Sådan aktiverer du baggrundsbelysningen på dit ASUS, HP, Dell, Samsung tastatur

Vi ved, at det er et tastatur, selvom få mennesker dykker ned i, hvad der er tastaturer, og hvilke typer findes og deres funktioner for hver tast? . Vi bruger dem dagligt, men de fleste har ikke baggrundsbelysning . Disse har LED lys for en æstetisk effekt, men også i situationer, der fortjener ekstra lys. Faktisk giver aktivering af tastaturets baggrundsbelysning dig større synlighed.

I de senere år er dens popularitet steget, især for brugere, der skal bruge deres enheder i miljøer med lavt lys; Det giver dig også mulighed for at tilpasse det ved at vælge farven og intensiteten af ​​lyset.

Det er vigtigt, at du ved køb af et baggrundsbelyst tastatur overvejer, om du vil have det af en type mekanisk, membran, uanset om forbindelsen er trådløs eller kabel størrelsen på bogstaverne, kort sagt den ergonomi, der passer dig bedst.

Hvad er fordelene ved at købe et baggrundsbelyst tastatur?

 • Den kan bruges i hjem eller kontorer med svagt oplyste rum eller om natten.
 • For brugere, der konkurrerer igennem computerspil det giver også bedre synlighed.
 • Hvis du deler værelse med en anden person, behøver du ikke tænde hovedlyset.
 • Til internetcaféer eller nattesteder.
 • De giver dig mulighed for at arbejde uden ingen afbrydelser.
 • De har forskellige tilpasningsalternativer.
 • De er æstetisk tiltalende og attraktive for de fleste mennesker.
 • Du kan tænde eller slukke for LED-lyset, når du har brug for det.
 • Der er forskellige omkostninger, afhængig af hver persons lomme.
 • Tasterne falmer ikke let deres karakterer.

Hvad er belysningsmulighederne for disse tastaturer?

Du kan vælge farver, fra en enkelt farve til flere af dem , herunder intensitet, som også kan kontrolleres; Generelt giver billigere tastaturer dig få farver, mens avancerede tastaturer en lang række af disse.

Også nogle visuelle effekter med multi-farve baggrundsbelysning; Når du anskaffer dig et af disse innovative tastaturer, skal du derfor tænke over, hvad det er beregnet til. De bruges normalt til videospil.

Hvordan aktiverer du baggrundsbelysningen på dit ASUS, HP, DELL, SAMSUNG tastatur?

Dette er faktum som regel ved at trykke på en eller to taster , og afhængigt af mærket kan dette variere. I en ASUS er den første ting at gøre at se på knapperne "F3 og F4" for at se, om du får ikonet, der identificerer baggrundsbelysningen; hvis det er muligt, aktiverer du lysene ved ved at trykke på "Fn + F4" på samme tid .

I tilfældet med Hewlett Packard var det baggrundsbelyste tastatur designet til Pavilion-computere, og tasterne varierer efter model. For at aktivere den skal du først trykke på lysikonet ved siden af ​​tasten "F5 eller F12". ; på bærbare computere trykker du på "Fn"-tasten og derefter på mellemrumstasten.

Med Dell-mærket skal du se på "F10 eller F6" tasterne for at se, om den har det karakteristiske lyssymbol. Eller også i pilen, der er i den nederste højre del; Hvis du ikke kan se det, har det ikke denne funktion.

For at tænde lyset på tastaturet; nogle Samsung-modeller trykkes på "Fn" og mellemrumstasten. Og hvis du vil ændre lystilstanden i "Esc", enten dæmpet, lyst eller slukket.

Tastaturtastkombinationer bruges ofte til forskellige muligheder, ud over lys; som at justere lysstyrken på skærmen, lydstyrken, suspendere computeren og meget mere. For at gøre dette skal du have seneste BIOS-indstillinger .

De må ikke forveksles med tastaturgenveje; som er tastekombinationer, for at udføre specifikke funktioner i forskellige programmer. Det vil fungere med ethvert tastatur; men det er tilrådeligt at vide, hvad er tastaturgenvejene til at bruge i Excel? , eller hvad er tastaturgenvejene til at bruge YouTube? , for blot at nævne nogle få eksempler.

En detalje at tage i betragtning er, at mange baggrundsbelyste tastaturer er tilgængelige på engelsk. Grunden til, at det er godt at lære at placere eller sætte accenter og eñes på et engelsk tastatur.

Hvis du har overvejet at købe et tastatur, er det vigtigt at afgøre, om den har baggrundsbelysningsfunktionen ; samt den brug du kommer til at give den, hvis du vil have den trådløs eller med kabel, membran, mekanik og den ergonomi, den kan give dig.

Indeks
 1. Hvad er fordelene ved at købe et baggrundsbelyst tastatur?
 2. Hvad er belysningsmulighederne for disse tastaturer?
 3. Hvordan aktiverer du baggrundsbelysningen på dit ASUS, HP, DELL, SAMSUNG tastatur?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up