Hvad er en XFDL fil, og med hvilket program kan jeg åbne den på min pc?

Har du en XFDL fil og kan ikke åbne den på din pc? Det er en lidt kendt udvidelsesfil, men det er den kompatibel med flere apps at køre det.

Indeks
 1. Hvad er en XFDL fil?
 2. Sådan åbner du en XFDL-fil
  1. IBM Forms Designer
  2. iOS XFDL
  3. Tekstredaktører
 3. Jeg kan ikke åbne XFDL-filen
  1. Ødelagt fil
  2. Inficeret fil
  3. Problemer med appen
  4. Ikke den korrekte filtypenavn

Hvad er en XFDL fil?

XFDL ( Extensible Forms Description Language ) er et standardformat i kategorien Internetfiler. Det er kompatibelt med både Windows- og Mac OS-computere, hvilket gør det til et tilgængeligt format, der er kompatibelt med flere programmer.

Det er en filtype bruges til forretningstransaktioner , så brugen er relateret til virksomheder, virksomheder og offentlige enheder. Gemmer forretningstransaktionsdata, såsom køb, salg og digitale signaturer.

Kort sagt er disse juridiske elektroniske formularer med sikkerheds- og kvalitetsstemplet for netværkstransaktioner.

Det XFD filer (Extensible Forms Description) er de samme som XFDL. Acrobat Forms Document-applikationsfiler bruger dog den samme filtypenavn, men de er ikke identiske.

Sådan åbner du en XFDL-fil

Før du åbner filen, er det vigtigt at huske, at de normalt er det komprimeret i en ZIP-fil . For at få adgang til dataene skal dokumentet først udpakkes med applikationer som WinZIP.

IBM Forms Designer

XFDL-filer åbnes normalt med applikationen IBM FormsViewer . Der er en gratis version kaldet IBM Forms Designer, som du også kan bruge til at redigere XFDL-filer.

Du kan downloade appen fra dens hjemmeside, hvor det er på engelsk . Men hvis du ikke kan sproget, kan du bruge installations- og brugervejledningen på mere end 25 forskellige sprog.

iOS XFDL

For Mac OS-brugere er den bedste mulighed iOS XFDL-appen. Det giver mulighed for få adgang til filindhold for at udskrive det eller, hvis det ikke er muligt, at gemme det i PDF-format.

Tekstredaktører

Indholdet af en fil med en XFDL-udvidelse er kun tekst. Så du kan brug en hvilken som helst teksteditor for at se dens indhold.

Der er mange gratis og kompatible teksteditorer, som du kan bruge som Notesblok eller Notesblok. Du kan redigere teksten og gemme den senere.

Jeg kan ikke åbne XFDL-filen

Ødelagt fil

Hvis du ikke kan åbne din XFD-fil, er den sandsynligvis beskadiget. I dette tilfælde er det bedre at anmode om et nyt eksemplar af den samme fil eller for at downloade den igen.

Filintegriteten kan blive påvirket under upload- eller downloadprocessen. Hvis forbindelsen afbrydes under denne proces kan den blive beskadiget.

Inficeret fil

EN vira kan påvirke funktionen normal drift af et program eller beskadige en fil. For at være sikker er det bedst at lave en analyse leder efter mulige trusler.

Husk at antivirusprogrammet skal opdateres for at øge chancerne for at opdage nyere vira. Hvis du stadig ikke har et beskyttelsesværktøj på din pc, skal du installere det antivirus, der passer bedst til dine behov.

Problemer med appen

Prøv at åbne filen XFDL, og hvis du ikke kan åbne den med programmet, så prøv at bruge en anden fil af samme type. Hvis programmet ikke åbner nogen filer, kan dette være årsagen til problemet.

Tjek at du har administrative tilladelser at bruge programmet på systemet. Hvis problemet fortsætter, geninstaller appen og prøv at åbne filen igen.

Hvis problemet fortsætter, kontrollere det hukommelse og disk fra din pc. Efter nogen tid begynder de at gå ned, og apps holder op med at fungere korrekt.

Ikke den korrekte filtypenavn

Selvom det er en nem at identificere fil, det kan forveksles med andre filer såsom end Acrobat Forms Document-applikationen. Disse filer bruger samme filtypenavn som XFDL-formatet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up