Sådan tager du skærmbilleder på mit Smart TV - Nemt og hurtigt

Det viser sig, at alt i dag indeholder kunstig intelligens, mobiltelefoner, ure, videospilkonsoller og nu fjernsyn eller som det kaldes verdensomspændende Smart TV. Disse elektroniske enheder har også arvet nogle funktioner fra mobiltelefoner. Derfor vil vi nedenfor undervise dig hvordan man gør det – Hurtigt og nemt.

Dette er en funktion, der er meget brugt af dem, der ejer en smartphone, og når der kommer et billede, som de vil gemme. Bare tag et skærmbillede, og du kan ikke noget problem gem dette billede i dit galleri . Men nu når denne funktion TV'et, og i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du udfører denne interessante operation.

I en anden artikel viste vi dig de forskellige applikationer, som de såkaldte Smart TV'er har indbygget. Og du har på en meget nem måde lært, hvordan jeg caster min pc-skærm til et Smart TV med Chromecast. Men denne gang vil vi se en anden meget praktisk funktion, og det er sådan lav skærmbilleder på mit Smart TV, nemt og hurtigt.

Indeks
  1. Sådan tager du skærmbilleder på mit Smart TV
  2. Trin til at tage skærmbilleder på mit Smart TV

Sådan tager du skærmbilleder på mit Smart TV

Takket være disse smart-tv'er kan du forbinde det til internettet og få adgang til YouTube-videoer, film og serier. Chancerne er, at det har strejfet dit sind, at være i stand til at fange en scene, der imponerer dig, og derefter dele den med dine venner. Nå, nu er det en realitet, og du kan tage skærmbilleder på dit Smart TV.

Normalt gjorde du denne proces gennem din mobiltelefon, og med den tog du det billede, du ville dele med dine venner, gennem de forskellige sociale netværk. Men denne gang vil du gøre det direkte fra din egen TV. På samme måde som du tager skærmbilleder med din mobiltelefon, er det så enkelt og gennem det samme TV deler du billedet.

Og ved at gøre det til det samme TV, undgår du mulige problemer med kamerablitz eller forvrængninger i billedet. Det vigtige her er at kende de muligheder, som din Smart TV , for at tage skærmbilleder. Det vil uvægerligt afhænge af, hvilken du har derhjemme, men hvis du har et webOS eller Android TV, vil det være et stort hit.

Trin til at tage skærmbilleder på mit Smart TV

I tilfælde af at du har en Android-TV , har dit tv muligvis mulighed for at tage forudinstallerede skærmbilleder. Så lad os fortsætte med at tænke, at hvis du har denne mulighed på dit tv, og vi vil gøre det via tv-fjernbetjeningen. Der finder du tænd/sluk-knappen og lydstyrke ned-knappen.

Og du vil trykke på begge knapper på samme tid, indtil skærmbilledet er taget, det er det samme du gør med din mobiltelefon. Hvis der ikke sker noget, betyder det, at du ikke har denne mulighed. Og vi skal bruge en app, der hedder Knap kort hvormed vi vil tildele visse funktioner til knapperne på fjernbetjeningen.

Når du downloader APP'en, kan du tildele funktionen af skærmbillede til Hjem-knappen, og det vil blive gjort, når du trykker på den i længere tid. Og voila, den fanger, hver gang du trykker længe på Hjem-knappen. Lad os nu se, hvordan man udfører denne operation på en anden TV.

Nu, hvis vi har et LG Smart TV med webOS, vil vi gøre følgende på fjernbetjeningen kendt som Magic Remote. Du vil lede efter knappen 123/INPUT, hvis din ikke har denne knap, skal du kigge efter knappen, der er over indstillingerne. Tryk nu på denne knap eller 123 / INPUT.

Når du gør dette, vises en menu og et ikon for at få adgang til optagelsesfunktionen, du skal klikke på denne knap. Nu vises en besked, der beder dig bekræfte skærmbillede og det er alt. Hvor nemt ser det ikke ud for dig, og du kan finde ud af det gennem denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up