Hvordan ved jeg, om min mobilskærm er 90Hz eller 120Hz?

Vil du vide, om du har en 90 Hz eller 120 Hz mobil? Det er en statistik, du helt sikkert vil vide, hvis du er fan af billedydelse i spil.

Billedets opdateringshastighed er en meget vigtig faktor, når det kommer til grafikken på din enhed og det kan være nyttigt at kende dens muligheder.

Hvis du vil vide, om din telefon er god til at spille Steam-spil eller spille topspil uden internetforbindelse, skal du kende disse oplysninger.

Det er almindeligt, at enhederne ikke angiver værdien af ​​dette element, og derfor skal du bruge tredjepartsprogrammer, som udover at levere andre data også kan give information om mængden af ​​Hz på din mobil.

Indeks
  1. Hvad er forskellen mellem en 90 Hz mobil og en 120 Hz?
  2. Apps til at finde ud af, om du har en 90Hz eller 120Hz enhed
  3. Den berømte og meget brugte CPU-Z
  4. Inware som et godt alternativ
  5. Aida64 som et sidste alternativ

Hvad er forskellen mellem en 90 Hz mobil og en 120 Hz?

Når du taler om skærmens opdateringshastighed, refererer det til det antal gange, enheden opdaterer billedrammerne.

En højere frekvens af denne værdi er synonymt med et bedre image og bedre ydeevne det samme både i applikationer og i spil, selv i den måde, skærmen ses på.

Nogle enheder opretholder et bedre billedformat, fordi billedopdateringshastigheden er meget højere og derfor af højere kvalitet.

Det er netop derfor, at en 90 Hz mobil vil ikke have samme skarphed på sin skærm, at en enhed med en frekvens på 120 Hz. Ikke alene har den Android-operativsystemet eller en af ​​versionerne af iOS-systemet, forudsætningen er også vigtig for denne tutorial.

Apps til at finde ud af, om du har en 90Hz eller 120Hz enhed

Selvom nogle få enheder giver dig mulighed for i indstillingssektionen at se, hvor meget billedopdateringshastighed du har, i de fleste tilfælde er det ikke sådan.

Men som sagt før, der er en måde at finde ud af det, og det er ved ved at bruge tredjeparts apps som giver dig mulighed for at se alle din mobils specifikationer.

Den berømte og meget brugte CPU-Z

CPU-Z har en god tid på nettet, hvilket appellerer til mange brugere, der gerne vil vide mere om deres computers specifikationer.

Nu er det muligt at bruge dens muligheder til at finde ud af mere om din computers hardware, og dermed vide, om du har en 90 Hz eller 120 Hz mobil .

Du kan få det gratis fra den officielle Google Play Butik, og det vejer kun et par KB og fylder meget lidt på telefonen.

Når den er downloadet, kan du udforske de forskellige sektioner af applikationen for at kende alle ins og outs på din enhed på en meget komplet måde.

Udover at vise dig den information, du leder efter i denne artikel, kan du også se andre interessante data såsom CPU-frekvens og RAM .

Inware som et godt alternativ

Dette er en anden applikation, som du kan afgøre, om du har en mobil 90 Hz, 120 Hz eller et andet opdateringsbillede af frekvens .

Ligesom CPU-Z, det viser de interne komponenter på din enhed på en meget komplet måde og med et velorganiseret interface i form af faner.

Hver af dem repræsenterer en kategori, og i den kan du se alle aspekter af hvert af telefonens elementer.

Normalt kan du finde billedopdateringshastigheden inde i en boks med samme titel i afsnittet med titlen » Skærm “.

Selvfølgelig kan du finde andre specifikationer, såsom RAM og interne processordata, meget detaljeret og med nøjagtige værdier .

Aida64 som et sidste alternativ

Aida64 er et andet godt alternativ til kender hyppigheden af billeder fra din telefon og selvom den ikke er særlig populær, er den lige så effektiv.

Ligesom de foregående holder den enhedshardwaredetaljer organiseret i faner adskilt af emnekategorier, såsom skærm, processor, blandt andre.

De data, du leder efter, skal inkluderes i afsnittet, der henviser til mobil grafik hvor du desuden vil se opløsningen, tætheden og mange andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up