Sådan konverteres nemt Word-dokumenter til PDF på Mac OS

Der er mange forskellige dokumentformater og typer af udvidelser, hver af dem har sine fordele og ulemper, og nogle er endda relateret til visse applikationer. Hvis du vil vide hvordan konverter Word-dokumenter til PDF på Mac OS, nemt læse denne information.

Word er nok det vigtigste program til at oprette og redigere tekstdokumenter, det bruges både akademisk og på arbejdspladsen, det er overalt. En lignende historie opstår med PDF'er, et meget populært format, som mange organisationer og steder har brug for.

Det er af ovenstående grund, at det er praktisk at vide, hvordan man konverterer Word-filer til PDF på Mac OS. Ud over denne vejledning kan det være nyttigt at vide, hvordan man skriver en personlig reference i Word trin for trin. Glem ikke, at du vil finde denne og mange andre tutorials her på Miracomosehace.

Indeks
 1. Sådan konverteres nemt Word-dokumenter til PDF på Mac OS
  1. Konverter filer til PDF med Word
 2. Konverter Word-dokumenter til PDF via Mac OS Print Panel

Sådan konverteres nemt Word-dokumenter til PDF på Mac OS

Der er flere måder at konvertere filer til pdf i mac os , men det er bedst at starte med den mest grundlæggende mulighed. Til dette skal du have adgang til Microsoft Word.

Konverter filer til PDF med Word

Måske vidste du ikke dette, men at konvertere en fil Word til PDF er muligt direkte fra Word-applikationen. Fremgangsmåden er meget enkel og har visse fordele, såsom dens brugervenlighed og det faktum, at konverteringsprocessen altid vil være knyttet til Word-dokumentet.

Hvis du vil vide, hvordan du konverterer Word-filer direkte fra applikationen, skal du følge disse trin:

 1. Det første trin er at åbne Word-dokumentet med applikationen.
 2. Når du har set dokumentet korrekt, skal du gå til øverst til venstre i ansøgningen, der finder du muligheden Gem som .
 3. Ved at klikke på Gem som, vil gem-indstillingerne blive vist på skærmen.
 4. Det er her du skal finde filformat . Fra de mange tilstedeværende muligheder skal du vælge den, der siger PDF.
 5. På denne måde kan du gemme dokumentet direkte fra Word.

Denne mulighed giver dig mulighed for at gemme korrekt som PDF direkte fra Word, men det er ikke en mulighed, der passer til alle omstændigheder. For eksempel kan ikke alle dokumenter åbnes i Word, så en anden metode vil være påkrævet.

Konverter Word-dokumenter til PDF via Mac OS Print Panel

Som vi påpegede tidligere, er muligheden gennem Word-programmet ikke egnet til alle omstændigheder. Hvis dit dokument ikke kan åbnes med ansøgningen, skal du kigge efter et andet alternativ, og det er netop det, vi præsenterer for dig nu.

Heldigvis er Mac OS-operativsystemet meget effektivt og har mange nyttige indbyggede muligheder. I dette tilfælde vil det udskrivningssystem, der findes i Mac OS, være særligt nyttigt, hvilket vi kan bruge til konvertere en fil til PDF.

Følg disse enkle trin for at bruge print til at konvertere til PDF:

 1. Denne proces er endnu nemmere end den forrige, alt du skal gøre er at åbne det dokument, du ønsker konvertere til pdf . Husk at du også kan åbne endeløse hjemmesider, billeder og dokumenter.
 2. Når dokumentet er åbent, skal du klikke på filindstillingen i øverste venstre område af skærmen. Her finder du Print.
 3. Printskærmen giver dig mulighed for at foretage flere ændringer, men den vigtigste og den du skal fokusere på er den lille mulighed nederst til venstre, hvor der står PDF.
 4. Klik på denne mulighed og vælg muligheden for at gem som PDF . På denne måde vil du meget nemt kunne gemme ethvert dokument i PDF-format. Husk at opløsningen på dit dokument er vigtig for at det har en god skarphed.

De tidligere metoder vil være gyldige til at vide, hvordan man konverterer alle de dokumenter og filer, du ønsker, til PDF-format, og så du kan dele dem på WhatsApp, Facebook. post eller på anden måde. Brug den, der synes bedst for dig, og som passer dig bedst efter omstændighederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up