Sådan opretter eller designer du et professionelt logo gratis - Komplet vejledning

At skabe eller designe et logo til din virksomhed, virksomhed, kanal eller brand er ekstremt vigtigt for at få en bedre projektion. Hvis du selv vil lave denne skabelsesproces, er der et par ting, du skal huske på, derfor forklarer vi i dag hvordan man opretter eller designer et gratis professionelt logo trin for trin.

Indeks
  1. Hvad du bør huske på, før du opretter eller designer et logo
  2. Sådan opretter eller designer du et professionelt logo gratis
    1. Opret nemt et professionelt logo i Word
  3. Sådan opretter eller designer du et logo på nettet

Før vi forklarer, hvordan man opretter eller designer et professionelt logo, er det vigtigt, at vi tager et øjeblik på at overveje flere vigtige aspekter, såsom:

  • Indvirkningen dit logo vil have: at tænke på at lave en større projektion af din virksomhed, kanal eller virksomhed, vil hjælpe dig med at definere logodesignet godt og nå dine mål med det.
  • Designet: Når du har klart defineret årsagen til oprettelsen af ​​logoet, kan du gå direkte til oprettelsesprocessen: designet. Når du opretter det, skal du tænke på behov, interesser og meninger af dit publikum eller brugere, og dermed konsolidere et meget attraktivt design. Du kan blive kreativ og finde ud af, hvordan du laver et animeret logo med After Effects for at gøre det mere iøjnefaldende.
  • Formål med dit logo: Selvom vi allerede har talt om det i de foregående aspekter, er det vigtigt, at du personligt tænker over publikum det du ønsker at nå med dit logo. Deres alder og hvad de måske tænker, når de ser det, hvis det blandt andet vil fange deres opmærksomhed.

Nu hvor vi har analyseret nogle aspekter, der kan være interessante for dig, kan vi gå direkte til digitaliseringen af ​​processen.

Sådan opretter eller designer du et professionelt logo gratis

Denne mulighed vil vi vise dig to nemme måder at skabe et professionelt logo på. Det bedste er, at begge er gratis:

Opret nemt et professionelt logo i Word

For at oprette et logo i Word er den første ting, du skal gøre, at navigere til et tomt dokument. Så skal du gå til afsnittet "Indsæt"> "Former" og vælg en form efter dine præferencer, de mest anbefalede er rektanglet eller ellipsen.

Skaler den til enhver størrelse, du ønsker, farve formen den farve, du ønsker i vinduerne "Shape Fill" og "Shape Outline". Så, hvis du vil, kan du placere den samme form, men mindre i originalen for at skabe en slags kant, der vil tilføje flair til logoet.

Til denne kant kan du konvertere den til linjer eller prikker, blot ved at gå til 'Shape Outline' > 'Dashes', og en række prikker og linjer, der gælder for grænsen til dit logo, vises.

Efter at have gjort det, der er nødvendigt i din formular, går du til “Indsæt” > “Tekstboks” for at tilføje ordene til dit logo. Du anvender tekstboksen i din foruddesignede form og i "Shape Fill"- og "Shape Outline"-delen, du vælger henholdsvis uden udfyldning eller kontur.

Når du er færdig, skal du vælge din foretrukne skrifttype og størrelse og begynde at skrive. Så kan du tilføje billede som har med dit brand at gøre, i den form du designer. Sæt prikken over i'et, og dit logo er klar. Hvis du ikke er overbevist af disse trin, vil du finde mere information om, hvordan du designer et logo i Word med indlejret tekst blandt vores tutorials.

Sådan opretter eller designer du et logo på nettet

At finde en gratis logoproducent på nettet er en god mulighed for at skabe dit eget logo. En meget god en, der vil tjene dig, er Designevo, hvor du kan finde tusindvis af måder afhængigt af temaet for din kanal eller virksomhed.

Gå til designevo og klik på opret logo. Vælg en af ​​formularerne, og udfyld derefter navnet på din kanal, virksomhed eller virksomhed og dens slogan. Derefter kan du foretage ændringer med hensyn til størrelse, skrifttype, farve, blandt andet. Klik på, når du er færdig "At downloade" og for at det er gratis, skal du acceptere, at siden er nævnt på dine sociale netværk. Når du har aktiveret det, vil du være i stand til at downloade klar-logoet.

En anden god gratis online mulighed er, at du tør designe et moderne logo i Canva, en meget nem at bruge side med masser af designmuligheder.

Her er metoderne enkel til din rådighed for at designe dit eget professionelle logo. Når du har det klar, kan du finde det nyttigt at lære, hvordan du opretter et vandmærke i Publisher, så du kan placere dit logo som et vandmærke på alle dine filer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up