Hvordan man sætter eller laver tegnet mellem parenteser på pc-tastaturet

Når vi henviser til firkantede parenteser eller parenteser ([]) henviser vi normalt til et skilt, der som en del af stavning , er skrevet anderledes, men dens brug er den samme. Den ene kan bruges som oplukker, mens den anden kan bruges som lukker.

De er i en sætning, som vil indskyde en anden sætning, og som også har et forhold til hinanden. Det er vigtigt at præcisere dets brug, for både til at skrive formler i matematik og til litterære tekster kan dets forkerte brug føre til fejlagtige eller misforståede resultater.

Lær at placere dette symbol fra af tastaturet er vigtigt, fordi det forenkler dens brug og anvendelsesmuligheder. Afhængigt af operativsystemet og de kombinationer, vi laver på ansøgningsskemaet, vil det være anderledes. Derfor vil vi her lære dig, hvordan du gør det, så du aldrig glemmer det og anvender det korrekt. På samme måde kan du placere den fra det virtuelle tastatur på din pc.

Indeks
 1. Indstil parenteser med tastatur
 2. Placer parenteserne med kombinationen af ​​bogstavet ALT + ASCII-kode
 3. Sådan placeres parenteser fra en bærbar computer
 4. Sådan placeres parenteser fra en MAC

Indstil parenteser med tastatur

 • Den første ting, vi skal gøre, er at se på vores tastatur efter "Shift"-tasten. Når vi har fundet det, vil vi fortsætte med at holde det nede indtil næste trin.
 • Mens du trykker på » Flytte ", skal du på dit tastatur finde denne tast, hvis et af dens symboler er" ( " og også " ) for at lukke dine parenteser. Du vil se, at når du trykker på hver af dem, vises de straks på din skærm.

Placer parenteserne med kombinationen af ​​bogstavet ALT + ASCII-kode

Hvis ovenstående metode slet ikke virkede, kunne den sandsynligvis det, hvis du bruger ASCII-kode. For at gøre dette skal du blot følge disse trin:

 • Start med at trykke på knappen "ALT" Indtast derefter nummeret på det numeriske tastatur "91". Med dette og automatisk vil "(" dukke op.
 • Nu skal du lukke den, og for det skal du holde nøglen igen" ALT » trykkes og følge nummeret » 93 på det numeriske tastatur.

Og voila, din parenteser vil være klar og placeret

Sådan placeres parenteser fra en bærbar computer

Måske hvis du har en bærbar, vil opgaven med at placere parenteserne være lidt kompliceret, for i den bærbare er der ikke noget numerisk tastatur, som vi kender det på en almindelig pc. For at kunne placere parenteserne skal du blot gøre følgende:

 • Start med at lokalisere og trykke på » FN + Num Lock “. Med denne handling aktiverer du det numeriske tastatur på din bærbare computers tastatur. Dette svarer til tasterne 7, 8, 9, U, I, O, J, K, L.
 • Nu, for at få parentessymbolet, skal du blot trykke på følgende kombination: » ALT+91 for at få den åbne parentes. Og som et sidste trin, for at lukke det, skal du blot trykke på følgende tast: » ALT+93 “.
 • Når du er færdig, skal du bare deaktivere numerisk tastatur og for det skal du trykke på: FN + Num Lock.

Sådan placeres parenteser fra en MAC

Udgaverne af MacOS-operativsystemet har generelt forskellige funktionaliteter, så det er almindeligt, at det samme, som vi anvender under Windows Hvor linux virker ikke for os her. For at placere parenteserne skal du blot gøre følgende:

 • Den første ting at gøre er at sætte dit tastatur på spansk, fordi det ikke er konfigureret på den måde.
 • Derefter skal du trykke på kombinationen” ALT+Shift+” (“. Både i åbent og lukket symbol. Og voila, på denne måde vil du se parenteserne i din ark Ord .
 • Hvis du vil lade tastaturet være i engelsk skal du følge de samme procedurer, som da tastaturet var i spansk .

Dette symbol bruges på flere måder, og det bedste i alle tilfælde er altid at vide, hvordan man finder det, uanset tastaturet eller operativsystemet, hvor vi er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up