Hvordan konverteres et PDF-dokument til EPUB uden gratis programmer?

I øjeblikket er PDF-formatet fremherskende i gruppen af ​​elektroniske bøger. Der er dog folk, der har præferencer for andre stilarter, for dem er der en måde at konvertere PDF-dokument til EPUB uden gratis programmer.

Den mangeartede brug af PDF til dokumenter gør det til et praktisk værktøj til enhver form for papirarbejde undgår den simple udgave af disse .

Denne dokumentklasse er alsidig, idet den er i stand til at redigere og udtrække alle links fra en PDF eller bare åbne og redigere en PDF i Word i Windows 10 lige så let som forudsætningen for denne vejledning.

Det skal bemærkes, at selvom det er specifik for en type stil, findes de fleste e-bøger på internettet i dette format. Det er endda muligt at konvertere et PDF-dokument til Kindle.

Derfor er der flere gratis programmer, der tilbyder konverteringstjenesten, men for at forhindre installationer, Internettet tilbyder også websider, der opnår samme formål .

Indeks
  1. Hvad er fordelene ved at bruge EPUB-formatet?
  2. Hvordan konverterer man en bog fra PDF til EPUB?
    1. Konverter dine dokumenter med Zamzar
    2. Værktøjet, der tilbydes af PDF.to

Hvad er fordelene ved at bruge EPUB-formatet?

En af fordelene ved denne type format er kompatibilitet med enhver type afspilningsenhed . På samme måde aktiveres den i flere applikationer af disse forskellige styresystemer, som e-bogslæsere administrerer.

Ligesom PDF, dette format er tilgængelig til gratis download passer til enhver platformstil.

Det, der adskiller EPUB fra enhver anden formatstil, inklusive PDF, er, at den er designet til at forbedre læsbarheden, som brugerne føler, uanset stilen eller versionen af ​​den enhed, de bruger.

Det giver også mulighed for justere størrelsen på dokumentindholdet efter læserens præferencer, samt at finde eller understrege tekster.

Det er derfor, hovedårsagen til, at brugere konverterer PDF-dokumenter til EPUB uden gratis programmer, er gennem sider for at forbedre oplevelsen.

Hvordan konverterer man en bog fra PDF til EPUB?

Selvom dette format ikke er det mest anbefalede for at fremskynde brugerens læsning, er det de fleste e-bøger er organiseret i PDF .

Dette er grunden til, at der er flere sider, der tilbyder dokumentkonvertering uden at skulle installere et program på din computer eller dit mobil for at gøre det.

Konverter dine dokumenter med Zamzar

På internettet findes en lang række sider, der kan fungere som et værktøj til at opnå den ønskede formatændring.

Zamzar er for eksempel en letanvendelig side, hvis mål er at tillade brugeren at konvertere den dokumentstil, de ønsker, hvad enten det er EPUB, CBR, MOBI, blandt andre .

For at gøre dette åbner vi browseren for at indlæse websiden via følgende link. Når siden indlæses, vil en grøn knap blive vist med sætningen " HAR dd filer skrevet på den, som vi skal trykke på for at vælge den fil, der skal konverteres.

Hvis PDF-filen er tilgængelig og har en direkte adresse til dokumentet, præsenterer den et værktøj, der giver dig mulighed for at kopiere URL'en via " vælg link ".

Når du har uploadet filen eller linket til e-bogen, skal du klikke på » konvertere til » og få vist listen over formater, som vi vælger » EPUB “.

Fra dette øjeblik udføres konverteringen fra det øjeblik du klikker på ikonet " konverter nu at visualisere, hvordan processen afsluttes.

Til sidst skal du vælge muligheden " Hent for at downloade filen til din enhed og nyde e-bogen.

Værktøjet, der tilbydes af PDF.to

Denne side tilbyder at konvertere et PDF-dokument til EPUB uden gratis programmer, uden forudgående registrering og med en konvertering, hvis hastighed afhænger af filens størrelse.

Ligesom den forrige åbner browseren for at få adgang til websiden via følgende link. Ved denne lejlighed en knap med sætningen " Klik her vises for at vælge den PDF-fil, der skal konverteres, så formatet " EPUB er valgt på næste skærmbillede.

Systemet vil lancere automatisk konvertering og vil etablere et downloadlink, hvorigennem du kan få e-bogen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up