Sådan køber og sælger du bitcoins i ethvert land - nemt og hurtigt

Mange mennesker har hørt om Bitcoin og er interesseret i at købe eller sælge denne virtuelle valuta. Her lærer vi dig, hvordan du sælger og køber, uanset hvor du er. Men lad os først se, hvad Bitcoin er, og hvordan det virker.

Indeks
 1. Hvad er Bitcoin?
 2. Hvordan det virker?
 3. Trin til at købe og sælge Bitcoins
  1. Trin 1: Opret din Bitcoin-pung
  2. Trin 2: Sælg og køb Bitcoins
 4. Hvad skal man gøre ved køb?
 5. Hvad skal man gøre ved salg?
  1. Virtuelle tegnebøger til Android og iOS
  2. Virtuelle tegnebøger til Windows

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en virtuel valuta uafhængig og decentraliseret, og som ikke kontrolleres af nogen finansiel institution, bank eller statsvirksomhed. Det er en immateriel valuta, den kan også bruges som betalingsmiddel ligesom fysiske penge.

Hvordan det virker?

Det kryptovaluta udfører de samme tre funktioner som traditionelle penge: er en regningsenhed, et værdilager og et byttemiddel. Dets kryptografisystem er programmeret til at generere et fast antal Bitcoins per tidsenhed gennem computere kaldet minearbejdere. Hvis du vil vide mere om dette emne, inviterer jeg dig til at læse følgende artikel, som forklarer Hvad er kryptovalutaer, og hvordan fungerer Bitcoin-forretningen?

Trin til at købe og sælge Bitcoins

Vi forklarer i enkle trin, hvordan du gør det på en enkel måde og på en måde, så det er nemt for dig at gøre det på få minutter.

Trin 1: Opret din Bitcoin-pung

En digital tegnebog er en opbevaringsværktøj som vil hjælpe dig med at holde nøglerne til din kryptovaluta sikker og hjælpe dig med at handle med den.

Virtuelle tegnebøger er essentielle og mest nyttige til at administrere digitale valutaer, fordi der ikke er noget andet sted, hvor du kan gemme eller bortskaffe dem.

Det er nemt at åbne en konto i en virtuel tegnebog. Først registrerer du din e-mail, så modtager du en verifikationslink til din e-mail, hvor det vil give dig mulighed for at fortsætte med at indtaste dine data og telefonnummer, da dette vil gøre det mere sikkert, selvom ikke alle virtuelle tegnebøger kræver telefonnumre. Det er meget nemt at oprette en Bitcoin cryptocurrency wallet-konto.

Dernæst skal du angive hvilken type kryptovaluta du skal gemme, da disse punge fungerer sammen med forskellige typer kryptovalutaer som f.eks. Litecoin, Bitcoin Dash og Dash . Efter at have bekræftet din konto, kan du begynde at købe og sælge dine kryptovalutaer.

Trin 2: Sælg og køb Bitcoins

Alle bitcoin-transaktioner på evt platform operere gennem blockchain, som grundlæggende er et yderst pålideligt og decentraliseret transaktionsregistreringssystem.

Vi anbefaler at bruge Bit2me, da det er den, vi vil bruge som grundlag for denne tutorial. Dette har flere betalingsmetoder såsom: bankoverførsel og kreditkort. Du skal bare vælge imellem køb og sælg dine Bitcoins.

På den anden side, hvis du ikke kender Bit2me, er det også muligt at købe Bitcoin med Paypal sikkert og hurtigt.

Hvad skal man gøre ved køb?

For at starte købet skal du gå til købssessionen, derefter skal du vælge kryptovaluta, der du ønsker at købe, i dette tilfælde Bitcoin så skal du vælge den mulighed, du vil bruge til at betale, enten med kreditkort eller kontanter.

Det næste trin er at sætte beløbet i din lokale valuta eller i Bitcoins, som du vil købe. Nogle stipendier har et minimumsbeløb ved køb, så dette skal tages i betragtning.

I tilfælde af Bit2me, det udfører omregningerne fra din lokale valuta til BTC og omvendt, så vil du angive den tegnebogsadresse, du ønsker, at BTC skal sendes til.

Ved afslutningen af ​​overgangen vil tegnebogen give dig en faktura eller købsoversigt, der angiver kommissionsomkostninger for den tegnebog, du bruger, og omkostningerne ved at behandle netværket af minearbejdere.

Hvad skal man gøre ved salg?

Det er ret ens, når du køber, bare gå til put-optionen og derefter indsætte det beløb, du vil sælge. Vi anbefaler, at du sender dem BTC til fra en pung hvor du kan kontrollere det samlede beløb for afsendelsen og det nøjagtige beløb for provisionen fra netværket af minearbejdere.

Undgå at sende Bitcoins fra en børs, glam-side, cloud-mining eller enhver tjeneste, der ikke specifikt er en pung, da dette kan forårsage uønskede forsinkelser, som vil medføre, at salget annulleres på grund af ikke at opdage overførsel til den korrekte adresse.

Dernæst vil vi give dig en liste over de bedste virtuelle tegnebøger, du kan sælg eller byt dine Bitcoins fra din mobiltelefon eller computer.

Virtuelle tegnebøger til Android og iOS

 • Mycelium
 • Brød
 • bitcoin tegnebog
 • BitPay
 • BTC.com
 • Stykke penge

Virtuelle tegnebøger til Windows

 • Arsenal
 • BitcoinCore
 • Bitcoin noder
 • BitPay
 • Electrum
 • Wasabi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up