Sådan downloader og installerer du WiFi-netværksdriver til Windows 10?

Har du nogensinde spekuleret på, hvad drev eller controllere er, og hvad de bruges til? I denne forbindelse kan du have problemer med internetforbindelsen, hvis din WiFi-netværksdriver er forældet. Hvis dette er dit tilfælde, anbefaler vi, at du læser denne artikel, som du vil lære Sådan downloader og installerer du WiFi-netværksdriver til Windows 10?

Indeks
 1. Hvad er WiFi-controller?
  1. Hvad bruges WiFi-controlleren til?
 2. Sådan downloader og installerer du WiFi-netværksdriver til Windows 10?
  1. Opdater WiFi-netværksdriveren fra kontrolpanelet
  2. Opdater WiFi-netværksdriver ved hjælp af enhedshåndtering
  3. Opdater WiFi-netværksdriveren manuelt
  4. Opdater Wifi-netværksdriver via værktøj

Hvad er WiFi-controller?

WiFi-driveren er et program, der administrerer den trådløse netværksenhed . Denne "driver" er nem at installere og letter fejlfinding i tilfælde af, at netværksadgangspunkter skal ændres.

WiFi-controlleren gør det muligt for det trådløse netværk at opføre sig som et enkelt punkt, som netværksenheden forbinder til, hvilket giver den en mere statisk og bekvem karakter, især i små netværk.

Hvad bruges WiFi-controlleren til?

WiFi-controlleren er vant til kommunikere mellem adgangspunkterne i et netværk . Den styrer også antallet af hvert adgangspunkt, transmissionskanalen og datatrafikken.

Sådan downloader og installerer du WiFi-netværksdriver til Windows 10?

Det er muligt at opdatere WiFi-netværksdriveren i Windows 10 på en af ​​fire måder: kontrolpanel, enhedshåndtering, manuel opdatering (fra det officielle websted) eller med et værktøj til at downloade driverne.

Hvis din WiFi-netværksdriveren er forældet eller hvis din trådløse netværksenhed er defekt, anbefaler vi, at du følger nedenstående trin.

Opdater WiFi-netværksdriveren fra kontrolpanelet

Opdatering af dine Windows PC-drivere er en meget enkel proces. Faktisk, hvis du vil udføre denne opgave med driveren til Wi-Fi-netværket, skal du åbne Kontrolpanel og vælg afsnittet "Netværk og internet". Der vil du finde muligheden "Netværks- og delingscenter".

Vælg den aktuelle forbindelse, tryk på indstillingen "Ejendomme" (for at åbne et nyt vindue med Ethernet- og WiFi-egenskaber) og klik på "Konfigurer". Vælg derefter fanen "Driver" og vælg "Opdater driver". På denne måde vil systemet automatisk downloade og installere WiFi-netværksdriveren via kontrolpanelet.

Opdater WiFi-netværksdriver ved hjælp af enhedshåndtering

Et andet alternativ til at opdatere WiFi-netværksdriveren er gennem Enhedshåndtering . For at gøre dette skal du trykke på "Win+X"-tasterne og vælge "Enhedshåndtering".

I "Enhedshåndtering", klik på "Netværksadaptere" og vælg din trådløse netværksadapter. Højreklik derefter på den og vælg "Opdater driver" . Du vil se et nyt vindue, hvor du skal vælge "Søg efter automatisk opdateret driversoftware". Systemet vil automatisk downloade og installere driveren.

Opdater WiFi-netværksdriveren manuelt

Manuel download og installation af WiFi-netværksdriveren er en anden levedygtig mulighed for at opdatere denne driver. For at gøre dette skal du gå til producentens officielle hjemmeside på dit trådløse netværkskort.

Find din adaptermodel senere og klik på knappen "Download" eller "Download". Til sidst skal du køre installationsfilen og vente på, at systemet installerer driveren på din pc. Når du har gjort det, skal du kontrollere, om netværket fungerer korrekt. Ellers kan du deaktivere den trådløse netværksforbindelsesadapter og genaktivere den for at genvinde netværksadgang.

Opdater Wifi-netværksdriver via værktøj

Hvis du vil downloade og installere WiFi-netværksdriveren ved hjælp af et værktøj, kan du bruge IObit Driver Booster . Dette værktøj er software, der kontrollerer alle de drivere, der er installeret på computeren, for at foreslå brugeren at opdatere de drivere, der har brug for dem.

Brug IObit Driver Booster

For at opdatere din WiFi-netværksdriver med IObit Driver Booster, du skal downloade appen fra iobits officielle hjemmeside. Kør derefter filen for at installere programmet.

Åbn derefter appen og tryk på knappen "Analysere" for værktøjet til at scanne alle drivere. Find WiFi-netværksdriveren og vælg "Opdater nu". Programmet sørger for at hente downloadpakken. Til sidst skal du vælge "install" for at opdatere driveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up