Hvordan kan jeg afmelde Jazztel-tjenester online?

I telekommunikationssektoren er Jazztel en virksomhed, der har opbygget et upåklageligt ry. Dens opmærksomhed på forbrugeren og kvaliteten af ​​sine tjenester i har gjort en af ​​sektorens store pionerer. Men når du beslutter dig for at annullere Jazztel-tjenester online, skal du følge en række trin.

Hvis du vil skifte virksomhed eller flytte uden Jazztel-tjenester, det er vigtigt at anvende korrekt. Alt vil afhænge af de midler, du vil bruge til at annullere tjenesten, eller om du stadig har en varighedskontrakt i kraft. Det kan virke som en meget besværlig procedure, men den har en løsning ved at følge proceduren trin for trin.

Indeks
  1. Afmeld Jazztel-tjenesten online
  2. Annuller Jazztel-tjenesten på telefon
  3. Annuller service med en permanent kontrakt
    1. Returner Jazztel Router

Afmeld Jazztel-tjenesten online

Af sikkerhedsmæssige årsager tillader Jazztel ikke anmodninger om at afmelde internettjenesten for at forhindre identitetstyveri. De tilføjede dog muligheden for ansøg på e-mail .

Send en e-mail til [email protected] med dine personlige oplysninger, dit for- eller efternavn, dit telefonnummer og et billede af dit scannede ID eller tag et godt billede fra din mobil. Tilføj et kontaktnummer, så de kan kontakte dig og bekræfte din identitet.

Annuller Jazztel-tjenesten på telefon

Det er her metode, som Jazztel generelt anbefaler fordi det er den hurtigste og tilbyder personlig opmærksomhed til hver klient. Ud over at få et hurtigere svar, og de vil være i stand til at forklare dig i detaljer, hvordan du annullerer tjenesten afhængigt af din kontrakttype.

  • Når du ringer fra en Jazztel-operatørs mobiltelefon, ring 1565 . Opkaldet er gratis.
  • Når du ringer fra en anden operatør, skal du ringe til 640001565. Opkaldet er opkrævet.
  • Når du ringer fra udlandet, skal du huske at bruge landekoden +349114011565 . Det er også en betalingstjeneste.

Foretag et opkald fra Mandag til fredag ​​fra 9.00 til 22.00. . Du skal informere operatøren om, at du ønsker at annullere tjenesten, og de vil gøre deres yderste for at hjælpe dig, hvis årsagen til, at du ønsker at annullere kontrakten, skyldes en hændelse.

På tidspunktet for færdiggørelse af kontrakten skal du bekræfte din identitet og kontraktdata. I dette tilfælde er det tilrådeligt at have alle data forbundet med tjenesten ved hånden, samt dine identifikationsdata.

Når din anmodning er blevet behandlet, giver de dig en maksimal periode på 24 timer, så du kan trække dig tilbage aflysningen af ​​Jazztel-tjenesten i denne periode. Annullering af tjenesten udføres inden for en periode på højst to arbejdsdage.

Annuller service med en permanent kontrakt

Selv med en servicekontrakt er der mulighed for permanent at opsige kontrakten med virksomheden, men du skal helt sikkert betale yderligere beløb for kontraktbrud . Virksomheden kan ikke tvinge dig til at opretholde tjenesten i varighedskontraktens varighed, men den kan bede om en form for kompensation.

Det beløb, du skal betale, afhænger af hvor mange måneder du har tilbage skal udfyldes i lejekontrakten. Jo flere måneder du har tilbage at møde, jo flere penge skal du betale.

I øvrigt, du skal annullere omkostningerne til routeren hvilket koster 69,95 euro for standardenheder og 99,95 euro for premium-enheder, medmindre du returnerer det.

Returner Jazztel Router

Når kontrakten er afsluttet, skal du returnere enhederne såsom routeren. Hvis du også havde tv-tjeneste, skal du retur tv-dekodere .

Når din anmodning er blevet behandlet, har du 15 hverdage til at returnere enheder . De vil informere dig via sms til din mobiltelefon, hvordan du følger returneringsprocessen.

Elektronik kan leveres til en butik orange . Bare aflever enhederne med et ID-dokument, og de vil give dig et dokument, der bekræfter, at du har leveret, så kan du anmode om en anden internetudbyder.

I tilfælde af at du ikke kan bringe enhederne til en butik, har du altid mulighed for at ringe til virksomheden, og de sender en kurer for at afhente enhederne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up