Hvad betyder internetforbindelsessymbolerne på min mobiltelefon?

Telefoner er meget nyttige enheder, ikke kun fordi vi kan foretage opkald, men også fordi de giver os mulighed for at bruge dem mobildata når vi vil oprette forbindelse til internettet. I denne forstand, har du nogensinde spekuleret på, hvad symbolerne på internetforbindelse på min mobiltelefon? Denne artikel fjerner din tvivl om det.

Indeks
 1. Hvad betyder internetforbindelsessymbolerne på min mobiltelefon?
  1. Mobil data
 2. Hvad betyder almindelige symboler for mobiltelefoninternetforbindelse? Hvad er?
  1. Rød G
  2. E-netværk
  3. 3G netværk
  4. Rød H
  5. Rød H+
  6. 4G netværk
 3. Andre internetforbindelsessymboler, du bør kende

Hvad betyder internetforbindelsessymbolerne på min mobiltelefon?

Når vi opretter forbindelse til internettet via vores mobiltelefon, sendes og modtages data. Den øverste del af enheden (meddelelsesbjælken) viser symboler, der angiver type anvendt teknologi.

Det refererer også til det signal, som telefonen skal frembringe til skabe forbindelse . Du skal vide, hvad mobildata er, og hvordan denne vigtige mulighed, der er tilgængelig på smartphones, fungerer.

Mobil data

Mobildata refererer til mængden af ​​data, der uploades og downloades til telefonen, så der er internetforbindelse. Du kan konfigurere denne funktion efter dine behov og styre dataforbrug for at undgå høje omkostninger.

Hvad betyder almindelige symboler for mobiltelefoninternetforbindelse? Hvad er?

Inden du starter, er det vigtigt, at du ved, hvordan du aktiverer eller deaktiverer mobildata, for at reducere forbruget på et generelt niveau og for kun at bruge dine data, når du har brug for det.

Nedenfor viser vi dig de mest almindelige internetforbindelsessymboler, så du korrekt kan identificere den type netværk og forbindelseshastighed, som din enhed anvender.

Rød G

G-netværket eller GPRS (General Packet Radio Service) tilhører anden generation. Han regnes for en af langsommere. Hvis du har dette symbol på din telefon, kan du kun sende tekstbeskeder, fordi overførslen når op til 114 Kbps.

E-netværk

Network E eller Edge (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) er en forbedret version af G (GPRS). Edge er mellem anden og tredje generation (2.5G)

Når E-symbolet vises i notifikationslinjen, er forbindelsen ikke særlig god, selvom du efter lang ventetid kan se lette hjemmesider. E-netværket kan opnå en gennemsnitlig download af 400 kbps .

3G netværk

3G-netværket kaldet UMTS eller tredje generations netværk bruges til brug af multimedieindhold som kræver bredbåndsforbindelse. Med dette symbol på din telefon kan du se simple hjemmesider med få elementer. Downloaden kan variere mellem 384 Kbps og 7,2 Mbps.

Selvom det ikke er den nuværende standard, kan denne type netværk medføre vigtige ændringer (og også alle de andre). I betragtning af dette er det vigtigt at vide, hvilke applikationer der bruger mest data, for at begrænse og gemme dem.

Rød H

H-netværket eller HSPA (High Speed ​​​​Packet Access) er en teknologi, der giver dig adgang til sociale netværk, se videoer og lave små downloads. Det betragtes som en 3G+ forbindelse; Det betyder, at det er på mellemniveauet af 3G-forbindelser. Download hastighed kan nå 14,4 Mbps .

Rød H+

Det avancerede netværk H+ eller HSPA tilbyder forbedringer i dataupload og downloadhastighed. Det giver dig mulighed for at se hjemmesider uden problemer, og under optimale forhold kan den nå downloadhastigheder på op til 672 Mbps.

4G netværk

4G-netværket eller LTE (Long Term Evolution) er en fjerde generations teknologi, der betragtes som hurtigere mobilt bredbånd . Med dette netværk kan du lytte til musik, se videoer og besøge sociale netværk uden problemer. Downloadhastigheden af ​​denne teknologi kan nå op til 1,9 Gbps.

Denne type netværk kan føre til betydelige udgifter, så det anbefales at konfigurere en dataforbrugsgrænse på mobilen for ikke at bruge dem så hurtigt.

Andre internetforbindelsessymboler, du bør kende

Ud over symbolerne, der henviser til den tilgængelige type netværk, kan du også identificere signalkvalitet . Dette symbol er over det ikon, der repræsenterer forbindelsestypen. Signalkvaliteten angiver styrken af ​​forbindelsen, som kan være nul, svag, gennemsnitlig, god eller optimal.

En anden vigtig indikator er to pile som er lige ved siden af ​​bogstavet, der identificerer forbindelsestypen. Dette symbol angiver, om upload og download af data finder sted, mens internetforbindelsen er aktiv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up