Hvordan bruger jeg min iPhone eller Android mobiltelefon som mikrofon på min pc?

Hvis du bruger meget tid indespærret af Covid-19-problemet, bruger du teknologi meget, og du vil helt sikkert gerne kommunikere med dem, du elsker, gennem applikationer som Zoom eller Webex; Hvor du skal simpelthen ændre din facet af arbejdet ved videokonference; dog kan du være begrænset af ikke at have mikrofon på din pc med hvilken kommunikere. Nå, i dag vil vi fortælle dig trin for trin, hvordan du bruger din mobiltelefon som mikrofon på en meget enkel måde.

Indeks
 1. Installer nemt din mobils mikrofon på din pc
  1. android
  2. iPhone
 2. Hvordan bruger jeg min mobiltelefon som webcam og mikrofon?
  1. Hvad har du brug for?
  2. Trin for trin

Installer nemt din mobils mikrofon på din pc

Du vil blive overrasket over at vide, at der er mange måder at gøre det på brug din mobils mikrofon på din pc , så du kan ringe, arbejde eller endda lave videoer med en meget god lyd, næsten professionel; Lad os se på nogle muligheder.

android

 1. Tag først din mobiltelefon og gå til Google Play-appikonet.
 2. Så skal du have et kabel Jack 3,5 hanner.
 3. Alt du skal gøre er at forbinde den ene ende til telefonens lydindgang og den anden ende til din computers mikrofonindgang.
 4. Aktiver applikationen og start lyden Hvordan? klik på midten og den bliver rød og turen er spillede, begynd at tale.

iPhone

I tilfælde af iPhone-mobiltelefoner har vi ideel anvendelse for dig, lad os se:

 1. For at starte skal du have applikationsbutikken installeret. PP25
 2. Gå ind i Apple Store for at downloade den applikation, der giver din mobil mulighed for at fungere som en mikrofon, den hedder Megaphone.
 3. Du skal have en 3.5 Jack han-kabel eller hjælpekabel .
 4. Tilslut din telefon via din computers lydindgang og mikrofonindgang. Og indtast din ansøgning megafon . Ved at gøre dette kan du begynde at bruge din enhed som mikrofon på pc'en.

Hvordan bruger jeg min mobiltelefon som webcam og mikrofon?

Ved at du kan bruge din mobil som mikrofon på din pc, kan du være i tvivl om du også kan bruge din telefons kamera som webcam, eller hvis der er en app, der lader dig have begge dele. I dag hjælper vi dig med at finde ud af, hvordan du opnår dette, trin for trin; Lad os se:

Hvad har du brug for?

Trin for trin

 1. Indtast din mobiltelefon i » indstillinger » så i «system» skal du gå ned eller søge hvor der står «opsamlingsnummer» og du skal trykke på denne mulighed flere gange indtil mobilen fortæller dig at du er administrator og indtaste din pinkode.
 2. Fanen » programmør mulighed vil dukke op, indtast den og gå lidt ned på indstillingen "USB debugging" og fortsæt med at aktivere den. Så skal du tilslutte dit USB-kabel til din mobiltelefon.
 3. Når du tilslutter den til din pc, vil du se en boks, der siger " Accepter din enhed som en USB-debugger », skal du klikke for at acceptere .
 4. Dernæst skal du downloade appen fra Play Butik: Droid camApp. Når du installerer, skal du indtaste det, og du skal give det næste og trykke på konfigurer, hvis du vil bruge front- eller bagkameraet.
 5. I din mobilapp vil der dukke nogle numre op, som du skal kopiere til din pc. Hvordan installerer du det på pc'en?
 6. Af samme form. Bliv ved med at downloade den, og du vil hurtigt få en fil, klik på Udpak, og du vil hurtigt se applikationen.
 7. Installer det, når du gør det, vil du se IP-indstillingen er der. Indtast de IP-data, der vises på din mobiltelefon. Når du er færdig, skal du klikke på start, vent et par sekunder og du vil have dit kamera og mikrofon på din pc fra din mobil klar til brug

Som du kan se, er det virkelig meget nemt ikke kun at kunne bruge din mobiltelefon som mikrofon, men også som kamera; Vi håber, at alle oplysninger vi leverede vil give dig mulighed for at bruge dem meget effektivt. Fortæl os i kommentarerne, hvad du synes om disse gode tips.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up