Sådan bruger du en pc uden en mus - et utroligt trick

Da de første personlige computere dukkede op, tænkte ingen et øjeblik på den fantastiske opdagelse, de havde gjort ved at inkludere musen. Med denne smukke enhed kan du få adgang til vores udstyr uden komplicerede tastekombinationer. Men med bekvemmeligheden ved at bruge denne enhed, vil vi forklare hvordan man bruger en pc uden musen, et fantastisk trick.

Men måske har du allerede vænnet dig til den eksklusive brug af musen. Men af ​​en eller anden grund kan der være tidspunkter, hvor du har brug for at vide, hvordan du bruger computeren uden at bruge musen. Det er muligt, at din mus på grund af en teknisk ulempe holder op med at virke, eller at kablerne, der forbinder din mus til pc'en, er blevet skåret over ved et uheld.

Uanset hvilken ulejlighed der måtte opstå for dig, er det meget nyttigt og gavnligt at vide brug en pc uden mus, takket være dette utrolige trick. Derfor bringer vi dig endnu en gang en interessant tutorial, der vil hjælpe dig og få dig ud af problemer. Med disse enkle trin skal du ansøge på Mac- eller Windows-computere.

Indeks
  1. Sådan bruger du en pc uden en mus
  2. Genveje ved hjælp af Ctrl-tasten

Sådan bruger du en pc uden en mus

Den nemmeste måde at ansøge om en pc uden mus er at bruge genvejstaster, og vi viser dig nedenfor, så du kan bruge din pc uden mus :

Alt + Shift + Tab: Her bruger vi tre taster, når vi kombinerer dem kan vi flytte mellem vinduerne og så vælge den vi vil maksimere.

Alt + Tab: Med denne tastekombination kan vi flytte mellem de forskellige åbne vinduer. Det ligner kombinationen Ctrl+Tab.

Page Up, Page Down, ved hjælp af disse taster kan vi gennemse ethvert dokument fra top til bund. Med Page Down-tasten kan vi gå ned og med Page Up-tasten kan vi gå op.

Genveje ved hjælp af Ctrl-tasten

De mest brugte genveje, ikke at bruge musen, er dem, der bruges i kombination med Ctrl-tasten, og vi præsenterer dem nedenfor:

Ctrl + C: med denne kombination kan vi kopiere enhver fil eller tekst og derefter indsætte den.

Ctrl + V: med denne kombination kan vi indsætte en fil eller tekst, som vi fandt kopieret før.

Ctrl + X: ved at kombinere disse taster kan vi klippe enhver fil eller tekst, den vil blive gemt i udklipsholderen.

Ctrl + Z: det er den mest brugte tastekombination, og den bruges til at fortryde ethvert bogstav, som vi har gjort forkert. Men det bruges også til at fortryde specifikke handlinger som at slette noget eller indsætte et forkert billede osv.

Ctrl + Y: denne kombination er det modsatte af den forrige kombination, og du kan gentage ethvert bogstav eller enhver handling.

Ctrl + P: med denne tastekombination vil du være i stand til at se et eksempel på dit dokument.

Ctrl + S: denne kombination er meget nyttig at bruge, fordi den giver dig mulighed for at gemme de fremskridt, du har i dit dokument og undgå at miste det, i tilfælde af strømsvigt.

Ctrl + F: det er meget specielt, hvis vi bruger denne kombination kan vi søge på nettet eller i programmer, dette uden at bruge musen

Ctrl + Backspace: Med denne kombination kan du slette ethvert ord i enhver tekst.

Ctrl + Venstre eller Højre Pil: Med denne kombination vil vi være i stand til at flytte markøren mellem bogstaverne, der udgør dit dokument, dette vil gøre det, ord for ord.

Ctrl + Hjem: Med denne kombination kan du flytte markøren til begyndelsen af ​​dokumentet

Ctrl + End: denne tastekombination fungerer som den forrige, men den fører dig til slutningen af ​​dokumentet.

Som du kan se, er det meget nemt at bruge genvejene, at flytte mellem dine dokumenter, vinduer, programmer og browser, og du behøvede kun et par minutter for at kende dem og lære at bruge dem. På denne måde vil du ikke have nogen undskyldninger, når din mus er beskadiget, da du kan bruge din pc uden mus med de tricks, som vi forklarer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up