Sådan gendannes filer fra en beskadiget eller vil ikke tænde computer

Hvis din computers harddisk ikke starter, betyder det, at den ikke kan starte operativsystemet. Men bare rolig, i dagens tutorial fortæller vi dig hvordan man genopretter filer fra beskadigede eller vil ikke tænde computeren.

Hvis din computer er blevet beskadiget, er det meget muligt, at du har mistet adgangen til dine personlige data, og med det et væld af data og filer, som du har opbevaret der. Der er dog flere metoder til at få adgang til det igen.

For at udføre en af ​​de to procedurer, som vi vil forklare nedenfor, skal du have adgang til din beskadigede computer og en anden der virker. Med en af ​​dem vil du være i stand til at gendanne dine data med det samme.

Indeks
  1. Sådan gendannes filer fra computeren med EaseUS Bootable Data Recovery Software
    1. Opret en bootbar harddisk
    2. Boot fra USB
    3. Gendan data fra en computer, der ikke starter
    4. Gendan data fra computer
  2. Sådan gendannes filer fra en beskadiget computer ved hjælp af en anden computer

Sådan gendannes filer fra computeren med EaseUS Bootable Data Recovery Software

Før du starter denne procedure, skal du have adgang til en kørende computer og downloade EaseUS datagendannelsessoftware med opstartsmedier.

Derudover skal du bruge en tomt usb-drev , fordi når du opretter en bootbar harddisk, vil alle data på den blive slettet. Nu vil vi vise dig, hvordan du udfører proceduren

Opret en bootbar harddisk

Tilslut USB-drevet til løbecomputeren. EaseUS-startbar datagendannelsessoftware genkender det med det samme. Klik på " Blive ved for at oprette en bootbar disk.

Boot fra USB

Når ovenstående trin er fuldført, skal du fjerne USB-drevet fra computeren og nu placere det i den beskadigede computer. Den næste ting vil være at ændre computerens startsekvens i BIOS. tryk F2 for at komme ind i BIOS.

Konfigurer det nu til at starte fra " Aftagelige enheder " Hvor " cd-rom-drev ud over harddisken. Tryk på for at afslutte og lukke F10 .

Gendan data fra en computer, der ikke starter

Når du starter computeren fra USB, kan du bruge EaseUs Data Recovery Wizard fra WinPE-disken.

Vælg derefter den disk, du vil se, for at søge efter alle tabte filer. For at starte skal du klikke på "Scan". I venstre side af skærmen vil du kunne se resultatet af "Hurtig scanning" og længere nede i den samme "Deep Scan Result"-menu.

Gendan data fra computer

Når scanningsprocessen er færdig, vil du være i stand til vis alle filer inddrives. Vælg dem, du vil have, ved at markere feltet til venstre for hver enkelt og klik på "Gendan".

Det anbefales at gemme filerne et andet sted for at forhindre dem i at blive overskrevet.

Endelig kan du geninstaller Windows-operativsystemet på computerens harddisk, som ikke genstarter for at kopiere de gendannede data til computeren.

Sådan gendannes filer fra en beskadiget computer ved hjælp af en anden computer

En anden måde at gendanne filer fra en beskadiget eller ikke-startbar computer er at bruge en anden computer med den beskadigede pc-harddisk. Proceduren udføres manuelt. Til dette vil vi udføre følgende trin.

Start med at tage stikket ud af computeren. Med dette vil vi blive afbrudt fra dens magt. For en bærbar computer skal du først fjerne batteriet og derefter tage det ud af stikkontakten.

Når du har gjort dette, skal du afbryde forbindelsen harddisk kabler og fjern dem fra etuiet. Tag det samme og sæt det i et eksternt harddiskkabinet.

Den næste ting at gøre er at sætte det hele på en ny pc. Genstart computeren, hvor du placerede harddisken, fra standardoperativsystemet til det primære drev.

Når den genstarter, vil du være i stand til at få adgang til alle de filer, du havde gemt på din gamle computer. Til sidst skal du kopiere alle disse filer og gemme dem på en ny lagerenhed.

Som du kan se, er filgendannelse fra beskadiget computer er meget enkel. Hvis du har spørgsmål, så efterlad dem i kommentarerne for at hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up