Sådan forstørres eller øges skærmstørrelsen på min Windows-pc og Mac

Den måde, vi ser komponenterne i applikationer og andre elementer på pc-skærmen på, er relativ. Nogle brugere foretrækker en lille grænseflade og høj skærmopløsning, mens andre har brug for at vide det hvordan forstørrer eller øger jeg skærmstørrelsen på min windows og mac pc med på grund af synsvanskeligheder eller blot for en bestemt smag.

Indeks
 1. Skærmindstillinger
 2. Zoomniveauet
 3. Hvordan kan vi forstørre eller øge skærmstørrelsen på min Windows-pc og Mac?
  1. Forøg skærmstørrelsen på min Windows-pc
  2. Forøg skærmstørrelsen, når du surfer på internettet
  3. Forøg skærmstørrelsen på min Mac-pc
  4. Har du brug for at forstørre skærmstørrelsen på din smartphone?

Skærmindstillinger

Det skærmopsætning er en sektion af operativsystemet, der giver dig mulighed for at ændre lysstyrken, farven på applikationer, ændre størrelsen på tekst, billeder, skærmopløsning samt skærmens orientering i henhold til brugernes præferencer.

Operativsystemer som Windows, Mac og Android giver brugerne mulighed for nemt at tilpasse grænsefladen til kommando for at vise detaljer billeder eller for ethvert synshandicap.

Zoomniveauet

Zoom er et værktøj, der tilbydes af forskellige applikationer til at øge størrelsen af ​​de billeder, der vises på skærmen, i procent. det Navigator internet side Google Chrome for eksempel tilbyder denne mulighed for at forstørre, formindske eller vise en fuld skærm, så længe brugeren vælger det.

Desuden kan du vise en brugerdefineret meddelelse, når du starter Windows 10 og tilføjer mere originalitet til din systemgrænseflade. Dette værktøj, ligesom Zoom, er normalt meget nyttigt når flere brugere får adgang til den samme computer fra forskellige brugerkonti.

Hvordan kan vi forstørre eller øge skærmstørrelsen på min Windows-pc og Mac?

Hvis du for nylig har haft problemer med vise skærmelementer af din Windows PC og Mac, bør du læse proceduren, hvor vi forklarer, hvordan du kan løse dette lille problem hurtigt og nemt efter at have konfigureret skærmegenskaberne.

Forøg skærmstørrelsen på min Windows-pc

For at forstørre skærmstørrelsen i Windows, kan du bruge "Ctrl"-tasten og flytte musehjulet op. Du vil straks se, at størrelsen af ​​ikoner og tekst vil stige, efterhånden som det ændrer zoomniveauet. En anden måde at forstørre skærmstørrelsen er at tryk på "Ctrl"-tasten og "+"-tasten.

Du kan også højreklikke på skrivebordet og vælge » Skærmindstillinger “. I det nye vindue skal du ændre størrelsen på tekst, apps og andre elementer. Du kan endda ændre skærmopløsningen og retningen, hvis du vil.

Forøg skærmstørrelsen, når du surfer på internettet

Hvis du vil øge størrelsen af ​​de elementer, du ser på websteder, kan du bruge de muligheder, som Google Chrome tilbyder. Klik på de tre prikker øverst til højre i vinduet og find "Zoom". Tryk på den lille “´+” knap for at øge niveau af zoom af skærmen, som som standard er sat til 100 %.

Forøg skærmstørrelsen på min Mac-pc

Til forstørre skærmstørrelse på mac pc, du skal følge en procedure svarende til den, der kræves under Windows. For at gøre dette skal du samtidigt trykke på "Option" + "Apple" tasterne ved siden af ​​"+" tasten. Dette vil aktivere forstørrelsesfunktionen. Hvis din pc beder dig om at aktivere denne funktion, skal du blot trykke på tasterne "Option" + "Apple" og trykke på "*".

Har du brug for at forstørre skærmstørrelsen på din smartphone?

Det er muligt at forstørre skærmstørrelsen på en smartphone. Hvis du har Android, skal du gå til enhedskonfiguration eller -indstillinger og vælge muligheden "Skærm". Find derefter sektionen » Skærmzoom eller "Skærmstørrelse", og hold stigningsindikatoren nede "+" trykket ned, indtil du kan se din foretrukne størrelse.

På den anden side, hvis du har iOS, skal du kigge efter indstillingen "Generelt" i indstillinger af' enhed . Klik derefter på "Tilgængelighed" og vælg "Zoom". Aktiver funktionen, tryk på skærmen med to fingre og flyt dem væk fra hinanden for at ændre zoomniveauet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up