Sådan rettes eller rettes Vcomp110.dll-fejl på min pc nemt

Har du en fejl i en dll-fil på Windows? Hvis du bemærker, at der er en defekt i filen "Vcomp110.dll", anbefaler vi, at du læser følgende vejledning, hvor vi lærer dig hvordan man nemt reparerer eller reparerer Vcomp110.dll fejl på min pc et irriterende problem, der kan forhindre mange programmer i at køre.

Indeks
  1. Sådan rettes eller rettes Vcomp110.dll-fejl på min pc nemt
    1. Installer Visual Studio
    2. At notere
  2. En anden mulig løsning til at rette eller rette Vcomp110.dll fejl på pc
    1. Installer filen efter download

Sådan rettes eller rettes Vcomp110.dll-fejl på min pc nemt

I de fleste tilfælde er det muligt at rette fejl i Windows. Faktisk var problemet relateret til fejlen i filen Vcomp110.dll er meget let at rette, men hvis du ikke kan finde en løsning på denne fejl, anbefaler vi, at du læser den guide, vi har udarbejdet for at løse dette problem.

Installer Visual Studio

Mange gange er problemet med filen Vcomp110.dll, fordi vi ikke har den rigtige version af VisualStudio installeret , som denne gang er versionen fra 2012. Hvis dette er problemet, er løsningen ret simpel, da det kun vil være nødvendigt at downloade applikationen direkte fra Microsoft.

For at downloade korrekt VisualStudio , skal du gå til det officielle Microsoft-websted. Når du er der, skal du finde downloadsektionen, som du vil genkende ved at vise en rød knap med ordet "Download", bare klik på denne knap.

Når du gør ovenstående, vil de tilgængelige downloads for programmet blive vist, du skal downloade den, der matcher dit operativsystem.

Det vil sige, hvis du har et 64-bit system, skal du downloade indstillingen, der slutter på "X64", mens du, hvis dit system er 32-bit, skal downloade "X86" versionen. Bare klik på den mulighed, du vil downloade, og derefter på "Næste/næste", vælg endelig destinationsmappen, hvor den eksekverbare vil blive gemt.

Hvis du derimod vil have systemet i et andet filformat, skal du formatere og installere Windows på din pc, sandheden er, at 64-bit styresystemet anbefales i dag.

Når overførslen er færdig, kør filen og fortsæt med installationen, følg blot trinene i installationsprogrammet, hvorefter du skulle være i stand til at løse problemet med Vcomp110.dll fil .

At notere

Hvis ovenstående løsning ikke virker, kan du prøv at downloade versionerne 32 bit og 64 bit. Mange gange kræves begge versioner for at køre visse programmer (du kan have begge installeret på systemet).

En anden mulig løsning til at rette eller rette Vcomp110.dll fejl på pc

I tilfælde af at løsningen vi viste dig før ikke virkede, er det også muligt specifikt at downloade filen i dll-format . På denne måde angiver du den manglende fil på din computer. Til dette vil vi bruge en softwaredownloadplatform med disse egenskaber.

Først og fremmest skal du gå til følgende dll-filwebsted, hvor du finder de forskellige eksisterende versioner af Vcomp110.dll-filen. Alt du skal gøre er at downloade den passende version til dit operativsystem.

Hvis du har et 64 bit operativsystem, skal du downloade denne version med denne arkitektur for at gøre denne lokalisering " Arkitektur: 64" og klik på "Download", men hvis du har en 32 bit skal du søge efter "Arkitektur: 32" (selvom det mange gange anbefales at downloade begge filer).

Når du trykker på download-knappen, bør systemet starte processen automatisk. Ellers, klik blot på option "Download vcomp110.dll" som vises på skærmen og vælg destinationsmappen.

Installer filen efter download

Som du kan se, er den downloadede fil på zip-format, det er derfor, det vil være nødvendigt at bruge dekomprimeringssoftware, til dette kan du bruge Winrar, Winzip, 7-zip eller tilsvarende og dekomprimere filen.

Efter den forrige proces vil det være nødvendigt at finde den downloadede fil, som skal gå til Windows-mappen, som findes på adresse Næste "C:\Windows" . For 32-bit-filen skal den være placeret i System32-mappen, mens for 64-bit-operativsystemer vil filen være placeret i SysWOW64.

Hvis du har lavet andre ændringer i Windows, for eksempel efter opgradering, og du bemærker problemer, kan du reparere opgraderingsfejl for at få en sikkerhedskopi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up