Sådan sætter eller tilføjer du undertekster til mine videoer automatisk uden at installere software

Har du nogensinde spekuleret på: hvad vil være den perfekte taktik, der vil hjælpe dig med at få adgang til mit videoindhold? Løsningen er at tilføje undertekster .

Hver dag leder vi efter nye taktikker og strategier for at få nye abonnenter hos folk, der kan lide at lave videoer for at dele vigtige budskaber: hvad enten det er salg, reklamer, humoristiske, personlige eller forretningsmæssige oplevelser, pædagogisk viden, blandt andet.

Hvis platforme som Netflix, Amazon eller HBO har taget os væk fra universet af downloads, er der stadig mange mennesker, der vælger denne vej for at se efter, hvilken type multimedieindhold.

Nogle gange er de filer, vi får, på vores sprog, men i andre er vi nødt til at gå på internettet for at tilføje undertekster til den ønskede film eller video. Og her kan der opstå en række problemer da ikke alle spillere forstår ".srt"-filer, dvs. dem, der indeholder undertekster.

Indeks
  1. Undertekster, en måde at nyde en video på ethvert sprog
  2. En fantastisk måde at tilføje undertekster til videoer
  3. Andre muligheder for at tilføje undertekster til dine videoer
    1. Aegisub
    2. undertekst workshop

Undertekster, en måde at nyde en video på ethvert sprog

Når vi opretter en video med en hvilken som helst type budskab, skal vi sørge for, at det indhold, der smides ind i den, forbliver i folks sind. Derfor er tilføjelse af undertekster til dine videoer kan blive et nødvendigt værktøj så de, der er interesseret i dit indhold, har ubegrænset adgang og ser det på nogen måde.

Det er han også i stand til nå ud til brugere af forskellige sprog eller hørehæmmede. Hvis du tilføjer undertekster til dine videoer, vil det være meget nemmere for dit publikum at huske budskabet, og de vil bedre forstå dialogen.

Har du nogensinde prøvet at se film eller serier på forskellige sprog uden undertekster? Tilføjelse af undertekster til en video er en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre så seerne nemt kan forstå indholdet især for døve.

De fleste sociale netværkssider giver dig også mulighed for det slå en video fra, mens du ruller deres strømme. I dette tilfælde er underteksten afgørende for, at dit indhold er let at forstå, selv uden lyden. Her viser vi dig en nem måde at gøre det på trin for trin.

En fantastisk måde at tilføje undertekster til videoer

En af de nemmeste måder at gøre dette på er at navngive både videofilen og undertekstfilen ens. Dette er en af ​​de nemmeste metoder, du kan bruge og måske har hørt eller set.

Det skal dog bemærkes, at dette er en ganske effektiv proces, som vil hjælpe os til indsætte undertekster i en film serie eller selvstudie, du vil se.

Denne metode virker i spillere som VLC , den har en lang række funktioner, der hjælper dig med at gøre det på den bedste måde. Det kan også anvendes på tv'er med USB- eller HDD-indgange.

I et hvilket som helst af disse instrumenter kan vi anvende denne proces, hvor det blot ved at placere det samme navn på begge dele vil være muligt at starte nyd en reproduktion med undertekster på vores sprog .

Husk, at i dette tilfælde er det kun navnet, der ændres, men ikke formatet af nogen. For at gøre dette skal du blot vælge undertekstfilen og giv det samme navn som videoen eller omvendt .

Andre muligheder for at tilføje undertekster til dine videoer

En anden måde at være i stand til at undertekste dine videoer er at vælge programmer til at tilføje undertekster, som du nemt kan finde online. Så viser vi dig fantastiske apps, der hjælper dig.

Aegisub

Hvis du vil tilføje undertekster til dine videoer på en nem måde, kan du gøre det ved hjælp af denne applikation, med den kan du nyde undertekster i alle dine videoer, fordi det er kompatibel med de sædvanlige formater som f.eks som ASS, TXT, SRT SUB og SSA. Dette er muligt uden at skulle ændre selve filformaterne.

undertekst workshop

Hvis du leder efter en applikation, der er kompatibel med alle formater, præsenterer vi for dig Subtitle Workshop, med dette værktøj kan du indlejre din egen fremviser som bringer automatisk oversættelse og rettelser, ideel til dig, hvis du er en serieelsker eller ønsker at skabe kvalitetsindhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up