Sådan ændres sange med lydstyrkeknapper på Android

Det er rigtigt, at der ikke kan være operativ system i verden i stand til at tilfredsstille alle sine brugere. Der er altid nye funktioner, der ser ud til at gøre nogle mennesker glade og andre utilpas.

Men det vigtige er, at der er flere, der får gavn end dem, der føler sig skadet. Denne gang kan du udføre en handling til en anden, hvis vi vil, som du finder passende lær hvordan du skifter sange med lydstyrkeknapper på Android.

Med denne funktion kan du ændre en sang på din mobiltelefon, uden at skulle tage den op af lommen. Alt du skal gøre er at løfte hånden og bare trykke på øg eller sænk knappen. bind , vil musikken ændre sig. Og det er virkelig en meget praktisk måde at springe til næste sang eller lytte til den, der spillede igen.

Det er virkelig et vidunder at kunne skifte sange med lydstyrkeknapper på Android, men du undrer dig måske over, hvordan kan jeg gøre dette? Og svaret er meget enkelt, vi vil gøre det via en Ansøgning som vi kan downloade på vores mobil, der fungerer med Android-operativsystemet.

Indeks
  1. Sådan ændres sange med lydstyrkeknapper på Android
  2. En simpel applikation til at skifte sange med lydstyrkeknapper

Sådan ændres sange med lydstyrkeknapper på Android

Som vi allerede har fortalt dig, for at kunne skifte sang med lydstyrkeknapper på Android skal du downloade en app. Du kan gøre det gennem Play Butik, og her er linket. Dette fantastiske værktøj kaldes Pocket Skip Trap det er gratis og meget nemt at bruge, og så vil vi guide dig igennem, hvordan du vil gøre det.

Som vi allerede har nævnt, skal du gå til play store og downloade appen på din mobiltelefon, som fungerer med System D' udnyttelse Android. Efter at have downloadet den applikation, du skal installere den, er denne procedure meget nem at udføre, og vi mener, at du ikke vil have noget problem med at gøre den klar til brug på din enhed.

Så for at du kan ændre sange med lydstyrkeknapper på Android, skal du gøre følgende. Du går i Ansøgning og når du er der, aktiverer du den, for det går du til den første mulighed Service og du trykker på Til. Når dette er gjort, vælger du din musikafspiller, du vil gøre dette ved at vælge Vælg afspiller.

Og her skal du vælge den, du har indstillet til at gøre dit musikgengivelser og det er det, du behøver ikke at gøre andet. Du kan se, at det her viser andre muligheder, som du kan vælge, men det er ikke nødvendigt.

Da alt med dette valg vil være klar til brug, kan du også se, at det fortæller dig, at for spring til næste sang, du skal trykke to gange for at øge lydstyrken. Husk, at det er vigtigt at kontrollere lydstyrken for hver applikation, du installerer på din Android.

En simpel applikation til at skifte sange med lydstyrkeknapper

Og for at lytte til den forrige sang skal du trykke to gange for at sænk lydstyrken , denne applikation er så enkel som den. Derudover, når ændringen er foretaget, din mobilenhed vibrere lidt, dette indikerer, at den handling, du har valgt, er blevet udført. Det er vigtigt for dig at vide, at denne app kan gå ned nogle gange.

Dette værktøj fungerer 100%, når det har Root, men på samme måde kan det tjene dig, og uanset om du kører eller ej, vil du tage din android for at se skærmen og ændre sang . Med denne applikation sparer du mange gener og spild af tid. Denne funktion var meget almindelig på telefoner, der blev brugt før og ikke var Android.

Du kan endda bruge denne funktion med skærmen slukket , det kan virkelig anbefales, og du vil ikke gå glip af noget, mens du bruger denne app. Og tværtimod kan du spare meget ved at undgå at tage din mobil frem og skulle se på skærmen hvis du i øjeblikket laver en anden aktivitet såsom at køre bil eller cykle.

Og på denne måde har vi vist dig, hvordan du kan bruge et fantastisk værktøj, som vil hjælpe dig meget, når du skal ud at gå en tur eller lave en anden aktivitet. Endelig kan du prøve andre applikationer, der giver dig mulighed for at øge hastigheden på den sang, du lytter til, på en meget enkel måde. Og det er ligesom hvad du har lært for at skifte sange med lydstyrkeknapperne på Android

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up