Sådan placeres og placeres min WEB-side i Google - Vises på første side

I dag er det vigtigt at have en hjemmeside. At have en hjemmeside og konstant tilføje indhold garanterer dog ikke, at du får besøg. Til dette er det vigtigt at vide hvordan man placerer og placerer min webside i Google og dermed arbejde for vises på første side .

Der er stor forskel i forhold til besøg, når man er det godt placeret i søgemaskinen. Det er ikke det samme at stå på den første side som på den tredje. Besøgsstrømmen er betydeligt højere, hvis vi er i de første positioner.

Derfor skal vi se de vigtigste tips, som vi kan give dig, så du kan lære, hvordan du gør forbedre placeringen af ​​din hjemmeside og dermed få et stort antal besøg.

Indeks
  1. Sådan vises på den første side af Google
    1. Vigtigheden af ​​søgeord
    2. Forbedre positionering med dit domæne
  2. Sådan placerer du min hjemmeside i Google
    1. Placer min hjemmeside med links

Sådan vises på den første side af Google

Den første ting du skal gøre er at bruge Google Adds-værktøjerne, så din hjemmeside har en god positionering. Tanken er at "underrette" Google om, at vores side er online. Dette er dog ikke nok til begynde til placere sig blandt de uendelige sider, der findes på internettet .

Vigtigheden af ​​søgeord

Nøgleord er afgørende for rang i Google . Sikkert ved mange lejligheder har du søgt efter specifikke ting som for eksempel: » Sådan formateres Windows som er et nøgleord, og dette er kun et eksempel, der er tusindvis af dem.

For at være klar over søgeord med hvilken du skal arbejde i Afhængigt af antallet af månedlige søgninger, du laver, kan du bruge Google Keyword Planner Keyword Planner. Ideelt set er artiklerne på dit websted optimeret til dette søgeord. Både i titlen og i hele artiklen.

Det er hårdt arbejde, men i det lange løb er afgørende for at placere hver af sektionerne på dit websted .

Forbedre positionering med dit domæne

Det, du skal forstå, er, at alt, hvad du gør med dit websted, kan hjælpe eller skade dets placering. Domænet er afgørende for at forbedre i Google-søgninger.

Lad os tage et eksempel: hvis du har et websted dedikeret til at tilbyde Windows-tutorials. Det er ikke det samme at have et domæne som " juandominguez.com "at have en der siger" tutorialswindows.com det andet vil naturligvis hjælpe dig med at placere både hovednettet og de forskellige artikler eller sektioner.

Sådan placerer du min hjemmeside i Google

Samtidig skal du huske på, at de artikler eller tekster, du tilføjer til siden, er essentielle for at forbedre dens placering, som vi nævnte ovenfor. I dette tilfælde er titlen og URL en af ​​de første ting, du skal bekymre dig om. I dette tilfælde kan du bruge Google Trends til at forbedre din hjemmesides SEO-positionering.

Artiklens titel skal være så beskrivende som muligt, og det skal indeholde de søgeord, der du vil placere på samme måde som url'en skal have den. De h2- og h3-tags, du bruger, bør indeholde relaterede søgeord for at få en bedre positionering.

Det er ubrugeligt at have h2 tags som ikke har noget at gøre med artiklen "konklusion", "næste trin" osv.

En anden ting at huske på er, at links er afgørende. Både dem du bruger i dine artikler til at anbefale andre sider og dem der linker til din hjemmeside. En af måderne at rangere hurtigere på er at få en god mængde kvalitetslinks til dit websted.

Mange mennesker vælge at købe links på forskellige sider . Dette straffes af Google, så vi anbefaler, at du ikke udfører denne handling. Det bedste er at levere indhold af høj kvalitet og opnå links naturligt.

Til gengæld er det ikke en måde at miste besøg på at linke lignende websteder med kvalitetsindhold. Tværtimod er det en måde at udvide indholdet på, at tilbyde en bedre løsning til den, der besøger din side og dermed skabe loyalitet. I dette tilfælde kan du bruge Google Disavow til at fjerne giftige links fra dit websted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up