Sådan begynder du at skrive en bog og konverterer den til PDF

Idéer og tanker er værktøjer hvilket, når du først forstår den rigtige måde at fokusere dem på, kan være meget nyttigt. I denne forstand er en af ​​de bedste ting, vi kan gøre, at oversætte alt til bogstaver og gøre det kendt for verden.

Dette er dog noget kompliceret, hvilket normalt indebærer en proces med oprettelse, rettelse og planlægning, hvor vi sikrer, at slutresultatet er præcis det, vi ønsker.

Selvom det virker som en let opgave, finder du på internettet hundredvis af tutorials, hvor den korrekte og enkle malm er forklaret på en enkel og enkel måde, hvor vi skal begynde at skrive en bog .

Af denne grund vil vi i denne tutorial hjælpe dig med at fange de vidunderlige ideer, du har, samt lære dig den metode, hvormed du kan konvertere den sidste bog til en PDF-format klar til at blive præsenteret for dem, du ønsker.

Indeks
  1. Første skridt til at skrive en bog
  2. Konverter din Word-bog til PDF

Første skridt til at skrive en bog

  1. Start med at lave en handlingsplan: godt Selvom det lyder logisk, er dette et grundlæggende skridt for at organisere dine ideer og komme videre med din rejse som forfatter.
  2. Lav en plan, hvor du fanger alle disse faktorer, noter og værktøjer som på en eller anden måde hjælper dig med at skabe inspiration eller er en vigtig del af det, du vil skrive. Stil dig selv følgende spørgsmål: Hvor ofte sætter du dig ned for at skrive? Hvordan vil du organisere dine skrivedage? Hvordan vil du håndtere de dage, hvor du føler dig fastlåst?
  3. Lav en plan for coverdesignet: Generelt dette opgave er udført af en designer, men det bedste er dog under alle omstændigheder, at du begynder at tegne et foreløbigt design, som du kan vejlede dig med og dermed få en del flere klare ideer.
  4. Begynd at skrive: a Når du har alle de tidligere værktøjer i orden og godt fanget, kan du begynde at skrive. Det er vigtigt for dig at vide, at dette er en langsom proces, som kan have op- og nedture og processer, der kan afskrække dig.
  5. Bliv ikke afskrækket og husk altid dine ultimative forhåbninger, ønsker og mål med skabelsen af ​​denne bog. Du kan regne med ghostwriters, som du kan kontakte på nettet eller med en erfaren teksteditor, som vil hjælpe dig med at overvinde de vanskeligheder, du måtte støde på. Glem ikke, at det også er vigtigt at vælge et godt omslag til din bog.
  6. Prøv at læse alt hvad du skriver: dette er et af de vigtigste trin, for når du skriver, er det muligt, at fejl vedr tegnsætning , skrive eller konsistens forekomme . Derfor anbefales det altid, at alle læser på en ikke-gentagende, men opmærksom måde, alt, hvad de læser, når det først er færdigt.

Konverter din Word-bog til PDF

Dette er det sidste trin for, at din bog er i perfekt stand og dermed præsenterer den for alle de mennesker, du ønsker. For at komme i gang skal du åbne din bogfil, som du plejer i Word, og når du har fundet den, skal du klikke på » Fil », som du finder i menulinjen, helt øverst.

I denne indstilling vil du se, at en række muligheder vil blive vist, blandt hvilke du skal finde den, der siger "Eksporter" til for at få adgang til filoprettelsesmenuen.

Når den åbner, skal du trykke på muligheden » Opret et PDF/XP-dokument S» tryk derefter på den igen i boksen, der så kommer frem i højre kolonne.

Når du har trykket, vil du se, at et vindue åbnes, hvor du skal gemme din fil, som vil blive konverteret til PDF-format. Det er dog vigtigt, at du ved tilmelding sikrer dig, at det er hos gode indstillinger så det er en fil i PDF-format. Endelig kan du dele eller udgive din bog på forskellige platforme, såsom Google Books. Det skal bemærkes, at du også kan konvertere sider til PDF og endda ethvert billede, du ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up