Sådan fjerner du sorte, lodrette linjer eller striber, der vises på fotokopier

Gennem denne grundlæggende guide vil vi lære dig, hvad du kan gøre for at fjerne sorte, lodrette streger eller striber, der vises på kopier af en fotokopi vil vi fortælle dig de mest grundlæggende, der kan hjælpe dig med at fjerne dette problem.

Ligeledes kan det også være meget nyttigt at finde ud af, hvordan man fikser vandrette eller lodrette streger på udskrifter, hvis du har problemer.

Eliminerer lodrette sorte striber, der vises ved kopiering

Printere/kopimaskiner er komplekse instrumenter, men de problem sædvanlig striber sort kan nemt løses i de fleste tilfælde. I betragtning af dette anbefaler vi dig at prøve følgende for at eliminere dette problem.

Rengør scannerglaspladen

Mange gange er årsagen til ridser, når du laver en kopi, snavs på maskinens glas. Derfor, hvis du støder på dette problem, når du laver forstørrelser eller formindskelser på en kopimaskine, er det bedst at rense glasset for at fjerne enhver form for snavs, der måtte være til stede.

Det er bedst at bruge en serviet, men det er meget vigtigt, at det ikke smider rester/fnug, til gengæld anbefales det, at det er blødt. Ud over dette, af isopropylalkohol vil blive brugt, hvis det er muligt med en høj grad af renhed (70% og mere).

Iblødsætning af kluden i lidt alkohol tørrer forsigtigt toppen af ​​scanneren af ​​og fortsætter med at rense overfladen af ​​glasset. Det anbefales dog også at rense resten af ​​områderne.

Ved rengøring er det meget vigtigt, at du ved, at det der er ikke for meget støv i miljøet, da disse rester kan gå mod scanneren og forstyrre rengøringen. Når du har kørt oprydningsprocessen, skal du køre en testkopi for at se, om problemet er løst.

Tjek forbindelser

Det er meget sjældent, men i nogle tilfælde, elektrisk interferens kan forårsage problemer såsom lodrette striber under kopiering. På denne baggrund er det tilrådeligt at kontrollere, at alle tilslutninger på maskinen er i orden. Dette varierer afhængigt af printer-/kopimaskinemodel, du har, men prøv følgende:

Sluk printeren/kopimaskinen helt.

Frakobl alle kabler. Det anbefales kraftigt at vente et par sekunder, før du tilslutter dem igen. Det anbefales generelt at vent mindst 30 sekunder før du tilslutter dem igen.

Efter tilslutningen skal du kontrollere, at alle kabler er korrekt tilsluttet. Hvis ja, genstart maskinen for at se, om problemet fortsætter. Samtidig er det værd at genopfylde printeren/kopimaskinens blækpatron, hvis den er lav.

Kontakt teknisk service

Stort set alle velrenommerede virksomheder har et kundesupportcenter, hvorigennem teknisk service kan tilgås. Hvis efter at have rengjort din printer/kopimaskine korrekt, skal du kontrollere forbindelser osv. du stadig har problemer, kan det være bedst at konsultere en ekspert .

Ved at søge direkte i manualen eller via internettet kan du finde det rigtige kundeservicecenter til din lokalitet/land. Det meste af tiden er der nationale afdelinger af virksomhederne, som kan tage sig af visse problemer.

Men hvis dette ikke er tilfældet, kan du også klage til en ekspert tekniker eksternt i forhold til produktionsvirksomheden . Hvis du vælger dette, er det bydende nødvendigt at bruge tjenester fra en erfaren person. På den anden side må du ikke på noget tidspunkt åbne printeren/kopimaskinen, hvis du ikke ved, hvad du laver.

På den anden side, hvis du stadig har problemer eller ikke kan ordne din computer, så overvej at købe nogle af de bedste alt-i-én-printere.

Indeks
  1. Eliminerer lodrette sorte striber, der vises ved kopiering
  2. Rengør scannerglaspladen
  3. Tjek forbindelser
  4. Sluk printeren/kopimaskinen helt.
  5. Kontakt teknisk service

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up