Hvordan gendanner man gamle beskadigede billeder med kunstig intelligens online gratis?

Absolut alle har et billede, de aldrig vil miste i deres liv, et billede der går i arv fra generation til generation. Intet er dog for evigt, og nogle gange er endda relikvier beskadiget, af denne grund vil du i dag lære, hvordan man gør gendan beskadigede gamle billeder med kunstig intelligens online gratis.

For selvom det lyder skørt, er det takket være nutidens teknologi allerede mere end muligt at gendanne gamle fotos med kunstig intelligens. Det er klart, at det måske ikke er det samme som før, men det er altid bedre at beholde lidt af noget end at miste det hele for altid.

Takket være kunstig intelligens kan du i dag endda lave et gammelt TV om til et Android Smart TV eller blot afslutte debatten om, hvad du skal købe mellem en projektor og et Smart TV.

Indeks
  1. Gendan gamle beskadigede billeder med kunstig intelligens online gratis
  2. Remini

Gendan gamle beskadigede billeder med kunstig intelligens online gratis

Gendan gratis online fra gamle fotos beskadiget med kunstig intelligens er ikke en nem opgave, du har brug for en intelligens med adgang til en stor mængde fotos og informationer, for at kunne detaljere farver og former med præcision.

I dag vil du opdage to kunstige intelligenser, der opfylder disse krav, den ene der kan findes online og den anden i form af en ansøgning, men begge er lige gode.

Den første, der kommer til sagen, tilkaldes FarvelægSG , som lader dig gendanne gamle billeder ved at farve dem til live. Hvordan opnår man det? Nå, dette program blev skabt med en imponerende kilde til information fra gamle fotos, som giver dig mulighed for at analysere teksturer og farver for at placere den, der passer dig bedst.

Fordi det er online, fortsætter applikationen med at lære, hver gang et nyt billede uploades for at blive gendannet fra nettet. Dens kapacitet til forbedring er derfor ubegrænset, du har adgang til en database med mere end 1.300.000 billeder.

Dens eneste ulempe er, at den ikke reparerer billeder, hvis de er beskadigede, så den bruges til at genoplive fotos, der er falmede eller let slørede, men den vil ikke gendanne beskadigede fragmenter.

For at bruge det, skal du blot gå ind på hjemmesiden, og du vil straks se et afsnit kaldet "Upload et sort/hvidt foto", Klik på "Vælg et billede", vælg det foto, du ønsker, og intelligensen begynder at virke. Så vil det vise et eksempelbillede af, hvordan det ser ud, hvis du kunne lide det, klik på knappen "Download resultat" og det bliver det downloadet på din pc.

Remini

Med den tidligere mulighed kan du gendanne gratis online fra gamle fotos beskadiget med kunstig intelligens, men dette vil, som du allerede har læst, ikke rette dem præcist, hvilket applikationen kaldet Remini på en måde gør.

Remini er nem at bruge, men den er ikke online, du skal downloade den til din telefon. Når du har det på din mobilenhed, skal du logge ind med Facebook- eller Google-konto for at begynde at arbejde.

Efter at have indtastet en af ​​de to metoder, er den næste ting at vælge et billede, du kan tage det med den samme telefon eller scanne det (med scanningen er bedre). Tag også højde for, at billedet skal være gemt i et galleri ligesom de andre udføres dette trin ikke af applikationen.

Når du har billedet på din mobil, skal du åbne appen og vælge muligheden » Forbedre ", dette vil vise dig dit galleri, vælg billedet og tryk på fluebenet eller due-ikonet for at bekræfte.

Vent på, at appen analyserer billedet, hvilket tager et par minutter, fordi den analyserer tusindvis af ansigter, der ligner eller ligner billedet, samt tusindvis af billeder.

Når billedet er klar, vil det blive vist på skærmen, detaljen der placerer det er fremragende, hvilket forbedrer teksturen af ​​former, ansigter og forbedrer farverne og skarpheden, så det ikke ser sløret ud (logisk det eneste, der ikke gør, er at reparere de ødelagte fragmenter fordi dette ikke er muligt).

Samtidig giver det mulighed for at gendanne selv "optagelser" af skærme lavet på Smart TV, et andet punkt til fordel for kunstig intelligens.

Med dette ved du allerede, hvordan du gendanner beskadigede gamle billeder med kunstig intelligens online gratis, brug denne viden og få dine minder tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up