Sådan fjerner eller fjerner du baggrund fra et billede uden apps eller programmer

Det kan være en vanskelig opgave at fjerne baggrunden fra et billede. Især hvis vi ikke er særlig teknisk kyndige. Der er dog værktøjer, der løser dette problem for os. Heldigvis findes der værktøjer, som er meget nemme at bruge; Vi kan endda bruge dem til at fjerne baggrunden fra et billede uden komplicerede apps og programmer.

For kyndige designere er det nemmere at fjerne baggrunden fra et billede med CorelDraw, eller måske fjerne eller fjerne baggrundsfarven fra et billede med Gimp. Uden tvivl er disse programmer, der har flere muligheder og filtre, at få et professionelt resultat .

Heldigvis, han eksisterer også fra andre enklere alternativer for dem af os, der ønsker at fjerne baggrund fra et billede nemt og gratis online. Vi vil forklare nogle af dem nedenfor.

Indeks
 1. Sådan fjerner du baggrund med Background Burner trin for trin
 2. Sådan fjerner du baggrund fra et billede med Clipping Magic trin for trin
 3. Fjern baggrund fra et billede uden apps med PowerPoint

Sådan fjerner du baggrund med Background Burner trin for trin

Lad os sige du skal lave en forsidepræsentation med flere billeder, men ingen af ​​dem passer pga deres baggrund . Dette scenarie kan være lidt irriterende, men meget almindeligt. For at løse det bliver vi nødt til at følge følgende trin.

 • Den første ting at gøre er at gemme vores billeder på pc'en. Derefter skal vi bare gå til Background Burner hjemmeside .
 • På hjemmesiden klikker vi blot på valgknap ; det er i øverste højre hjørne. Så vælger vi alle vores billeder, eller vi kan også trække dem ind i valgboksen.
 • Dernæst et lille drageformet ikon fjerner baggrunden fra billedet . Dette værktøj er et af de bedste på grund af dets nøjagtighed til at fjerne baggrunde fra billeder. Hvis vi skal foretage en anden ændring, skal vi kun klikke på retoucheringsknappen, som er placeret under billedet.
 • Vi vil nu bruge værktøjerne Markér front eller markér baggrund. Med dem kan vi definere de dele, som vi vil fjerne fra vores billede. Med forhåndsvisningen kan vi se, hvordan vores arbejde gik (det er i højre side af siden); Hvis det er i perfekt stand, skal vi kun logge ind og downloade det.
 • Det er helt gratis at oprette en konto på denne side, og vi kan endda bruge vores Google- eller Facebook-konto til at logge på eksternt.

Sådan fjerner du baggrund fra et billede med Clipping Magic trin for trin

ClippingMagic er en anden mulighed for at fjerne baggrunden fra vores billeder . Dette værktøj hjælper os med at forbedre de vigtige detaljer for hvert valgt billede. For at nå denne opgave skal vi kun følge disse trin:

 • Gå til hjemmesiden for ClippingMagic. I valgfanen tager vi det ønskede billede. Derefter markerer vi den baggrund, som vi ønsker at fjerne, og den, der forbliver hhv fra linjer rød og grøn .
 • Dette værktøj giver os også en forhåndsvisning af vores billede, hvormed vi vil kontrollere, at værket er så smukt som muligt. Det giver os også mulighed for at lave små justeringer på det valgte billede i forhåndsvisningen.
 • Det skal bemærkes, at med dette samme værktøj kan vi redigere vores billede og give dem skygge, lys og filtre . Med disse detaljer kan vi forbedre de opnåede resultater.

Fjern baggrund fra et billede uden apps med PowerPoint

En meget enkel måde at fjerne billedbaggrunde på, finder vi på vores egen computer. Hvis du har pakken Microsoft PowerPoint , version 365. Du har et meget kraftfuldt redigeringsværktøj til din rådighed. Fordi du nemt kan fjerne baggrunden fra et PowerPoint-billede, selv med Word.

 • Den første ting at gøre er at åbne PowerPoint. Allerede i præsentationsarket vælger vi fanen Indsæt, og så tjekker vi billedet. Der vil vi vælge det ønskede billede og dobbeltklikke på det, det vil automatisk sende os til fanen format .
 • Når vi er i format-fanen, klikker vi på muligheden for fjerne baggrund (normalt er det placeret i øverste venstre hjørne); automatisk bliver baggrunden lilla, og billedet vil sejre. Så skal vi klikke udenfor billedet og det er det, vi skal bare gemme det på vores pc.

Har denne artikel hjulpet dig? Husk, at du kan efterlade os din kommentar med spørgsmål og forslag. Hvis du kunne lide denne information del det med dine venner! Så mange mennesker vil have gavn af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up