Hvorfor varmes min computer op og lukker ned? - Opløsning

Når vi har en computer, som vi normalt bruger flittigt, lægger vi en masse af omsorg og bekymring for at alt fungerer korrekt.

Generelt er en af ​​de mest almindelige situationer, når det begynder at varme op til det punkt, at den frygtede blå skærm begynder at opstå, hvor vores pc kan lider forskellige skader på det operationelle niveau.

En computer, som lider af en form for overophedning, kører normalt langsomt og forårsager irritation for dens bruger. I denne artikel vil vi vise dig forskellige løsninger, som vil hjælpe dig med at opdatere din pc eller, hvis det ikke, undgå sådanne situationer.

Vær dog opmærksom på, at de anbefalinger, vi lægger her, er mere orienteret mod fast udstyr, og at nogle andre kan tilpasses til bærbar .

Prøv at bruge din computer i et ventileret rum

Dette er en af ​​de vigtigste anbefalinger, hvornår ved hjælp af en pc uanset om det er en stationær computer eller en bærbar computer, for på denne måde forhindrer du den i at varme op, tag dog hensyn til følgende anbefalinger, som vil hjælpe dig:

  • Sørg for, at der er en Fri plads omkring din pc-kasse mindst 10 cm, især bagpå, da det er her strømforsyningen normalt er placeret. Ligeledes er det vigtigt at forlade en lille plads mellem siderne, for på den måde kan al luft godt cirkulere, hvis din pc har to blæsere.
  • Du kan også prøve at have din pc-kasse ikke inde i et skab, da dette vil optage plads til ventilation fungerer naturligt.
  • Hvis du har en bærbar computer, så prøv så meget som muligt ikke at bruge den på dine ben.

Støv kan forstyrre dit udstyr

En af hovedfaktorerne ved en overophedet pc er, at den indeholder en stor mængde støv på grund af mangel på vedligeholdelse el rengøring . En af de vigtigste ting i alt dette er at rense din pc til enhver tid for enhver form for hår, støv eller ting, der klæber til blæserbladene, især rengøring af strømforsyningen er vigtig.

En ting du skal være meget klar over er, at når du gør denne rengøring, du skal slukke for din computer tag derefter stikket ud af stikkontakten for ikke at løbe nogen risiko ved rengøring af ventilatorerne.

Rengøringsopgaven kan du udføre med forskellige genstande; En klud, en børste eller endda specialiseret udstyr vil hjælpe dig med at løse enhver form for støvrelateret problem.

Ligeledes kan du i forskellige butikker rundt om i verden og på nettet finde specialiserede produkter til denne opgave, såsom sprays, som har trykluft, som er specifikke for at rense støvet uden problemer.

Selvom de er meget effektive, skal du passe på, hvordan du bruger dem, da de kan være meget sundhedsskadelige, udover at de er så kraftige, kan de rive evt. gør op som er inde i pladen og denne. at ødelægge det.

Vi anbefaler dog, at denne proces guides af en ekspert, som kender værktøjerne til at bruge, og som på samme måde guider dig trin for trin, så du selv kan gøre det i fremtidige muligheder.

Disse rengøringer kan udføres hver 3. eller 5. måned, afhængig af hvordan du ser din adfærd enhed alt i dette tilfælde er rettet mod at sikre, at dit team præsterer optimalt.

Indeks
  1. Prøv at bruge din computer i et ventileret rum
  2. Støv kan forstyrre dit udstyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up