Sådan fortæller du, om et revnet glasreparationssæt virker til at reparere en mobilskærm

Sandheden er, at der er masser af tricks til at reparere en våd mobiltelefon, men hvad med en ødelagt skærm? Du er muligvis stødt på et revnet glasreparationssæt, mens du så tv. Det er almindeligt, at spørgsmålet opstår om et revnet glas reparationssæt virker til at reparere en mobilskærm så vil vi forsøge at besvare dette spørgsmål.

Hvad er et revnet glasreparationssæt, og hvad bruges det til?

Det kan være meget frustrerende at få din Android til at sidde fast på logoet, men en ødelagt skærm er endnu mere, det er derfor reparationssæt til revnet glas kommer til syne. Betjeningen af ​​disse sæt er meget speciel, hensigten er at reparere disse utilsigtede revner eller ridser.

Det siger producenterne i hvert fald. Men er det virkelig sandt? Dernæst vil vi tale lidt om proceduren og hvad man kan forvente i løbet af ved hjælp af et revnet glasreparationssæt .

Der er variationer mellem sæt. Under alle omstændigheder har de fleste af dem en forholdsvis ens funktion. Men før vi når til det punkt, lad os analysere de genstande, der normalt findes i det såkaldte revnede glasreparationssæt.

 • Gel/harpiks til reparation: det er gelen der er med til at "reparere" skaden på skærmen/glasset på mobilen.
 • Blade af plast: disse små blade udfører funktionen med at holde gelen på plads og tjener som en støtte.
 • Klinge: bladet vil være nyttigt til at rense resterne af harpiks, der er tilbage på den mobile enhed.
 • Handsker - Nogle reparationssæt til revnet glas har handsker, der bruges til at håndtere sættets komponenter.

Hvordan er processen med at bruge et revnet glasreparationssæt?

Som vi påpegede tidligere, er sættene varierede, men processen er generelt relativt ens. Uanset hvad, før du starter, skal du huske på, at hvis din mobil falder, og billedet ikke kan ses, er det bedre at tage det til en tekniker med det samme. Hvis problemet kun er et revne, kan du prøve følgende.

 • Den første ting at gøre er at at rengøre ordentligt mobiltelefonen , fjernelse af støv eller andet. Placer derefter mobilen på en flad overflade.
 • Det er tid til at påføre harpiksen, hæld gelen i revnen, der du ønsker at reparere. Overdriv det ikke, brug den mængde du synes er passende.
 • Du skal nu placere de små plastikplader, der følger med i sættet. Sæt dem på revnen af ​​din mobil, så væsken jævnt dækker hele overfladen.
 • Derefter skal du blot placere enheden i solen eller et sted, hvor den hurtigt kan tørre ud. Det anbefales at vent mindst 20 minutter før du fortsætter processen.
 • Fjern forsigtigt plastikpladen. Nogle rester af den harpiks, vi brugte før, vil uundgåeligt forblive. For at fjerne dem, bruge klingen (gør dette omhyggeligt).
 • Når du har fjernet plastikken ordentligt og renset resterne med bladet, vil processen være færdig.

Virker reparationssættet med revnet glas virkelig til at reparere en mobilskærm?

I nogle lande er der vist annoncer for revnet glasreparationssættet, hvori det står, at de kan bruges til reparere mobiltelefon skærme/vinduer . Anyway, er dette udsagn sandt?

Sandt nok, i det revnede glasreparationssæt kan de være nyttige til at "reparere" skærmen på en mobiltelefon. Imidlertid, forvent ikke mirakuløse resultater . Faktisk vil revnerne være helt synlige i de fleste tilfælde, men formålet med disse sæt er et andet.

Ved at bruge et revnet glasreparationssæt vil du gøre revnerne i din mobil sværere at se. Hvis din mobil er for revnet, kan det endda være noget farligt at bruge (du kan skære dig selv). Uanset hvad, kan disse sæt hjælpe med at udglatte disse områder.

Af denne grund kan vi konkludere, at det revnede glasreparationssæt kan være en mulighed, hvis du ønsker det reducere teksturen af ​​en ødelagt skærm . De vil dog ikke eliminere problemet og anbefales kun til meget gamle eller uberettigede mobile enheder.

Uanset hvad, ligesom du har brug for en tekniker til at finde ud af, om din mobiltelefon er brændt eller kortsluttet, kan en ekspert også hjælpe dig med at reparere din skærm.

Indeks
 1. Hvad er et revnet glasreparationssæt, og hvad bruges det til?
 2. Hvordan er processen med at bruge et revnet glasreparationssæt?
 3. Virker reparationssættet med revnet glas virkelig til at reparere en mobilskærm?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up