Sådan redigeres stemme og anvende realtidseffekter på Android

Telefonopkald har medført en enorm ændring i måden at kommunikere på. Der er dog mange mennesker, der foretrækker sms eller ikke kan lide at ringe, fordi de ikke kan lide din stemme.

Et telefonopkald behøver dog ikke i nogen grad at være noget konventionelt og kedeligt, da der er tusind og én måder at gøre det sjovt på, f.eks. skifte stemme med apps.

Apps, der ændrer din stemme, er virkelig nyttige, fordi de kan hjælpe dig med flere funktioner. Uanset om du vil bruge en anonymt opkald og uanset om du ikke vil have din stemme identificeret eller et spøgeopkald for at grine med venner, er det altid værd at have denne type applikationer.

I den følgende artikel vil vi forklare de forskellige måder at ændre stemmen og anvende effekter på den i realtid, så du kan bestå opkald, du ønsker, mens du holder din oprindelige stemme og identitet skjult.

Stemmeskiftere i realtid

Der findes en lang række stemmeskiftere, der har mange forskellige funktioner. De spænder fra de mest basale som kun forvrænge stemmen, til det mest komplette med alle mulige ekstra effekter, som du kan tilføje til din stemme.

Hvis du vil installere en stemmeskifter til at have det sjovt, forvrænget eller med yderligere effekter vil vi efterlade dig en liste over de bedste stemmeskiftere, som du kan få gratis.

stemmeskifter

Stemmeskifteren er en ret grundlæggende applikation, men en af ​​de mest nyttige, da du kan ændre din stemme og sætte nogle sjove tilstande som f.eks. and, den stemme kæmpe eller nervøs, endda forvrængede stemmer til lidt mere seriøse opkald.

Endnu bedre er forvrængningen i realtid. Du kan også tilmelde dig så mange gange du vil og ændre effekterne og sætte flere af dem på samme tid. Resultaterne er meget varierede og uden tvivl meget sjove.

Live stemmeskifter

Denne applikation er meget nyttig til at ændre tonen i din stemme og foregive at være en anden. Applikationen har et stort antal muligheder for at konfigurere din stemme, giver mange resultater.

Programmet forvrænger stemmen, så det kan bruges professionelt til større opkald, uden frygt for, at din identitet bliver opdaget.

På samme måde kan du optage lydfragmenter og sende dem til personer efter eget valg. Du kan endda indstille disse stemmeuddrag som din ringetone, så du er den, der sætter grænserne for din stemme.

Mic Droid

Selvom denne app ændrer din stemme i realtid det er mere for folk, der synger, fordi de kan ændre det for at forbedre det.

Med Mic Droid kan du synge med på nummeret af en sang mens du indstiller din stemme og simulerer den originale sanger. Uden tvivl meget nyttigt at overraske dine venner, ja, du kan sende dine sange uden problemer.

Stemmeskiftere med effekter

På den anden side, hvis det du leder efter er at tilføje yderligere effekter til din stemme , er der også en lang række applikationer til at opnå dette. I denne forstand vil vi efterlade en liste over nogle af stemmeskifterne med de mest nyttige og downloadede effekter.

Stemmeskifter med effekter – Optag og rediger

Nå, navnet på appen er ret ligetil, da den fortæller dig, hvad denne fremragende app giver dig mulighed for. Du kan registrere og ændre filteret, gør din stemme højere eller lavere.

Når beskeden er blevet optaget og med stemmefilteret påsat, kan vi send til enhver ven gennem appen og opnå supersjove resultater, der får dine venner til at grine højt.

sjove opkald

Denne applikation er yderst nyttig til at foretage anonyme opkald, fordi der ud over forvrænge din stemme, den kan undertrykke dit opkalds-id.

Det inkluderer også andre nyttige funktioner såsom inkludering af baggrundsstøj at vildlede din samtalepartner og ikke være i stand til at gætte, hvor du er. Den eneste ulempe ved denne app er, at den kun har et par gratis testopkald, for så skal du betale for at bruge den.

Indeks
 1. Stemmeskiftere i realtid
  1. stemmeskifter
  2. Live stemmeskifter
  3. Mic Droid
 2. Stemmeskiftere med effekter
  1. Stemmeskifter med effekter – Optag og rediger
  2. sjove opkald

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up