Sådan laver du en kopi af mine filer fra en beskadiget harddisk med Xcopy

Det kan være sket for dig, at efter at have brugt den i en rimelig periode, forringes din computer, fordi hver af dens dele har en omtrentlig levetid. En af de mest almindelige skader opstår på harddisken og det er som regel den, der giver mest hovedpine, for det er der, informationerne på din computer eller bærbare er gemt.

At miste din harddisk ville betyde at sige farvel til vigtige data, men det burde ikke få dig til at miste håbet, for der er en måde at gendanne disse oplysninger på. I nogle tilfælde kan du endda starte Windows-operativsystemet fra en ekstern harddisk.

Hvad er Xcopy?

Xcopy også kendt som udvidet kopi er en kommando eller kommando fra DOS styresystem som du også kan finde i Windows.

Xcopy-kommandoen blev oprindeligt brugt til flytte flere filer fra en mappe til en anden eller for at flytte filer et netværk. En af styrkerne ved denne kommando er dog, at den kan bruges til fuldstændigt at kopiere information fra en harddisk, hvis du har brug for at sikkerhedskopiere den eller gendanne oplysninger.

Hvis du nu brugte det til at køre dit operativsystem, hvad nu hvis du sætter harddisken med Windows-systemet i en anden pc? Hvis du vil tage testen, er alt meget enkelt, og det tager næsten ingen tid.

Hvordan laver jeg en kopi af mine filer fra en beskadiget harddisk med Xcopy?

At lave en kopi af dine filer fra en harddisk, der er blevet forringet til skade er en proces, der vil være nemmere, husk at du kan søge og finde dine filer baseret på deres .

Trin 1

Den første ting at gøre er at få adgang til kommandogrænsefladen på din computer. For at gøre dette skal du slukke for computeren og derefter indsætte boot-enheden, da det er muligt at bruge en USB-flashdrev eller gendannelsesdisk.

Genstart derefter din computer og tryk på knappen, der giver dig mulighed for at starte fra denne enhed, du skal muligvis gå ind i menuen med indstillinger, der vises i begyndelsen, for at kunne aktivere boot-enheden.

2. trin

Vælg derefter dit foretrukne sprog ved at klikke på "Næste", når du er færdig. Vælg indstillingen "Reparer din computer", og fra listen, der vises, vælg installationen ved at klikke på "Næste".

Find på listen over "Systemgendannelsesindstillinger", og naviger til den tilsvarende "Kommandogrænseflade"-indstilling kaldet "Kommandoprompt".

Trin 3

Det tredje trin er at tilslut den nye harddisk til din computer . Du skal indse, at den er i optimal stand, for fra nu af vil det være den, der skal indeholde dine oplysninger. Kend navnet på dit drev ved hjælp af 'cd'-kommandoen.

Ved at bruge Xcopy vil du være i stand til at kopiere og flytte dine oplysninger fra den beskadigede disk til den nye, bare gå til kommandopromptvinduet du allerede har åbent, skriv: 'cd e:' og tryk derefter på 'Enter'. Hvis den enhed, du bruger, er tilgængelig, vil du se, at den i kommandogrænsefladen ændres til "e:/".

fortsætter processen, skriv kommandoen "dir" og klik på "Enter ". Ved at bruge denne kommando vil du se mapperne på din harddisk, hvis du bemærker eksistensen af ​​en sekundær harddisk, kan du være sikker på at du er på den ønskede disk.

Trin 4

Senere bliver du nødt til at vende tilbage til din beskadigede harddisk, så du bliver nødt til at skrive kommandoen 'cd c:' for at bekræfte dens udførelse ved at trykke på 'Enter'.

Skriv derefter følgende ved kommandoprompten "xcopy c:e:\backup\/c/s/e/h/z" en tryk på "Enter" som normalt for at fortsætte. Husk, at du bliver nødt til at ændre udtrykket "e:\backup\" til det drev og de mapper, der svarer til de data på din beskadigede harddisk, som du håber at kopiere.

Trin 5

Når du er færdig med at overføre alle de oplysninger, du kan gennem xcopy, du kan afslutte processen ved at udføre kommandoen "Afslut" og derefter klikke på "Enter". Du kan derefter bruge din harddisk til forskellige funktioner, såsom at installere et styresystem på en ekstern harddisk.

Indeks
 1. Hvad er Xcopy?
 2. Hvordan laver jeg en kopi af mine filer fra en beskadiget harddisk med Xcopy?
  1. Trin 1
  2. 2. trin
  3. Trin 3
  4. Trin 4
  5. Trin 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up