Hvad er cache, og hvad er det til? Funktioner og hovedfunktion?

Det er vigtigt at bemærke, at cachen er et værktøj, der er i centralenheden eller CPU'en for at gemme informationen eller dataene, der er blevet behandlet i en hjælpehukommelse. Dette minde virker hurtigt selvom hun er lille. Altid med det formål at få adgang til de oplysninger, du har konsulteret.

Det skal bemærkes, at cachen er placeret i midten af ​​CPU- OG RAM-hukommelsen hjælper dermed systemet til tiden. Bemærk, at denne rapport vil guide dig til en kopi af dataene og ikke præcist til originalerne.

Indeks
  1. Ved, hvad cachens funktion er
  2. Cachehukommelsessystemet har visse egenskaber
    1. Andre Cache-funktioner

Ved, hvad cachens funktion er

Denne hukommelse fungerer på en enkel måde, for når du er på din computer, opretter den automatisk en data kopi leveres og gemmer dem i cachen. Så du kan have de oplysninger, du har brug for, til din rådighed, når du ønsker det, og at du ikke skal tilgå oprindelsesstedet.

Det skal samtidig bemærkes, at cachen også er fuld, og på den måde kan processen blive forsinket, når man tjekker de oplysninger, man har brug for. Denne proces kan sænke din computer en smule, hvilket giver en form for fejl, når du læser fra hukommelsen.

Hvis du vil, kan du rydde cachen på enhver enhed frigør plads og det kan genopfyldes, når du opretter indhold. Husk, at du kan rydde hukommelsen manuelt, denne proces bør ikke bekymre dig, fordi du ikke vil slette dataene fra harddisken, hvor den originale information er gemt.

Samtidig har cachen fordele, når den er ryddet, fordi du kan slette gamle data, der ikke er nødvendige . Du vil også være med til at fremskynde systemet, så det kan gemme de aktuelle data.

Men du bør ikke misbruge denne manuelle mulighed, fordi du kan beskadige hukommelsen, fordi cachen ikke kunne udføre sin funktion, som den skulle. Derfor skal du gøre det regelmæssigt, men uden at overdrive.

I øjeblikket har næsten alt udstyr, såsom mobiltelefoner, smart-tv'er, blandt andet en digital proces som en pc, hvis funktion er at hjælpe udstyr med at overholde deres digitale processer .

Cachehukommelsessystemet har visse egenskaber

Denne hukommelse blev skabt fra begyndelsen af ​​de første computere til at fungere som hjælpe i mikroprocessoren . Da de ikke kunne behandle de data, der blev givet til dem korrekt, og de arbejder med en højere hastighed. Denne oprettelse var beregnet til at minimere ventetiden, når den nødvendige information blev hentet.

Denne geniale opfindelse gør det muligt at have alle data på en organiseret måde, og det vigtigste er, at teamet altid vil arbejde hurtigt. Cache lader dig læse intet problem ofte brugte filer .

Til gengæld hjælper dette værktøj med at finde nyligt downloadede filer fra internettet. Den organiserer også dataene efter deres betydning i henhold til dit operativsystem.

Andre Cache-funktioner

Processoren vil altid have god ydeevne takket være understøttelsen af ​​denne hukommelse. Hjælp med at lindre processer i RAM-hukommelser. På den anden side skal det bemærkes, at cachen vil ikke optage det meste af din computers hardware eller software takket være dens lille størrelse.

Cacherne kan findes i forskellige typer såsom: disk cache, den er ansvarlig for at behandle de data, der er blevet læst i de sidste timer; spordækslet: karakteriseret ved sin solide sammensætning, denne del har en høj pris, så den findes ikke i noget udstyr.

Endelig har vi webcachen, som gemmer de dokumenter, der er blevet konsulteret på nettet, som navnet antyder, og dermed undgår download-processen og ikke spilder tid på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up