Sådan overføres billeder, musik og videoer mellem pc og Android uden USB-kabel

Hvis du vil vide det hvordan man overfører fotos, musik og videoer mellem pc og Android uden USB-kabel, fortsæt med at læse denne tutorial, vi viser dig alt, hvad du behøver at vide.

Faktisk er der et trick, der gør tingene for nemme, kaldet Google. Via denne platform kan du dele filer, data og information fra én enhed til en anden på få sekunder.

Sig farvel til kedelige USB-kabler. Med denne metode kan du endda Fjernoverfør billeder, musik og videoer mellem pc og Android. Før du begynder at forklare, skal du sikre dig, at du har adgang til:

 • Internet på en pc
 • Et stærkt og stabilt internetnetværk på din mobile enhed
 • En Google-konto
Indeks
 1. Sådan overfører du fotos, musik og videoer fra min Android-enhed til min pc med nogle få trin
 2. Sådan overfører du hurtigt og nemt fotos, musik og videoer fra min pc til min Android-enhed
  1. Fra Google Drev
  2. Fra Gmail
  3. Fra Google Fotos.

Sådan overfører du fotos, musik og videoer fra min Android-enhed til min pc med nogle få trin

Overfør mediefiler fra en mobilenhed til en computer, hvis du behøver kun at have en aktiv Google-konto på begge enheder.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du logge ind fra indstillinger: Synkroniser > automatisk synkronisering > Tilføj konto > Google > log ind.

Find derefter de filer, du vil dele, vælg dem, og vælg Google Drev fra deleikonet øverst på skærmen. Du skal gøre dette med hver mappe, du vil se på din pc.

For at se det på din computer skal du få adgang til Google Drev med den samme konto, som du bruger på din enhed.

Sådan overfører du hurtigt og nemt fotos, musik og videoer fra min pc til min Android-enhed

For at starte åbner vi Chrome-browseren, og vi logger ind på vores Google-konto. Du skal logge ind med din e-mail og adgangskode. Når du har gjort det, fører det dig til hovedsiden, dvs. Google.

Herfra vil vi placere os med musen og klikke på ni-punkts firkanten for at åbne Google-applikationer på din Android . Det kan vi gøre på tre forskellige måder:

Fra Google Drev

Hvis du har brug for overføre musik, stemmeklip, billeder eller videoer, vi minder dig om, at med Google Drev kan du perfekt overføre billeder og filer, endda organisere dine filer i mapper. Til dette vil vi i filstifinderen vælge alle dem, vi vil sende til vores mobile enhed.

Med dem alle trækker vi dem til Google Drev-siden. Hvis du vil administrere dem i mapper, når du downloader dem, anbefaler vi, at du gør det direkte fra browsersiden.

For at gøre dette vil vi i Google Drev placere os i menuen til venstre på skærmen, og vi klikker på "Ny". Hvis du allerede har oprettet mappen i Stifinder, skal du vælge » Download filen » Hvor " Opret en mappe at oprette en ny.

For at uploade filer til en allerede oprettet Google Drev-mappe skal du blot klikke på " Ny > upload fil» . Du kan vælge mere end én ad gangen for at downloade dem sammen. Nu skal du bare vente et par minutter på, at processen er fuldført.

Fra Gmail

Med Gmail kan du også overføre billeder eller filer fra din mobiltelefon til din pc. Forskellen er i antallet af filer, du kan sende for hver e-mail. Vedhæftede filer, der er større end 25 MB, uploades automatisk til Google Drev. Et downloadlink vil blive inkluderet i e-mails.

Fra Google Fotos.

Hvis du ikke ved, hvordan Google Fotos fungerer, forventer vi, at med denne applikation, du kan kun dele billeder og videoer, så hvis din hensigt ikke er at overføre musik eller stemmeklip fra en enhed til en anden, kan du vælge denne.

Gå til File Explorer, og sammen med de billeder og videoer, som vi tidligere havde adskilt, trækker vi dem til Google Fotos-siden. Du skal vente et par minutter på, at processen er fuldført.

Med enhver af de procedurer, du vælger, vil du automatisk have overført mediefiler fra en enhed til en anden, du skal bare åbne dem nu på din mobil .

Som du kan se, er det meget nemt at gøre. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du overfører billeder, musik og videoer mellem pc og Android uden USB-kabel, så giv os din kommentar, så vi kan hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up