Hvad er spam? Sådan undgår du spam, mens du surfer på internettet

I dagens artikel vil vi tale om, hvordan man undgår spam, mens du surfer på internettet ved at se Hvad er spam? Indhold ikke anmodet af en bruger kaldes spam, kommer det normalt i form af e-mails. Når vi ved dette, kan vi forstå enhver meddelelse, som vi ikke anmoder om, som spam.

I dagens artikel vil vi se, hvilke typer spam der findes, hvordan man undgår spam mens man surfer på internettet og hvilke konsekvenser spam medfører for en bruger.

Indeks
 1. Hvilke typer spam findes der?
  1. E-mail spam
  2. Spam fra sociale netværk
  3. Internet browsing spam.
 2. Hvordan undgår man spam, mens man surfer på internettet?

Hvilke typer spam findes der?

Spam er en praksis, som alle internetbrugere har lidt under. At forekommer normalt i forskellige internetmiljøer hver med forskellige formål, lige fra at reklamere for en virksomhed til svindelforsøg, der kommer i form af e-mails, hvor nogle forsøger at installere en virus på vores computer gennem delte filer i spam.

Det er klogt at kender typerne af spam som vi modtager fra internettet, fordi de findes overalt som et irriterende problem for enhver internetbruger. Vi vil nævne og forklare hver af disse typer spam nedenfor.

E-mail spam

Han er den mest hyppige og overdrevne form for spam . Det kan komme i tre former: e-mails med høj volumen og e-mails med reklameindhold. Vi vil forklare hver af disse nedenfor.

 • Når vi taler om store e-mails, mener vi disse beskeder sendt til et stort antal adresser .
 • På den anden side e-mails med annonceindhold er normalt rettet til en person, der tilbyder tilbud og anden kommerciel information .

Spam fra sociale netværk

En anden type spam, som vi kan finde på internettet, er i et af de mest afgørende rum i den digitale verden, nemlig sociale netværk . Nogle virksomheder med en svag markedsføringsstrategi har en tendens til at spamme alle brugere, som kan være potentielle købere, men som resulterer i dårlig omtale for det.

Til gengæld kan spam på sociale medier komme fra mistænkelige brugere. Med mistænkelige brugere mener vi falske profiler, der er oprettet med den hensigt at tilbyde en kampagne for at snyde enhver, der accepterer.

Internet browsing spam.

Endelig har vi spam, der trives, mens du surfer på internettet. Denne type spam gør vores søgninger vanskelige i enhver browser . Det anvendes gennem analysen af ​​online-positionering af visse sider, og gør alt for at blive vist blandt de første muligheder i vores søgning.

Det ville ikke være et problem, hvis siden opfylder det, vi leder efter, dog nogle brug iørefaldende titler til at dække helt andre emner senere .

Hvordan undgår man spam, mens man surfer på internettet?

Efter at have set de forskellige rum, hvor vi modtager spam, vil vi give dig nogle råd til at undgå spam, når vi bruger internettet . Permanent eliminering af spam er næsten umuligt, takket være det faktum, at der bruges forskellige konti, som vi ikke engang ved, at vi skal blokere, men nogle aspekter, der bruges til spam-e-mails, kan vi undgå dem.

 1. Da vi ser, at nogle e-mailadresser konstant spammer os, er vi nødt til det identificere og derefter blokere deres e-mails og markere dem som spam . På denne måde vil vi fjerne disse adresser, hvilket producerer mindre og mindre spam, vi modtager. E-mail-tjenester som Gmail implementerer disse anti-spam-foranstaltninger.
 2. Mange sociale netværk tilbyder muligheder for at vedligeholde en profil med begrænsninger, for eksempel at Instagram har en privat profil. Takket være denne private profil kan ingen brugere sende os beskeder og hvis de gør det, vil de ikke blive underrettet så direkte, som hvis de gjorde det offentligt.
 3. Vi skal undgå at acceptere vilkårene på internettet, for nogle gange læser vi ikke vilkårene, acceptere, at visse websteder sender os e-mails flere gange . Dette vil ikke blive betragtet som spam, da vi tillader det, men vi ønsker ikke at modtage massemail fra en side, vi har set på internettet en dag.

Vi håber, at disse tips vil være nyttige for dig, ved at anvende dem, vi vil reducere mængden af ​​spam markant , spar spildtid, bring bedre orden og ro i vores indbakke og undgå at blive distraheret fra den aktivitet, vi end er. gøre på det tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up