Sådan fjerner du vejrikonet fra proceslinjen i Windows 10

Det er to år siden, at Windows 10-opdateringen introducerede en ny funktion til proceslinjen. Dette er funktionen "Nyheder og interesser".

Denne widget giver dig mulighed for hurtigt at se en hel række informationer, som kan være af interesse for dig, såsom vejret, biltrafikken eller aktiemarkedet. Den mest brugte funktion er muligheden for at se vejret i din by fra proceslinjen.

Vi gætter på, at da Microsoft besluttede at implementere denne funktion, troede de, at det var godt for brugeroplevelsen. Vi synes dog det er lidt irriterende, da det ofte åbner et pop-up vindue, der forhindrer os i at se vores skærm.

Hvordan fjerner jeg vejrikonet fra proceslinjen?

Det er virkelig meget enkelt at fjerne vejrikonet fra Windows 10 proceslinjen (husk, at du ud over vejret kan se andre oplysninger, der kan interessere dig).

Alt du skal gøre er:

  1. Først højreklikker vi på Windows 10 proceslinjen.
  2. Klik derefter på "Nyheder og interesser".
  3. Til sidst klikker vi på "Afbryd".

Og det er det, vi har ikke andet at gøre. Fra nu af vil vi ikke se ham igen.

Hvad synes Windows-brugere?

Generelt kan brugerne ikke lide denne funktion. Hovedsageligt fordi de ligesom os finder det lidt påtrængende og kedeligt.

Det er rigtigt, at Microsoft planlægger at fjerne det fra proceslinjen og inkludere det et andet sted, men indtil videre ved vi ikke, hvad dets fremtid bliver.

Vi håber, at disse oplysninger har været nyttige for dig, og hvis du er i tvivl, vil vi læse dig i kommentarerne.

Indeks
  1. Hvordan fjerner jeg vejrikonet fra proceslinjen?
  2. Hvad synes Windows-brugere?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up