Sådan roterer eller roterer du en video online uden programmer hurtigt og nemt

Opfindsomhed og teknologiske fremskridt har givet os store og mangfoldige værktøjer. En af dem er uden tvivl evnen til fange vigtige minder og øjeblikke gennem fotografering eller videoer.

Tidligere skulle du have en masse bagage med for at gøre sådan noget, men i dag kan du regne med enheder, der passer perfekt i lommen og er meget nemme at bruge.

Men enten på grund af uerfarenhed med at håndtere disse artefakter, det uventede i øjeblikket, eller adrenalin, ofte billeder er ikke fuldt optaget .

I tilfælde af fotografier er det meget enklere, standardredigering af kameraet eller den telefon, vi bruger, vi giver dig mulighed for at rette orienteringen eller lysstyrken . Derudover kan du på mobile enheder og computere få en lang række programmer, der hjælper dig med at perfektionere grafen. Find endda en bedre måde at redigere videoer til din YouTube-kanal på.

Indeks
  1. Hvordan redigerer man videoer online?
  2. Hvor kan jeg rotere en video online?
    1. Rotatevideo.org
    2. videorotate.com
    3. Clideo.com

Hvordan redigerer man videoer online?

Videoer er derimod ikke så heldige. Indtil videre, på din enhed, du kan rotere dem, men det vil kun være midlertidigt , fordi den, når du overfører til en anden computer, vender tilbage til den måde, du gemte den på. Et andet problem ville være at redigere en video i et program, der ikke efterlader vandmærker.

Generelt har du brug for programmer eller programmer for at kunne rette og redigere dem, især hvis du har dem på din computer. Hvis du ikke har tid eller plads til at downloade programmerne, er det ikke noget problem, for her vil du lære nogle online muligheder, så du kan roter eller roter dine videoer online og uden programmer .

Det brede udvalg af applikationer og programmer repræsenterer flere online muligheder, der sparer dig meget ved ikke at skulle downloade noget . Hvis du har en god internetforbindelse, skal du have færre trin, end du måske forestiller dig for at kunne perfektionere din video.

Endnu vigtigere er det ledig uden at skulle udfylde kedelige 30-dages prøveformularer. Her giver vi dig nogle muligheder for at redigere dine videoer!

Hvor kan jeg rotere en video online?

På internettet kan du finde en lang række værktøjer, der giver dig mulighed for at rotere eller rotere video online. Uden videre præsenterer vi dig de mest brugte.

Rotatevideo.org

Hurtig og nem at bruge . Du behøver ikke en lang liste med instruktioner, bare gå til siden, indlæs videoen, vælg den retning og grader, du vil rotere, vælg outputformatet, og det er alt.

Rotatevideo giver dig også muligheden for at tage en video, der er på en anden side , for hvilket du blot skal kopiere og indsætte webadressen, hvor den er, kan du også ændre kvaliteten af ​​videoen. Den maksimale belastning på denne side er 16 MB.

videorotate.com

Bare rolig, denne hjemmeside er også meget praktisk og nem at bruge. Du skal kun have den video, du vil rotere, ved hånden, for når webportalen åbner, vil den bede dig om at trække og slippe filen.

Så skal du trykke på knappen "Download video", og det er det. Internettet vil sørge for at vise dig den tid, som denne indlæsning vil tage afhængigt af din internethastighed og filstørrelse.

Når den når 100 %, vil den vise dig et billede og de forskellige muligheder for at rotere din video, tryk på knappen » Konverter video og en anden "Download endeligt resultat"-knap vises.

Clideo.com

Endelig er Clideo placeret som en af ​​de bedste sider til at vælge denne mulighed . Ligesom de foregående har den en nem at bruge platform. Forskellen er, at den understøtter større filstørrelser og formater, startende fra blandt andet mp4, mov, wmv, vob, avi.

Intuitivt og sikkert tilbyder det også en premium online version som giver adgang til mange andre funktioner, såsom klipning, beskæring, komprimering, tilføjelse af musik, undertekster, blandt andre.

Redigering af videoer er ikke længere teknikkyndiges opgave. Disse hjemmesider hjælper dig med at redigere dine videoer fra de mest basale muligheder til de mest avancerede muligheder og få dem i en meget mere behagelig orientering og på en helt nem og hurtig måde.

Hvis du også vil lære at vende eller rotere en video på din pc uden noget program kan du klikke her .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up