Hvordan laver man en professionel hjemmeside uden at kende til Draftium-programmering?

I øjeblikket er der et boom i oprettelsen af ​​websider. Mange mennesker er tiltrukket af ideen om at kunne kommunikere forskellige ting gennem dette medie. Tidligere skulle man have computerfærdigheder, men nu kan man det opret en professionel hjemmeside uden at kende til Draftium-programmering.

Sandheden er noget så simpelt som den daglige rutine med at downloade billeder fra en webside i Google Chrome. Hvor godt.

Indeks
  1. Hvad er Draftium?
  2. Hvad tilbyder det?
  3. Hvordan det virker?
  4. Trin til at oprette et professionelt websted uden at kende til Draftium-programmering

Hvad er Draftium?

Draftium er en platform, der tilbyder service af oprettelse af websider på en enkel måde. Med dette værktøj behøver du ikke have nogen computer- eller programmeringsviden for at designe, tilpasse og tilføje komplekse elementer til en webside, fordi det gør alt tilgængeligt på en meget intuitiv måde.

Det er praktisk talt et alternativ eller noget lignende til at oprette din egen websideserver.

Hvad tilbyder det?

Denne platform har en række gratis funktioner, der inkluderer oprettelse af tre projekter eller websider muligheden for at bruge 20 generiske skabeloner og ændre alt, hvad programmet tillader i dets funktioner.

Der er en betalt plan, der tilbyder ubegrænsede projekter, hvor alle platformsskabeloner vil være tilgængelige, samt muligheden for at fjerne Draftium-vandmærket, der vises, når du bruger den gratis version.

Hvad denne platform tillader i sit gratis abonnement er dog mere end nok til at oprette en side. Den indeholder mange tilpasselige skabeloner, og muligheden for at ændre den er meget bred og tilpasser sig alle interesser. Tillad mulighed for opret en professionel hjemmeside uden at kende til Draftium-programmering.

Hvordan det virker?

Draftium bruges af en stort antal brugere , positionerer sig selv som en af ​​de bedste til at skabe websider. Da onlinebutikker, blogs og virksomhedssider bruger denne platform. På grund af sin enkelhed, gratis service og tilpasningsevne.

Denne platform fungerer i form af kasser, der placeres de steder, du ønsker. Det betyder, at den har et bibliotek af forskellige elementer med forskellige funktioner, som føjes til arbejdsområdet og trækkes for at placere dem, hvor du vil have dem.

Normalt, når du opretter en side på traditionel vis, udføres alle funktionerne i de elementer, der skal udføres, af computerkode. Hvis du for eksempel ønsker at placere en abonnementsknap eller en supportchat, skal disse programmeres manuelt.

I tilfælde af Draftium er disse elementer tidligere oprettet og programmeret, mens de venter på, at brugeren tilføjer dem til arbejdsområdet og placerer dem, hvor han ønsker.

Dette sparer dig for alt arbejdet med at tilføje komplekse funktioner til en internetportal og giver dig mulighed for at oprette en professionel hjemmeside uden at kende til Draftium-programmering. Det skal bemærkes, at du ikke behøver at installere eller downloade eksterne programmer, da dette virker via browseren.

Trin til at oprette et professionelt websted uden at kende til Draftium-programmering

Det er meget enkelt at oprette en webside på denne platform. For at gøre dette skal du først gå ind på siden, oprette en konto eller logge på, hvis du allerede har en. I tilfælde af ikke at have en konto, skal du blot trykke på muligheden "Tilmeld" i øverste højre hjørne af siden. Derefter vises bjælker for at placere dataene samt mulighederne for at indtaste med Facebook eller Google.

På dette tidspunkt er det vigtigt at bemærke, at der er andre alternativer, såsom at bygge en webside i Microsoft Azure, bare hvis Draftium fejler.

Efter oprettelse af kontoen vises siden, hvor de projekter, der redigeres og publiceres, vises. For at oprette et nyt projekt, klik på indstillingen "Lav ny" og forskellige gratis skabeloner vises til at vælge og redigere senere. Det mest tilrådelige er ikke at lade sig rive med af indholdet af disse, hvis ikke af strukturen og hvad du ønsker at udgive.

Når du har valgt en model, åbnes den og tillader fuld visualisering mere detaljeret. For at aktivere redigering, når jeg har besluttet, hvilken der skal bruges, skal du vælge muligheden "Start redigering".

Du kan nu afslutte redigeringen og tilføje elementer til denne model. For at se et eksempel senere ved at klikke på knappen » Indsigt » eller udgiv ved at vælge muligheden » Offentliggøre “. Dermed afsluttes en professionel hjemmeside uden at kende til Draftium-programmering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up