Sådan indstiller du nemt sidefoden i Divi | Elegante temaer

At være i stand til at bygge og vedligeholde en hjemmeside professionelt kommer med en masse ansvar. Mange gange er du nødt til at arbejde som et team med andre mennesker for at holde siden flydende og køre problemfrit. Det handler ikke kun om programmering eller indholdskontrolarbejde, det handler også om æstetiske aspekter af siden.

En side med god æstetik gør det muligt at holde besøgende længere. Derfor skal du ikke kun kende SEO men også den gode smag på det visuelle plan, som vil gøre din side til et af de første resultater på nettet.

Det faktum, at du kan skabe en god side, ved, hvordan man skaber en god bestemmelsessted eller at have et professionelt logo gør altid en stor forskel. Virkelig, de bedste ændringer er i de små detaljer, så hvorfor ikke være i stand til at få dem til at betyde noget?

Derfor kan vi bruge timer på at vælge mellem de bedste sange. Blandt disse, og også en af ​​de mest populære er Divi , og med god grund. For øjnene er det et meget behageligt emne, derudover gør det visualiseringen af ​​din side med -en professionel design højt.

Derfor bør man udnytte dette værktøj og at kunne lægge vægt på små detaljer, som vi nævnte før.

Med det sidste i tankerne, kan du være interesseret i at designe en sidefod eller en sidefod , til din side, så den slutter med en lille detalje i slutningen af ​​hver side, så den kan se pæn ud. Se nedenfor, hvordan du kan gøre det.

Lav en flot sidefod i Divi

At oprette en sidefod i Divi er faktisk en meget simpel proces. Det kan virke lidt kompliceret i starten, men med tiden er det muligt at forstå. Alt du skal gøre er at følge følgende trin for trin:

  1. Start med at indtaste den tematilpasning, du har i WordPress. Her skal du indtaste den del, der siger "magpie" derefter “Bundbar” og til sidst "Baggrundsfarve"-delen. Her kan vi se nogle kontroller til sidefodens baggrundsfarve.
  2. Vi bliver nødt til at gøre det gennemsigtigt. Vi kan opnå dette ved at indstille rgba til 0,0,0,0. Imidlertid. Husk på, at du kan ændre dette afhængigt af den baggrundsfarve, du skal bruge og farve af skrifttypen.
  3. Nu vil vi hellige os selv at skabe sidefoden som sådan. Til dette vil vi gå videre til den visuelle konstruktør af Divi . Her klikker vi på knappen Byg fra bunden . Så vil den spørge os om de linjer, vi skal bruge, og vi vil kun trykke på muligheden for at bruge en. Så vil den spørge dig om, hvilket modul du skal bruge, men vi vil ikke bruge nogen af ​​dem.
  4. Så trækker de linjeparametrene fra. Vi bliver nødt til at foretage nogle justeringer vedrørende den adskillelse, som vi vil forlade med en margen personliggjort fra 0px i Top og 0p i base. Vi vil også overlade brugerdefineret bordpolstring til 80 pixels på top og base og kl 100 pixels ovenpå og base på tabletten.
  5. På den anden side, på fanen Design, bør vi have en brugerdefineret margen på -55px i bunden og en tilpasset polstring på 0px i toppen og bunden. Vi fortsætter med skillevæggene i grunddelen. Vi skal kun tilføje den farve, vi ønsker, såvel som den type separator, vi vil bruge.
  6. Tilbage er blot at gå til fanen Avanceret og tilføje noget CSS-kode, så teksten ikke er bag baggrunden. I den CSS brugerdefineret, i hovedemneskærmen vil vi sætte "z-indeks: 0;". Nu kan du kun gemme sektionen i biblioteket for at genbruge den, når du kan i Divi.

Definition af sidefoden

En meget almindelig fejl, der opstår med sidefoden i Divi, er, at den stiger til steder, hvor den ikke burde. For at løse dette problem vil vi tilføje følgende kode i den brugerdefinerede CSS:

/* Indstil DIVI-sidefod */

# main-footer {

position: absolut;

lav: 0;

bredde: 100%;

}

Indeks
  1. Lav en flot sidefod i Divi
  2. Definition af sidefoden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up