Hvad skal jeg gøre, hvis mit Canon digitalkamera ikke tænder for skærmen? - Endelig løsning

Når det kommer til at købe et kamera kanon , giver du dig selv fordelen ved at købe et produkt med fremragende funktioner og ydeevne. Hvert kamera af dette mærke, uanset om det er enkelt eller professionelt, betragtes som et fremragende værktøj til oprettelse af audiovisuelt materiale.

Men ligesom enhver teknologisk artefakt kan nogle fejl opstå og være forårsaget af forskellige omstændigheder. Uanset om det er købt fra fabrikken eller når det er i brug Canons digitalkamera tænder muligvis ikke skærmen.

Hvis dette sker, behøver du ikke bekymre dig for meget, der er løsninger til at forhindre, at det sker. Nogle mere definitive end andre kan findes her, da de er relevante for din enhed Foto kanon med lethed.

Løsninger fundet, når et Canon-kamera ikke tænder for skærmen

Hvis du ved, hvordan du bruger et spejlreflekskamera professionelt, vil du muligvis øjeblikkeligt bemærke denne fejl fra din kanon . En af de nemmeste løsninger at finde er at tjek blokering givet, når kameraet kommer i kontakt med fugt, støv eller andre forhold, der påvirker dets funktion.

Hvis dette sker, slukker kameraet med det samme og tænder først dens tilstand Det bliver det ikke udveksling. For at bekræfte, at den er blokeret, kan disse verifikationsalternativer tages:

Alternativ 1

Den første ting at gøre er at fjerne alle tilbehør eller tilbehør af kameraet, såsom batteriet, batteriet og SD- eller MicroSD-kortet. Antallet af tilbehør afhænger af den Canon-model, du har, og tryk derefter på tænd/sluk-knappen i 15 sekunder.

Efter 15 sekunder skal du blot indsætte batteriet og prøve at tænde for enheden. Hvis det ikke virker, kan du ty til et andet alternativ.

Alternativ 2

For dette alternativ, alt tilbehør af kameraet skal også være trukket tilbage efterlader den uden batteri til 8 timer. Med tiden skal du tilslutte batteriet og prøve at tænde for Canon.

Begge alternativer bør give en endelig løsning, giver kameraet mulighed for at tænde igen, efter at processen er fuldført, uanset hvilken der blev implementeret.

Hvad hvis ingen af ​​alternativerne virker?

En anden typisk fejl ved et Canon-kamera med et aftageligt batteri er, at det mister evnen til at modtage en opladning. Det betyder, at batteriets livscyklus er slut, det skal det være erstatte med en anden.

Men før du gør det, er det vigtigt at kontrollere, om det er det, der skete, hvilket er en effektiv måde at verificere isætning af et andet batteri. Hvis kameraet tænder, betyder det, at batteriet skal udskiftes for at kunne redigere billeder som en professionel taget med en Canon.

Hvis kameraet ikke tænder, kan kameraets firmware være beskadiget. Dette problem vil kun blive løst med anbefalingerne fra Canon beslag for denne form for besvær, oplysningerne findes online.

Hvis kameraet er blevet beskadiget, da det er et værktøj, du bruger på arbejdet, kan du det køb en anden. Det er velkendt, at mange af deres omkostninger er høje, men de er hver en krone værd at købe denne enhed som ny.

Når dette er gjort, slipper du for at skulle tage professionelle billeder med din mobiltelefon, hvilket vil resultere i en endnu sværere opgave. Hvis kameraet er beregnet til -en brug personlig og ikke professionel, den at købe et nyt kamera kan vente lidt længere.

Det ville endda hjælpe at få det bedre rækkevidde og en bedre kvalitet , hvilket skaber forbedringer i de fotografier, der er taget. Hvert alternativ eller hver løsning, du foretrækker, vil blive taget i overensstemmelse med dine behov, hvilket vil give dig bedre mulighed for at forbedre hver af dine færdigheder ved brug af kameraet.

Indeks
  1. Løsninger fundet, når et Canon-kamera ikke tænder for skærmen
    1. Alternativ 1
    2. Alternativ 2
  2. Hvad hvis ingen af ​​alternativerne virker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up