Sådan skriver eller får du brevet - på det engelske tastatur på en bærbar eller pc

I dag vil vi se hvordan man skriver eller får brev – på bærbar eller pc engelsk tastatur. Vidste du, at du kan skrive bogstavet Ñ på ethvert tastatur? På denne måde er det lige meget om dit tastatur ikke har dette bogstav, det er muligt at skrive det uden for mange problemer.

Heldigvis, der er mange måder at skrive brevet på , nogle mere komplicerede eller kedelige end andre. Men det kan gøres uden problemer, og dernæst vil vi lære dig, hvordan du skriver bogstavet – på et engelsk tastatur med flere metoder.

Derefter vil du være den, der skal vælge, hvilken af ​​alle disse metoder, der er den mest behagelige. Især for dem, der skal skrive for meget, kan sidstnævnte metode være meget nemmere for dem.

Indeks
  1. Sådan skriver du bogstavet Ñ på et engelsk tastatur
  2. Sådan skriver du bogstavet Ñ, hvis tastaturet ikke har det

Sådan skriver du bogstavet Ñ på et engelsk tastatur

Den første mulighed er naturligvis at kopiere den. Hvis du skal skrive nogle breve, det er bedst bare at kopiere det fra et websted og indsætte det i dit dokument.

Uanset om du vil have et lille ñ eller et stort Ñ, kan du kopiere og indsætte det i dit dokument uden problemer. Selvom denne løsning er for enkel og kan endda være kompleks, hvis du skal tilføje flere bogstaver Ñ . I nogle tilfælde er det nok, og det bliver ved.

Men hvis du vil lave dette brev i dit dokument uden at være afhængig af at kopiere det hvor som helst, hvad du kan gøre er at bruge denne tastekombination:

Ñ: Alt+0209

ñ: Alt+0241

For at dette bogstav vises, skal du holde "Alt"-tasten nede, som er placeret i venstre side af mellemrumstasten. Så skal du skrive nummeret fra det numeriske tastatur, som er på højre side af det. Det nytter ikke at bruge tallene ovenfor.

Sådan skriver du bogstavet Ñ, hvis tastaturet ikke har det

En anden mulighed, som du kan bruge, selvom den er lidt mere ubehagelig end de to foregående. Dette er for at bruge det virtuelle Windows-tastatur. Alle versioner af Windows kommer med skærmtastaturet, og det er ret nemt at bruge det.

Vi har to muligheder for at aktivere skærmtastaturet. Den første er at trykke på " At starte op » eller på «Windows»-tasten på tastaturet, og skriv derefter "Skærmtastatur" . Den anden mulighed er at trykke på "Windows + R" og derefter skrive " osk » og tryk på » okay “.

På en af ​​de to ovennævnte måder vil du være i stand til at se skærmtastaturet, hvor du kan finde bogstavet Ñ uden problemer.

Den nemmeste måde at gøre dette på er også at trykke på tasten i stedet for Ñ, hvis du har et engelsk tastatur. Dette sker, når Windows er indstillet til spansk, fordi det bruger denne ordbog.

Det betyder, at hvis du har Windows på spansk, er det meget muligt, at nøglen på højre side af "L" er "Ñ". Dette gælder ikke kun for "Ñ"-tasten, men gælder for hele tastaturet.

Hvis du har sat styresystemet op på spansk, er det lige meget, om dit tastatur ikke er, Windows konfigurerer alle taster til at virke, som om dit tastatur var på vores sprog. På samme måde kan du til enhver tid ændre Windows-sproget, eller du kan også ændre tastatursproget efter din smag.

Vi kan også finde en måde at midlertidigt låse din computers tastatur med en simpel Windows-genvej. Det er en simpel proces, der kan være nyttig til flere ting.

Hvis du stadig er i tvivl om måde at skrive bogstavet ñ eller symbolet på et engelsk tastatur. Du kan lade den stå lidt lavere i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up