Hvad er Bluetooth, og hvad er det til? Hvordan virker det, og hvordan bruger man det på mobile enheder?

Grundlæggende har brugeren mulighed for at etablere en forbindelse mellem sin enhed og en anden . At kunne dele filer såsom musik, billeder, videoer, dokumenter inden for en radius af 10 meter.

Siden sin oprindelse var Bluetooth beregnet til mobile enheder, selvom det i dag er muligt at bruge platformen gennem forskellige typer udstyr såsom smart-tv'er ( Smart TV ), smarte armbåndsure, medieafspillere og andre elektroniske enheder såsom pc'er eller bærbare computere med en Bluetooth-forbindelse

Indeks
  1. Hvad er Bluetooth, og hvad er det til? Hvordan virker det, og hvordan bruger man det på mobile enheder?
    1. Hvordan fungerer Bluetooth?
  2. Hvordan etablerer man en forbindelse mellem Bluetooth-enheder for at udveksle oplysninger?
  3. Brug Bluetooth på mobile enheder

Hvad er Bluetooth, og hvad er det til? Hvordan virker det, og hvordan bruger man det på mobile enheder?

Bluetooth er resultatet af intens forskning fra dets medskaber, Ericcson Company. Det samme var at udvikle en type platform, der ville give sine brugere mulighed for det tilslutte deres enheder trådløst .

Således blev Bluetooth født. I betragtning af, at dette værktøj består af interkommunikation mellem forskellige enheders trådløse netværk. Det er udviklet af det amerikanske firma Bluetooth Special Interest Group.

Hovedformålet siden oprettelsen har været at begrænse brugen af ​​USB-kabelforbindelser og gøre dataudvekslingsprocessen meget lettere. Tilslut dine enheder på samme måde uden at bruge meget energi.

Senere kom store teknologivirksomheder som Apple, Lenovo, Microsoft, Nokia, Toshiba og andre med. Hvem bragte kapital og menneskeligt talent til udvikle projektet. Navnet kommer fra den danske kong Harald Blatand, og selvom det var et kodenavn forbundet med en af ​​de første versioner af forskning, kunne jeg lide det så meget, at jeg officielt overtog navnet Bluetooth.

Hvordan fungerer Bluetooth?

Platformen tillader forbindelse mellem enheder gennem et system af geolokation ikke over 10 meter i diameter . Det betyder, at for at filudvekslingsprotokollen skal være effektiv, skal de to enheder være tætte.

Hvordan etablerer man en forbindelse mellem Bluetooth-enheder for at udveksle oplysninger?

For at udveksle oplysninger er det nødvendigt at udføre nogle tidligere handlinger:

  • Hver enhed med Bluetooth-tjenester har en tilknyttet kode eller navn, der skal identificeres. Du skal aktivere tjenesten fra din enhed og aktiver indstillingen "parring" .
  • Parring eller parring er etableringen af ​​en forbindelse mellem de to hold. Mens du aktiverer tjenesten, skal du klikke på muligheden for at forskning for at se tilgængelige enheder.
  • Når enheden er valgt, skal du klikke på indstillingen "at parre" at etablere en forbindelse med ham.
  • Den anden enhed modtager en meddelelse om at acceptere anmodningen . Ved at være forbundet kan du udveksle oplysninger.
  • Ved afslutningen af ​​parringsprocessen kan brugeren vælg filtype som han vil dele klik på indstillingen "Bluetooth" og derefter begynder informationsudvekslingsprocessen.

Brug Bluetooth på mobile enheder

Bluetooth dukkede op i midten af ​​90'erne, og dets hovedformål var at blive implementeret i datidens mobile enheder; at det i øjeblikket var simple enheder, med lidt lagerplads, som kun kunne bruges til at sende eller modtage beskeder og efterfølgende opkald.

I øjeblikket er tjenesten er tilgængelig til avancerede mobile enheder, det er derfor vigtigt at vide, om din mobiltelefon er lav, medium eller high-end, og de såkaldte Smartphone eller smartphones. Så dybest set har de, der har gennemgået en ændring, været udstyret og ikke Bluetooth-platformen.

I dag er denne platform meget succesfuld, idet den er bruges omkring 7.000 gange om dagen på mobile enheder, hvor som helst i verden for at sende en applikation via Bluetooth fra mobiltelefonen og dele mange filer. Det er faktisk ret simpelt, praktisk og kræver ikke internettet eller andre betalingstjenester.

Det er vigtigt at nævne, at Bluetooth i øjeblikket er tilgængelig for hårde hvidevarer smart såsom lydbarer fra trådløs forbindelse hovedtelefoner, et Bluetooth-tastatur, som du kan forbinde til tablets og utallige andre enheder.

På trods af det faktum, at Bluetooth-teknologien blev udviklet for mere end 2 årtier siden, kan vi sige, at den i dag er meget nyttig for alle brugere, der har brug for informationsudveksling mellem deres computere eller enheder. , og selvom der er andre måder, er der ingen. let sikkert og bekvemt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up