Hvordan kan jeg have gratis internet på min Android-mobil og -tablet uden apps? - Endelig vejledning

Du har helt sikkert haft tider, hvor du havde brug for det gratis internet til din mobil eller tablet Android, men du ved ikke, hvordan du gør det. Derfor fortæller vi dig, at det er muligt at have en gratis internetforbindelse uden at skulle downloade yderligere applikationer på din telefon.

Dette er nødvendigt, når en WiFi-hastighedstest indikerer, at forbindelsen svigter, og vi skal foretage transaktioner eller svare på vigtige beskeder. Så her viser vi dig nogle måder at få en gratis internetforbindelse til din mobil eller tablet.

Indeks
  1. Konfigurer din enheds VPN
  2. Sådan får du en gratis internetforbindelse
    1. Parker, indkøbscentre eller restauranter
  3. Vær forsigtig med de snyder du bruger!

Konfigurer din enheds VPN

Til denne metode er det nødvendigt at foretage nogle små justeringer i VPN på din enhed for at få en mere sikker forbindelse.

Så er den første ting, du skal gøre, at sikre dig, at din telefon har en af ​​Android-systemversionerne og dens specifikationer over 4.0.

For også at forstå, hvad det er, hvad det er til, og hvordan man opdaterer en Android-kerne, skal dens kerneversion slutte med " 917 “.

For nu at oprette et nyt APN skal du gå til » Indstillinger " derefter " Netværksmuligheder " og endelig " Navne på adgangspunkter " Hvor " APN ", når du er der, skal du trykke på "+"-ikonet.

Du vil se et par felter, men alt du skal gøre er at ændre følgende oplysninger:

Navn: Gratis APN

APN: internet.gratismundial.com

Proxy: 167.34.56.189

Havn: 8080

Brugernavn: internet.gratismunual.com

Adgangskode: 123456

Godkendelsestype: PAP eller CHAP

APN-type: standard.

Når du har foretaget ændringerne, skal du klikke på » Optage ", og du vil have din nye APN oprettet, når du har brug for det.

Sådan får du en gratis internetforbindelse

Nu, hvis ændring af VPN derhjemme ikke virker, er det muligt at finde andre metoder til at få gratis internetforbindelse til din mobil eller tablet.

Hvis Facebook-applikationen er installeret på din mobil eller tablet, kan dette være en måde at finde en gratis internetforbindelse på. Bare log ind med din konto og vælg menuen til højre på skærmen.

Nu skal du klikke på muligheden » Søg i WiFi og du vil straks kunne se alle tilgængelige WiFi-netværk omkring dig.

Ulempen ved denne mulighed er, at den kun vil give dig gratis netværksmuligheder på restauranter, hoteller eller barer omkring dig. Men det vil ikke vise dig mulige netværk fra andre steder.

På den anden side er en måde at få en gratis internetforbindelse til din mobil eller tablet på at søge efter WiFi-netværk uden at konfigurere tasterne omkring dig. For at gøre dette skal du blot gå til » Indstillinger » og klik på indstillingen » Trådløs ", klik nu på" Opdatering “.

Så vil du se en liste over alle tilgængelige WiFi-netværk omkring dig. Du skal bare tjekke, om nogen af ​​dem er gratis, og snuppe den.

Parker, indkøbscentre eller restauranter

En anden måde at nyde gratis internet til mobil eller tablet er at gå til parker, indkøbscentre eller restauranter, der blandt deres tjenester tilbyder brugerne et gratis WiFi-netværk.

Normalt, for at drage fordel af denne service, er det nødvendigt at forbruge lokale produkter, i tilfælde af restauranter. I indkøbscentre er det derimod almindeligt, at netværket er mættet, og navigationen med netværket er lidt langsom.

Det samme gælder park WiFi-netværk, da de er åbne for offentligheden, er der tidspunkter, hvor de er for sammenbrudte og det vil ikke tillade dig at gøre meget med det.

Vær forsigtig med de snyder du bruger!

Det er rigtigt, at der er mange tricks, som du kan finde på internettet, som giver dig gratis internetforbindelse til mobil og tablet på en nem måde. Men det er ikke altid rigtigt, og i stedet kan de skade din telefon eller tablet, da mange er afhængige af en app.

Ingen officiel app kan hjælpe dig få en gratis internetforbindelse, og normalt er dem, der nævnes på internettet, programmer, som du skal downloade fra en af ​​disse sider, hvilket beskadiger din telefon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up