Sådan rettes fejlen 'Programmet kan ikke starte, fordi DTCommonRes.dll mangler'

Du ved helt sikkert, at montering eller åbning af en BIN-fil i Daemon Tools ikke kunne være nemmere med anden software. Desværre har selv dette enkle, men effektive program mangler, så i dag viser vi dig hvordan man løser fejlen "Programmet kan ikke starte, fordi DTCommonRes.dll mangler". .

Indeks
 1. Ret fejlen 'Programmet kan ikke starte, fordi DTCommonRes.dll mangler'
  1. Geninstaller Daemon Tools
  2. Download filen DTCommonRes.dll
 2. Alternativer, hvis du ikke kan rette fejlen DTCommonRes.dll
  1. Strøm ISO
  2. WinCDEmu
  3. Virtual CloneDrive

Ret fejlen 'Programmet kan ikke starte, fordi DTCommonRes.dll mangler'

Her er nogle af løsningerne på fejlen "Programmet kan ikke starte, fordi DTCommonRes.dll mangler", der opstår i Daemon Tools app og mange andre.

Geninstaller Daemon Tools

Den måske mest anbefalede løsning på DTCommonRes.dll-filfejlen er at geninstallere Daemon Tools. Geninstallation af Daemon Tools skal løse problemet da filen kan være blevet slettet ved en fejl.

Ligeledes er dette en mulighed for at downloade den seneste version af programmet Daemon Tools, som også løser forskellige problemer, der var almindelige i ældre versioner. Du kan få programmet direkte fra dets officielle Daemon Tools-websted.

Når du har geninstalleret Daemon Tools eller opdateret til den seneste version, skal du kontrollere, at DTCommonRes.dll-fejlen er væk. Hvis problemet fortsætter, der er andre foranstaltninger at vi kan prøve det vil helt sikkert løse problemet.

Download filen DTCommonRes.dll

Fraværet af filen DTCommonRes.dll er årsagen til fejlen, så at downloade denne fil og indsætte den i den korrekte mappe vil løse problemet.

Der er flere måder at få fat på filen DTCommonRes.dll, under alle omstændigheder er en af ​​de mest pålidelige sider for dette dll filer . Vi anbefaler, at du bruger det, da mange andre er af svigagtig oprindelse og kan indeholde vira og trusler.

 • For at downloade filen DTCommonRes.dll skal du klikke på følgende link Download filen DTCommonRes.dll fra Dll-filer. Der er forskellige versioner, bare sørg for at downloade den, der passer til dit system. Det er klart, at du skal vide, om dit operativsystem er 32 eller 64 bit.
 • Når du har downloadet filen, skal du blot udpakke den til mappen i Daemon Tools-programmet eller en hvilken som helst anden, der forårsager problemet. Hvis du ikke er sikker på, hvor den er, skal du bare finde genvejen til Daemon Tools og højreklikke.
 • Klik efter ovenstående Ejendomme, gå til fanen "Genvej", og i afsnittet "Destination" kan du se, hvor den eksekverbare Daemon Tools er placeret. Naviger til den mappe, hvor programmet er installeret, og indsæt filen DTCommonRes.dll.

Efter at have udført ovenstående procedurer, prøv at kør programmet og se om fejlen fortsætter . Hvis du stadig har problemet, er der andre alternativer, du kan overveje.

Alternativer, hvis du ikke kan rette fejlen DTCommonRes.dll

Daemon Tools er et program designet til åbne filer i billedformat (ISO, DMG, BIN osv.) og kan være nyttige under mange omstændigheder. Under alle omstændigheder kan softwaren støde på problemer som DTCommonRes.dll-fejlen. Heldigvis, hvis du ikke kan løse problemerne, er der altid mulighed for at downloade andre lige så nyttige programmer.

Strøm ISO

PowerISO er en af ​​de klassiske applikationer til håndtering af filer i ISO-format og andre billedfilformater. Uden tvivl har han opbakning af år og år med udvikling . Faktisk er det ligesom Daemon Tools en veteran fra computerverdenen, da denne software først blev udgivet i 2004.

Til gengæld er download og installation af den seneste version af PowerISO på spansk en meget enkel proces, der kan gennemføres på få minutter. Uden tvivl et godt alternativ til Daemon Tools, hvis du ikke kan bruge det på din computer.

WinCDEmu

WinCDEmu er et af de mest anbefalede programmer til montering af cd/dvd-billedfiler. Dens største fordel er dens lav vægt og enkelhed , hvilket gør det til det mest anbefalede værktøj, hvis du vil spare diskplads og kun få adgang til grundlæggende funktioner. Du kan downloade softwaren direkte fra dens officielle hjemmeside wincdemu.sysprogs.

Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive er et af de mest anbefalede programmer som et alternativ til Daemon Tools, og du kan gratis download til alle operativsystemer. Desuden fungerer det godt på de fleste computere takket være dets lave minimumskrav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up