Hvordan laver man en professionel og gratis hjemmeside trin for trin?

Internettet vinder magt hver dag, og flere og flere brugere har brug for en webside nå deres mål , hvad enten det er økonomisk, kreativt eller andet. Hvis du har brug for at oprette en hjemmeside og ikke ønsker at investere en krone, vil denne tutorial lære dig, hvordan du opretter en gratis hjemmeside.

Fra at oprette en gratis hjemmeside eller blog på Weebly til at skabe eller designe en hjemmeside med CorelDRAW, er mulighederne for succes uendelige.

At stifte en hjemmeside er skørt, det kræver en masse programmeringsviden og programmer ret kompliceret at styre . Det er dog muligt, trin for trin, at skabe en professionel hjemmeside uden at kende til Draftium-programmering.

Disse spænder fra HTML, CSS og PHP til styring af redigeringsprogrammer såsom Photoshop.

Der er mange ting at vide for at forberede sig på dette hårde arbejde, og for ikke at være tilfreds skal du først investere i et område.

Der vil helt sikkert være mennesker, der vil have ressourcerne, tiden og dispositionen, såvel som faciliteten til at lære alt, hvad der er nødvendigt for at oprette deres egen websektion.

Men hvad med dem, der ikke gør? Hvad med folk, der ikke har disse faciliteter? Og for at gøre fremskridt ønsker de at generere deres eget websted.

Du spekulerer sikkert på, om der er nogen måde at oprette en hjemmeside gratis på? Og svaret er ja, ja det er der, her viser vi dig på denne måde at skabe din hjemmeside uden at investere noget .

Opret din hjemmeside med WordPress

WordPress er et ret komplet og brugervenligt system, hvor vi kan have vores hjemmeside gratis.

Først går vi ind på WordPress-siden og vælger "Start" i øverste højre hjørne. Afgang er øjeblikkelig.

Dette vil omdirigere os til den første konfiguration, hvor vi kan vælge, hvordan internettet vil se ud i starten. Der er tre standardmuligheder. Derefter kan du vælge webtemaet (dette trin er ikke nødvendigt i første omgang).

Det tredje trin er at sætte en adresse på vores nye side, den URL, som siden vil være tilgængelig med. Det vil være et underdomæne, som vil blive indledt med ordet WorPress.com.

Her vil den vise dig de forskellige muligheder for adressen, du skal vælge gratis underdomæne . Så kan du tjekke de forskellige planer med deres fordele baseret på omkostninger.

I det næste trin vil den udsætte dig for en række planer lige fra den gratis plan til forretningsplanen, som har en række af vilkår og fordele alt efter hvilken du vælger.

Flere af disse aspekter er tilpasning på flere niveauer, lagerplads, hyppige annoncering, temaer og væsentlige funktioner i Jetpack.

Vi vælger muligheden "Start gratis". Vi bliver straks nødt til at oprette den brugerkonto, der vil blive knyttet til siden. Dermed vil platformen begynde at skabe en gratis hjemmeside.

Den vil bede os om at udfylde felterne med vores e-mail, et foretrukket brugernavn og adgangskode. Til sidst vælger vi "Opret min konto". Hvilket vil omdirigere os til panelet i vores nye internet side .

Tilpas min hjemmeside i WordPress

WordPress er en fantastisk platform, der automatiserer alt om redigering af vores sektion på internettet. Hvad garanterer strukturen og giver os frihed til at tilpasse det.

Ved første øjekast finder vi en lagermodel af underdomænet, som vi skal modificere i henhold til Vores behov .

Øverst til venstre finder vi en knap kaldet "Mit websted", som viser alle de muligheder, som vi kan konfigurere vores websted med.

Disse spænder fra at tilføje multimedieindhold til tilpasning af temaet, blogindlæg, plugins, blandt andet.

Hvis vi ønsker at få adgang til de vigtigste indstillinger på vores side, vælger vi muligheden » Indstillinger “.

Der vil vi se de vigtigste og mest relevante muligheder på vores side, såsom titlen, beskrivelsen af ​​siden, tidszonen, privatliv og endda det sprog, vi ønsker skal være standardsproget.

Og så enkelt og nemt er det at lave en gratis hjemmeside ved hjælp af WordPress, den mest populære platform til at bygge hjemmesider og blogs på markedet.

Indeks
  1. Opret din hjemmeside med WordPress
  2. Tilpas min hjemmeside i WordPress

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up