Hvad er passivt WiFi, og hvorfor er det bedre end konventionelt WiFi?

Internettet har vist sig at være en af ​​de mest nyttige opfindelser, mennesket har skabt til sin fordel. Takket være dette kan enhederne være tilsluttet netværket og udnytter deres anvendelighed bedst muligt.

trådløse netværk repræsentere et vigtigt element, fordi brugen af ​​Wi-Fi-netværket i stigende grad føjes til de daglige elementer. For at lære mere, se dette link om, hvordan trådløs netværksteknologi fungerer. Selvom dette værktøj er meget nyttigt, har det en ulempe, og det er mængden af ​​strøm, det bruger på din telefon.

Vidste du, at Trådløs bruger næsten 60 % af dit batteri? Og det er ikke kun et problem for din telefon. Det kan også påvirke enhver enhed, der kan oprette forbindelse til netværket, men med avanceret teknologi er det muligt at løse dette problem.

Dette vital teknologi er kendt som passivt Wi-Fi . I denne artikel vil du lære, hvad det er, og om det er bedre end konventionelt.

Indeks
  1. Hvad er passivt wi-fi?
  2. Hvorfor bruge konventionel? Hvordan det virker?
  3. Hvad er fordele og ulemper ved passiv Wi-Fi?

Hvad er passivt wi-fi?

Målet er at reducere det strømforbrug, der opstår, når flere enheder er forbundet til et WiFi-netværk. Dette er nødvendigt, fordi IoT i fremtiden vil gøre det muligt for vores forbindelser at være i større skala .

Så det er utroligt at have et WiFi-netværk, der er ansvarligt for at reducere det daglige forbrug af enheder op til ti tusinde gange mindre. At generere energi, men uden at fratrække forbruget af andre enheder, er en meget lille linje end dette netværk.

Hvorfor bruge konventionel? Hvordan det virker?

Konventionel Wi-Fi og Passiv Wi-Fi præsenterer datatransmission digitalt, hvis der er nogen forskel. En af dem er, at den passive hastighed knap er over 11 Mbit/s. I modsætning hertil har den konventionelle en 54 Mbit/s og 300 Mbit/s.

Så det konventionel Wi-Fi begynder at virke, skal der være to enheder til at sende og modtage radiosignaler. Til gengæld skal begge enheder med passende hardware håndtere transmission og modtagelse af data med information retfærdigt.

Med andre ord perifer A via et kabel modtager modtagelse af internetsignalet og behandler det derefter. Enhed B vil modtage dette signal via radiobølger.

Dette kan gøres omvendt, når enhed B sender et signal via radiobølger til enhed A eller den trådløse router.

som forbedrer Passiv Wi-Fi, det tillader denne transmission og denne modtagelse at finde sted på separate radiobølger. Dette indebærer, at kun én involveret enhed er den, der sender signalet, da der er specifikke passive sensorer.

Det er derfor ikke nødvendigt, at de to enheder har en antenne og en højhastighedschip som i klassisk WiFi. Denne sidste detalje er det, der gør det muligt for dette trådløse netværk at reducere forbruget af de enheder, der er involveret i transmissionen.

Hvis din enhed siger, at denne teknologi udnytter den fuldt ud, men hvis den ikke gør det, og du vil have det passive WiFi, hvad kan du så gøre?

Din mobilenhed skal have en passiv chip installeret i den, for at den tilsigtede operation kan finde sted. Derudover skal din router have specialiseret software for at gøre det muligt for den at køre denne type trådløse signaler med lavt strømforbrug.

Hvad er fordele og ulemper ved passiv Wi-Fi?

En af fordelene ved dette trådløst netværk er, at det er meget effektivt og dermed reducerer energiforbruget. Takket være dette er det muligt at opretholde et sundt miljø, fordi mindre forbrug er lig med mindre forurening.

Da det ikke kræver at sætte din opsparing i fare, er der ingen grund til at købe nyt store faciliteter, dens betjening er enkel.

På den anden side har dette trådløse netværk ulemper, fordi det, nyt på markedet, er en del af en forbedring. Som vi har set i forhold til det konventionelle WiFi-netværk, har det et lavere, hvilket betyder, at dette er et område, der trænger til forbedring.

I det følgende link kan du lære mere om WiFi-routere – hvad er det, hvad er det til, hvordan virker det? – Deres typer og egenskaber.

Hvis du vil vide mere om Wi-Fi netværk, denne artikel om ændring af routeradministratorbrugernavn og -adgangskode Trådløs kan være nyttigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up