Sådan ved du, om et link eller et forkortet link er sikkert, før du åbner det

Siden det internet er kommet ind i vores liv, er der mange farer, som vi kan stå over for mellem dets computerkanaler. Der er vi udsat for forskellige trusler, der er steget over tid og det fremskridt teknologisk .

Fra ransomware, trojanske heste til computervirus, er der mange farer, vi kan stå over for på nettet, som i det lange løb på en eller anden måde kan påvirke vores enheder.

Spam er en af ​​de mest forskellige måder at sprede disse trusler på. En hyppig metode er dog ukendte adgangslinks.

I denne artikel vil vi lære dig, hvordan du tager de nødvendige forebyggende foranstaltninger for at forhindre denne type virus i at inficere dine enheder på en eller anden måde og også sætte dine enheder i fare.

Indeks
  1. Farerne ved svigagtige links
  2. Overlevelsestips
  3. Lær mere om sikre links

Farerne ved svigagtige links

Disse links kan erhverves på forskellige måder, enten gennem øjeblikkelig udveksling af beskeder e-mails eller endda beskeder fra forskellige sociale netværk.

Disse links kan præsenteres på forskellige måder og går ofte ubemærket hen, hvorfor vi ofte synder ved at stole på og tro, at der ikke sker noget ved at trykke på disse links. Men når vi mindst venter det, er disse forbindelser skjule visse typer malware, der kan være farlige for vores computere.

Det normale, der sker, når vi støder på disse typer links og trykker på dem, er, at det leder os til en hjemmeside, der ikke har noget at gøre med, hvad vi forventer. EN Hent kan også dukke op uventet, eller forskellige pop-ups, der åbner uden varsel.

Overlevelsestips

Her kan vi give dig nogle tips, så du ikke bliver offer for dette bedrag.Det første du skal huske på er din sunde fornuft.

Hvis du modtager en e-mail eller en besked via et socialt netværk, mange gange er disse links normalt forklædt som vores bank, så de beder os om at gå til det link og indtaste vores brugernavn og adgangskode.

Det er vigtigt for dig at vide, at banker i særdeleshed ville aldrig sende denne type beskeder. For hvilket du skal smide det på denne side med det samme

Ligeledes er det vigtigt, at du ignorerer de e-mails, hvor de forsikrer dig om, at du har vundet en form for præmie. Dette inkluderer dem, der angiver dig på lodtrækninger, hvor du er blevet udvalgt, dette er en af ​​de mest almindelige lokkemad, de normalt bruger.

Ligeledes anbefaler vi, at du omhyggeligt læser teksten til din link . Ved forskellige lejligheder er det her, de efterlader spor for at advare os om, at de nævnte link er svigagtig. Mærkelige domæner med useriøse navne er hovedindikationerne på, at det er en fidus.

Et grundlæggende råd om disse aspekter er ikke at åbne nogen form for link for at få adgang til en konto, uanset hvad det er, den bedste ting at gøre er at skrive den side, du vil have adgang til direkte i din Navigator .

Lær mere om sikre links

En af de vigtigste måder at analysere alle disse svigagtige links på er:

På nettet findes forskellige programmer, der kan hjælpe dig med en anti-virus gratis for dette. Vi taler om AVG . Dette er et gratis værktøj, som giver sine brugere en webside, hvor du kan analysere mistænkelige links på den ene eller anden måde.

Indtast blot det nævnte URL'er eller, hvis det ikke er tilfældet, navnet på side og de kan straks fortælle dig, om linket udgør et element af fare for dig.

Det er vigtigt, at du først holder øjnene åbne på nettet, da det kan have store langsigtede konsekvenser for din hårde hvidevarer .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up