hvilket du vil ændre.

Til sidst, i sikkerhedsindstillingen, kan du indtaste den nye adgangskode til din trådløs forbindelsesenhed Trådløs .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up