Hvordan låser man USB-drev på pc? - Bloker USB-porte

Måske mens du læste overskriften, der ledsager dette indlæg, undrede du dig over, hvorfor du måske skulle blokere USB-drev på en pc. Nå, fortsæt med at læse, fortæller vi dig.

Hvis du har en computer, opbevarer du helt sikkert vigtige personlige oplysninger der, såsom arbejdsdokumenter, skoleopgaver, personlige dokumenter, som du har scannet, og endeløse data, som du vogter jaloux.

Fra at lade Windows Defender scanne USB-drev automatisk til at fjerne genvejsvirus på pc'er og USB-drev, intet kan komme ud af hånden med noget så vanskeligt.

Og kan ikke kun malware invadere din computer, men alle med adgang til din pc kunne udtrække dine dokumenter med en simpel USB-nøgle og lidt tid.

Når du indsætter den bærbare enhed, vil den også have mulighed for at være årsagen til infektionen, fordi den har en virus. Især hvis din pc ikke er ordentligt beskyttet. Det er praktisk at vide, hvilke der er de bedste antivirus til USB-hukommelse i disse tilfælde.

I denne forstand ville vi være i stand til at gøre næsten hvad som helst for at bevare den information, som vi frygter at miste. Det er netop på dette tidspunkt, hvor det værktøj, vi bringer i dag, kommer i spil. usb port blocker .

Indeks
  1. hvordan man får solcreme
  2. Trin for trin for at låse USB-drev

hvordan man får solcreme

Med dette værktøj kan vi begrænse eller blokere USB-hukommelser på en pc så de ikke har mulighed for at få adgang til vores computer.

Instrumentet, vi fortalte dig om, er » USB Flash Block Fjern blokering “. Konkret er dens opgave at deaktivere eller blokere USB-indgange.

Denne blokering er bærbar, det vil sige, at du ikke behøver at installere noget på din computer. Du skal bare køre programmet og konfigurere USB-portene.

Men før det undrer du dig over, hvordan kan jeg få det? Bare rolig, du kan downloade den direkte fra internettet ved at søge efter den ved navn.

Ligeledes har du også mulighed for at downloade den fra "Kioskea" siden, hurtigt og sikkert. Det, vi finder i slutningen af ​​overførslen, er en komprimeret fil, en ".zip". Den skal udpakkes for at få et ikon, hvor en USB-nøgle kan ses.

Filen skal derefter klikkes med højre museknap. Nu fortsætter vi med at vælge muligheden "Udfør som administrator".

På denne måde vil vi se grænsefladen til blokeringen, den er ret enkel, og vi finder direkte det, vi leder efter.

Trin for trin for at låse USB-drev

Når vi allerede har downloadet og pakket filen, der giver os adgang til dette fantastiske værktøj, skal vi følge de følgende trin.

Kør først oplåsning af usb-flashdrev . Så vil vi se programmets muligheder samtidig med, at det viser os status for vores USB-enhed, det vil sige om den er aktiveret eller ej.

Vi skal tilslut USB-flashdrev eller det USB nøgle , for at kunne konfigurere denne port. Hvis du vil kontrollere læsestatus for USB-indgangen, skal du lade "Computer"-vinduet være åbent.

Når du indsætter USB, vil vi se, at ikonet, der repræsenterer det, vises i afsnittet "Enheder og drev". Vi vender tilbage til blokeringsgrænsefladen, og vi vælger blandt mulighederne den, vi ønsker, vi kan blokere eller deaktivere . Ændringer gemmes ved at trykke på den blå "Diskette" knap.

Fortsæt nu med at udtrække USB-nøglen, som vi bruger til at tilpasse præferencerne, så når du indsætter den igen, vil du se ændringerne.

For eksempel, hvis du har valgt at deaktivere det, når du tilslutter en bærbar enhed til porten, vil du ikke få ikonet i mappen "Computer", der giver dig adgang til hukommelsen.

For at fortryde ændringer eller adgang skal du indsætte USB'en i porten og kl fra blokeringen skal du vælge muligheden for at aktivere den.

For at ændringerne kan behandles korrekt, skal du trykke på "Diskette"-tasten og fjerne enheden. Ligesom du gjorde før. Som en bonus anbefaler vi, at du ikke efterlader den bærbare blokfil på dit skrivebord.

Hvis det er muligt, opbevar det på det sikreste sted, du kan tænke dig . Eller hvor du tror, ​​ingen andre ville finde på at kigge. Dette vil sikre, at oplysninger er sikret mod uønskede personer, mens du låser USB-drev på pc'en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up