Sådan ved du, om mine data eller adgangskoder er blevet lækket på internettet

At surfe på internettet kan være meget sjovt og nemt for mange mennesker. Ofte klikker vi bare på den første link der vises foran os, og vi giver vores data til enhver side, der beder os om det.

Dette uden at have alle de autorisationer, som vi kan give til en side eller en Ansøgning , hvilket giver dem mulighed for at få adgang til mine oplysninger på forskellige måder. Hvad er det værste, der kan ske i en situation som denne?

Ingen kom og stjal al denne information fra nogen, vel? Du er heller ikke blevet hacket.

Nå, det sidste kan være noget af det værste, du kan komme i tanke om. Det er rigtigt, at dine oplysninger ikke er meget værd for en bestemt person. Men for mange andre kan en fremmed persons data bruges til alle mulige aktiviteter ulovlig eller uetisk.

Om man skal skabe robotter eller blot til stjæle dit identificere, dine data skal være godt beskyttet på internettet. Det er derfor, du altid bliver bedt om at bruge den mest sikre adgangskode som muligt og kende forskel på, hvem du kan give dine data til, og hvem ikke, hvad angår websider.

På den anden side tror du måske, at ingen vil have dig At hacke , og du kan have ret. Men med denne logik er det fuldt ud muligt, at en hacker ønsker at få en større præmie. Måske en stor webside, hvor det viser sig, at du har indtastet dine bank- eller id-oplysninger.

Og når det lykkes en hacker at bryde sikkerhedsbarrieren, lækkes alle disse data til Internettet ; og med dem din. Det er derfor, du skal være så jaloux på dine data. For eksempel på sociale netværk, det være sig Facebook, Instagram og endda i dine e-mails, hvor du helt sikkert opbevarer vigtig information.

Og her kommer det værste: hvordan ved du, om dine data ikke tidligere er blevet lækket på grund af et sikkerhedsbrud? Faktisk er der måder at finde ud af og være i stand til at rette op på ved at ændre dine data på en eller anden måde eller tage andre skridt. Se nedenfor, hvordan du ved, om dine data er blevet lækket. Det er af denne grund, at de fleste brugere ønsker at kunne surfe sikkert på internettet.

Er dine data blevet lækket?

Det er ikke altid let at vide, om dine data er blevet lækket på nogen måde. Mange websteder kan have et sikkerhedsbrud i deres systemer, miste tusindvis af data inden for få minutter og aldrig underrette deres brugere.

Det er derfor, dit bedste bud er at være i stand til at tjekke status for dine data på websider som f.eks Er jeg blevet pwned?

Er jeg blevet registreret? Dette er en internet side udelukkende dedikeret til at fortælle dig, om dine data er blevet kompromitteret i forbindelse med en form for sikkerhedsbrud, der er opstået i en bestemt virksomhed. Faktisk når disse data er filtreret, forbliver de på lange lister på internettet, som nogle gange kun forbliver offentlige, og det er hvad dette side kiggede .

Nu skal du bare indtaste din e-mail i søgemaskinelinjen og se om skærmen bliver rød, hvilket vil indikere, at dine data er blevet filtreret .

Andre muligheder

Tro det eller ej, der er et væld af websider, du kan bruge til at kontrollere, om dine data er blevet lækket på nogen måde. Ser du, Mozilla er et godt eksempel. det Navigator, Mozilla og Firefox har altid været en stor tilhænger af privatlivets fred og dets beskyttelse.

Derfor implementerede de platformen Firefox skærm , som i det væsentlige fungerer på samme måde som Have I Been Pwned? Så vær ikke bange for at indtaste dine detaljer her. Du kan også gøre det samme med Google PasswordCheckup og ind Breach Alarm .

Indeks
  1. Er dine data blevet lækket?
  2. Andre muligheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up