Sådan forbinder du to Bluetooth-enheder på samme tid på Android

Det er ingen hemmelighed, at niveauet af betydning og næsten ekstrem nødvendighed, som mobiltelefoner tager på i vores liv, er stigende. Men selv i dag er der forskellige funktioner, som vi ikke ved godt, hvordan de skal udføres. Og i denne forstand vil vi lær hvordan du forbinder to bluetooth-enheder på samme tid på Android. Vi kan starte med at forstå hvorfor og hvordan Bluetooth fungerer og dermed bedre forstå denne enhed.

Dette kan virke som en meget simpel funktion, men det vil afhænge af den version af Android-enhed, du bruger til at parre flere enheder på samme tid. Og det er også nødvendigt at kende Bluetooth-versionen af ​​din mobile enhed.

Derfor bør der i hvert enkelt tilfælde udføres en lidt anderledes procedure. så den kan tilsluttes uden problemer . Vi vil derfor angive de trin, der skal følges i hvert enkelt tilfælde.

Indeks
  1. Sådan forbinder du to Bluetooth-enheder på samme tid på Android
  2. Trin til at forbinde to Bluetooth-enheder

Sådan forbinder du to Bluetooth-enheder på samme tid på Android

Som vi allerede har nævnt i den foregående del, vil vi vise dig de trin, du skal følge for at forbinde to enheder på samme tid. Og til at starte med vil vi gøre det med et Bluetooth-headset, hvilket er en meget enkel opgave at gøre med kun et. Men for mange brugere kan det virke som en lidt mere kompleks opgave at udføre, når man tilføjer et sekund Bluetooth høretelefoner.

Dette er noget, som mange ønsker at gøre, hvis du bruger en tablet, der fungerer med Android-operativsystemet. Og du vil dele en film med en anden eller bare dele musik uden at forstyrre andre. Så vi vil fortælle dig, hvad du skal gøre for at parre to Bluetooth-enheder på samme tid .

Trin til at forbinde to Bluetooth-enheder

Før du fortsætter, er det vigtigt, at du kender den korrekte måde at tænde og slukke for Bluetooth korrekt, og at når du overfører data via Bluetooth, sker dette over korte afstande og afhængigt af enheden kan dette variere fra 5 til 15 meter.

Og de data, den transmitterer, gør det ved små mængder men denne teknologi er forbedret meget i dag, og du kan finde enheder med Bluetooth 5.0.

Og disse nyeste enheder tillader multi-parring uden nogen komplikationer, men hvis du bruger ældre enheder, vil denne procedure ikke være mulig. Og i disse tilfælde skal du anskaffe en splitter bestående af to hun-indgange og en han-udgang. Du skal også købe to Jack-kabler og et bluetooth sender.

Det eneste du skal gøre er at lave forbindelserne fra hovedtelefonerne til stikket på Bluetooth-senderen. Og dette vil forbinde til din smartphone eller tablet, og på denne måde vil det forbinde Bluetooth-enhederne, og du kan dele din musik og videoer med andre mennesker. Lad os nu se, hvad vi skal gøre, hvis vi har Bluetooth 5.0.

For at bruge denne funktion i mobile modeller, der tillader forbindelse via Bluetooth 5.0, det er meget enkelt, du skal bare gå til telefonens indstillinger. Så skal du tilslutte høretelefonerne trådløst, følge guiden og voila, du kan lytte til din musik på begge enheder, i tilfælde af at du vil parre to højttalere, skal du gøre følgende.

I disse tilfælde fortæller logikken dig, at vi vil bruge den samme løsning, som vi anvender med Bluetooth-hovedtelefoner. Og som i det foregående tilfælde vil alt afhænge af bluetooth teknologi som vi har i vores tablet eller mobilenhed. Det kan være nødvendigt at bruge en ekstern applikation, og til dette anbefaler vi AmpMe.

Hvis du anvender disse trin, garanterer vi, at du vil være i stand til at forbinde to Bluetooth-enheder på samme tid på Android; nu ved du, at det ikke kræver meget arbejde at udføre disse operationer. Vid, at du også kan dele Wifi fra en mobiltelefon til en anden via Bluetooth, som du kan se, er det en meget funktionelt værktøj .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up