Sådan brænder du den samme cd eller dvd flere gange som en genskrivbar disk

Brænd filer til cd eller dvd det meste af tiden, hvis det er muligt. Dette opnås, da disse digitale medier har evnen til at gemme information og igen kan tilføjes mere information, hvis du har brug for det, denne proces er kendt som "multisession" .

Det skal bemærkes, at cd'er faktisk ikke er designet til at blive genbrugt, da diske har hardwarebegrænsninger. Det betyder, at allerede brugte områder på disken ikke kan ændres.

På denne måde du vil miste plads på DVD'en fordi den bliver ubrugelig. Af denne grund, hvis du vil fortsætte med at bruge cd'er eller dvd'er som flashdrev, er det tilrådeligt at vælge RW-typevarianterne (CD-RW ELLER DVD-RW). Der er en række forskellige programmer at optage.

Lær, hvordan du brænder til en genskrivbar cd eller dvd

Således tilbyder Windows sine brugere muligheden for at bruge DVD'en som et flashdrev. Da det giver dig mulighed for at kopiere, gemme og slette alle oplysningerne på din disk.

Du skal først Indsæt en tom dvd eller cd i cd-drevet din computer, så skal du installere et cd- eller dvd-brænderprogram. Det anbefalede program er Nero, men du kan have et andet af dine præferencer.

Så skal du finde på computeren og identificere de filer, du vil brænde på dvd'en eller cd'en. Når du har valgt filerne, skal du klikke på Næste, så vil du se et spørgsmål, programmet vil vide, om du vil brænde DVD'en i multisession eller ej.

Derfor skal du sige ja, og du bliver nødt til at vælge muligheden "optag med multisession" ; Når du er færdig med at optage de valgte filer, skal du fjerne DVD'en fra computeren. Hvis du vil genindspille flere filer, skal du genindsætte DVD'en og optage som normalt eller normalt.

På denne måde, hvis du har fulgt hver af instruktionerne beskrevet ovenfor korrekt, vil du få en genskrivbar DVD eller CD.

Det er vigtigt, at du sørg for at aktivere multisession-funktionen så du kan brænde flere filer til din cd eller dvd i fremtiden.

Det anbefales også, at når du gemmer disken for første gang, ikke at optage al pladsen på den, for når du først gemmer filen. Den vil være skrivebeskyttet, da du ikke vil kunne ændre den, så hvis du vil tilføje filer med rettelser, skal du have plads til rådighed.

Vigtigheden og funktionerne ved genskrivbare dvd'er

Det er vigtigt at nævne, at DVD'er (DVD RW'er) har en 4,7 GB lagerplads eller 120 minutter kvalitets video. Ligeledes kan indhold genindspilles på disse diske, da de kan genskrives. Af denne grund er disse enheder ideelle til at sikkerhedskopiere filmsamlinger eller oprette dit fotoalbum.

Optagelige DVD-diske er løsningen for brugere, der søger ydeevne fra genskrivbare DVD-produkter og også ønsker muligheden for at tilføje video, musik, fotos eller information. Typisk er disse diske kan omskrives op til 1000 gange .

En anden vigtig detalje er at forstå, at disse genskrivbare cd'er er på DVD+RW og DVD-RW formater , men i dag bruger brugere begge formater i flæng. Da de ikke tager højde for, at optagehastigheden for de to formater generelt er forskellig.

Der er også cd'er, som ikke kan genskrives og giver dig mulighed for kun at bruge dem én gang. Du skal have et indbygget optisk drev eller være i stand til at tilslutte et eksternt dvd-drev for at brænde dine filer. Alt du skal gøre er at indsætte den tomme cd i det optiske diskdrev.

Det vil blive vist på skrivebordet, dobbeltklik åbner et vindue og du kan trække de filer du vil gemme til dette vindue. Vælg derefter muligheden "brænd disk" som er i hurtigfunktionsmenuen. Til sidst håber vi, at denne artikel var nyttig for dig. Vi vil også gerne vide, om du kender til en anden metode til at udføre denne handling.

Du kan også være interesseret i, hvordan man brænder dvd eller musik-cd til MP3-format uden programmer

Indeks
  1. Lær, hvordan du brænder til en genskrivbar cd eller dvd
  2. Vigtigheden og funktionerne ved genskrivbare dvd'er

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up