Hvordan reparerer jeg døde pixels på min telefonskærm?

Når vi køber en mobiltelefon, kan de fleste af dem have fabriksproblemer, som, hvis vi opdager dem i tide, kan kræve, at vi skifter den eller reparerer den med garantien. Nogle af disse problemer er relateret til din LCD-skærm, så vil vi fortælle dig, hvad du skal gøre for at gøre reparere døde pixels på min telefonskærm.

Inden vi fortsætter, vil vi forklare dig, at dette er en død pixel, på en LCD-skærm består den af ​​hundredvis af pixels og hver af dem af tre underpixels. Pixels er ansvarlige for at levere den farve og det billede, vi ser på skærmene. Nu er underpixlerne tre, hvis ingen af ​​dem virker, bliver pixlen sort, det vil sige, at den ikke producerer nogen farve.

Denne pixel, der ikke lyser op eller producerer farve, er kendt som en død pixel, der er et andet udtryk, der er godt at kende, og det er den fastlåste pixel. Det er ikke andet end at en eller to ikke fungerer underpixels . Og det producerer altså ikke den farve, det skal, og det er, når du ser farver, der ikke matcher resten af ​​billedet.

Sådan repareres døde pixel på min telefonskærm

Tro det eller ej, det er muligt at reparere eller reparere døde pixels på min telefonskærm og til det kommer vi til at bruge et fantastisk værktøj. Men først skal vi finde ud af, om vores skærm har dette problem med døde pixels eller fastlåste pixels, og til det skal vi bruge et simpelt trick, der ikke behøver et program, eller sådan noget.

Det første vi skal gøre er at uploade to billeder til vores mobil, det ene helt hvidt og det andet helt sort. Den næste ting, du skal gøre, er at gå til et meget mørkt sted, og du vil åbne de billeder, der dækker hele skærmen.

Nu hvis på skærmen sort du ser en blå pixel og på den hvide skærm kan du se en sort prik, du har sandsynligvis dette problem.

Hvis du har en Samsung telefon kan du lave en test som også er nem at lave, tast først følgende fra tastaturet *#0*# dette åbner en test som indeholder 23 muligheder. Du skal nu indtaste rød, grøn og blå successivt. Hvis du ikke ser nogen pixels, når du gør dette, betyder det, at du har døde pixels.

Brug app til at rette døde pixels på min telefonskærm

Som vi allerede har fortalt dig, for at reparere døde pixels på min telefonskærm, vi bruger en app kaldet Dead Pixel Detect and Fix. Da vi arbejder med telefoner, der er kompatible med Android-systemet, vil vi downloade det gratis fra Google Play Butik.

Når applikationen er installeret på vores mobil, åbner vi den, og så klikker vi i midten af ​​skærmen. Denne handling vil generere en menu med fire muligheder, der skal vises, vi starter med at vælge indstillingen Farver. Vi vil se navnene på de forskellige farver i engelsk rød, grøn, blå, hvid osv. vi vil vælge hver af dem.

Dette er for at lave en test og kontrollere defekte pixels , er det nødvendigt at markere disse steder for bedre at identificere dem. Så vender vi tilbage til menuen og her vælger vi muligheden Reparer eller At fikse . Nedenfor vil vi se en advarsel om ikke at se på skærmen, mens processen er i gang, da det kan give problemer eller ubehag for øjnene.

Efter reparationstiden, som kan forlænges op til 30 minutter, går vi nu i gang med at kontrollere de defekte steder igen.

Til dette vil vi gå til indstillingen Farver. Og på denne måde kan vi selv ordne de døde pixels på min telefonskærm.

Der er ingen tvivl om, at vi aldrig stopper med at lære eller få ny viden og denne gang handlede det om pixels. Vi havde allerede lært i en anden artikel, hvordan man beregner pixeltætheden og nu hvordan man reparerer døde pixels på min telefonskærm.

Indeks
  1. Sådan repareres døde pixel på min telefonskærm
  2. Brug app til at rette døde pixels på min telefonskærm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up