Sådan kender du antallet af besøg på en gratis hjemmeside

Dette er måske en af ​​de vigtigste opgaver for alle de mennesker, der er dedikerede til den digitale verden. Det er den type data, vi skal kunne visualisere alle kilder til Trafik mulige, der genereres i forbindelse med andre typer information, som også kan være af stor interesse for dine pengemål og stigningen i dine besøg.

Takket være Google selv er det muligt at analysere disse besøg med fuld præcision, så i denne artikel vil vi illustrere lidt mere om det.

Sådan måler du en hjemmeside

Når vi lancerer en ny internetmarkedsføringskampagne, er et af de første skridt, vi kan tage for at være i stand til at skabe opmærksomhed, at kende vores hjemmeside, at kende vores publikum, emner af interesse og timer med mest trafik. .

Jo mere du ved om disse oplysninger, jo mere succesfuld bliver din kampagne. Det webstatistik hjælpe os til bedre at forstå vores konkurrenter og dermed bedre fokusere alle vores værktøjer.

Der er mange gratis værktøjer som vil hjælpe os med at lære lidt mere om vores statistik, og her hjælper vi dig med at udforske dem.

Hvis du er ny i denne verden, er Google Display Planner et fantastisk værktøj at bruge. Denne hjemmeside hjælper os med at kende forskellige statistikker om vores hjemmeside ved at filtrere efter land, tid, køn og andre data, den information, den kan tilbyde dig.

Med den vil du være i stand til at få forskellige estimerede data om besøgende, viste sider, opholdets længde, hvor mange besøgsprocenter, alder etc.

Med URL Trends vil du være i stand til at se forskellige typer statistikker om den tid, din hjemmeside har været online, ligesom du vil være i stand til at se fra antallet af foreslåede links folk har indtastet, og de forskellige demografiske oplysninger dit websted har. har indsamlet.

Mål trafik med Google Analytics

Google Analytics er et af manges foretrukne værktøjer. Som vi nævnte ovenfor, er der en masse nøjagtig information, som du vil finde i deres rum. Med den kan du modtage forskellige typer information i en velordnet og selv filtrere dem så du kun får det, du virkelig har brug for.

Blandt de data, som denne hjemmeside kan tilbyde dig, er:

  • Kend det samlede antal besøg via IP, som din hjemmeside modtager gratis.
  • Rapporter personliggjort om trafikkilder. I dette afsnit kender vi ikke kun antallet af organiske besøg, men vi vil også have adgang til flere kilder, der på den ene eller anden måde giver os besøgende.
  • Specifikationer for dine brugeres adfærd på din internet side . På denne måde kan du forbedre oplevelsen af ​​disse personer på din hjemmeside, tilpasse søgemaskinen til bedre at placere de forskellige søgninger.
  • Det giver dig forskellige geografiske data og demografi for bedre at forstå dine brugere.

Hvordan kan man gratis vide besøgene på et websted, der ikke er dit?

Dette kan gøres på en måde pædagogisk, eller bare for at lære dine konkurrenter lidt bedre at kende, men du behøver ikke bekymre dig, for der er en hurtig og nem måde at gøre det på. Alt dette takket være forskellige websteder til gratis og gratis brug, som vi vil forklare dig nedenfor.

Denne side har en gratis version, som har til formål at give dig de forskellige trafikinformationsdata på forskellige websteder på en gratis og sikker måde. Ligeledes giver det dig en liste over de ord, der er placeret og forskellige data af stor interesse.

Det er et af de gratis alternativer, der foretrækkes af mange brugere. Du behøver kun at registrere dig for at få forskellige typer information fra forskellige hjemmesider. Dette er dog begrænset, fordi nettet kun vil give dig oplysninger om forskellige websteder pr. dag.

Med dem værktøjer, du kan lære meget mere om de websteder, der interesserer dig, inklusive dine. Nu hvor du har alle disse oplysninger, er det tid til at udvikle dine drømme.

Indeks
  1. Sådan måler du en hjemmeside
  2. Mål trafik med Google Analytics
  3. Hvordan kan man gratis vide besøgene på et websted, der ikke er dit?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up